Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nismo mi narod za kolektivne sportove i uspehe.
Toliko Bosanaca vani na vaznim i jakim pozicijama.
Sve su to individualni uspehi.
Samo se pomiriti sa cinjecom da nismo slozni niti smo patrioti.
Toliko Bosanaca vani na vaznim i jakim pozicijama.
Sve su to individualni uspehi.
Samo se pomiriti sa cinjecom da nismo slozni niti smo patrioti.
dobre guzove ima Belma

Srbin

Stručnjak

Mangup

Je.banje siske mamine igračima

"Draganeeeeeeeeeeeeeeee"

Mislim da imamo novog selektora.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
nisam upratio da nemamo trenera golmana, šta je sa hasagićem?
NAPRIJED NARODE!
Selektor: Dušan Bajević
Pomoćni trener: Rusmir Cviko
Pomoćni trener: Slaven Musa
Pomoćni trener: Adnan Čustović
Kondicioni trener: Eldin Jelešković
Trener golmana: Goran Brašnić
Tim menadžer: Darko Ljubojević
Koordinator nacionalnih selekcija: Zvjezdan Misimović
Pomoćni trener: Rusmir Cviko
Pomoćni trener: Slaven Musa
Pomoćni trener: Adnan Čustović
Kondicioni trener: Eldin Jelešković
Trener golmana: Goran Brašnić
Tim menadžer: Darko Ljubojević
Koordinator nacionalnih selekcija: Zvjezdan Misimović
ovo je bilo 2014-e u motelu Royal u Tuzli...staragarda je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:14Krstajic VISI al VISI po tuzlanskim lokalima...vidio sam ga 10 puta najmanje....ja ne znam jel ima ovdje nekoga al lik je malo malo u tz ....pijanke i dernecenje do zore, naravno
TUZLA - Noge su mi se odsjekle kada sam u Kristijanovoj (Botić) ruci vidio pištolj. Bio sam na vratima, faktički njegova prva meta, dok je on namjeravao da priđe Amiru Kovačeviću, rekao je Mladen Krstajić, proslavljeni fudbaler Partizana, Šalkea 04 te reprezentacije Srbije u nastavku suđenja Amiru Kovaćeviću (43).
Kovačević je optužen za ubistvo Kristijana Botića (37), 9. septembra 2013. godine u blizini motela „Royal“ u Tuzli.
„U Tuzlu sam došao na poziv vlasnika „Royala“, koji je slavio rođenje kćerke. Došao sam da slavimo, a ne da me neko vrijeđa i maltretira. U jednom trenutku, nakon što sam pjevao pjesme od Halida Bešlića, Esada Plavog i Hakale, Botić mi je uzeo mikrofon i rekao da sam mnogo bolji fudbaler od pjevača. Zahvalio sam se svom domaćinu i izašao iz objekta“, kazao je Krstajić.
On je kazao da je ispred „Royala“ bio sa Kovačevićem, a onda je izašao i Botić koji je fizički napao Kovačevića. Krstajić je dalje naveo da je nakon toga s Kovačevićem otišao u sobu broj jedan koju je ranije iznajmio.
„Botić je navaljivao da uđe u sobu, ali smo ga ja i moj kum Nenad Tomić uspjeli odgurnuti i zaključati vrata. Ključ se slomio u bravi, a u tim trenucima Kovačević je bio uplašen i prestravljen. Odlučio je da izađe kroz prozor. Poslije desetak minuta u sobu je došao Nenad Tomić i ispričao mi šta se dogodilo“, kazao je Krstajić.
Sudsko vijeće saslušalo je i svjedoka Nedžada Mazića zvanog Mrkva, koji je rekao kako mu je Botić psovao majku i prijetio, te da se te večeri osjećao poniženo i uplašeno. Svoj nalaz i mišljenje dopunio je i sudski vještak Zdenko Cirhlaž, koji je naveo kako povreda koljena desne noge Amira Kovačevića najvjerovatnije nije nanesena udarcem.
- Marsal
- Kontakt:
Sluša i pjeva Hakaline pjesme
Gospodo, imamo novog selektora reprezentacije BiH

Gospodo, imamo novog selektora reprezentacije BiH

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako do kraja godine iz reprezentacije ne odstupe Dzeko, Pjanic, Zukanovic, Visca,(Bicakcic i Begovic) tesko da cemo narednih 6-7 godina vidjeti prvenstvo, a uz to necemo imati ni ekipu.
Ako se pak ovo desi mi cemo zrtvovajuci sljedeci ciklus kvalifikacija za SP napraviti finu ekipu za EURO 2024-te.
Ako se pak ovo desi mi cemo zrtvovajuci sljedeci ciklus kvalifikacija za SP napraviti finu ekipu za EURO 2024-te.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao sto neko napis na fb:
Krstajić, lik koji nema dana radnog staza kao trener, aplicira samo da vodi reprezentacije

Krstajić, lik koji nema dana radnog staza kao trener, aplicira samo da vodi reprezentacije

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo sad na AJ čitam povraćtine Bakira Tire, o tome šta mu je Sušić ko biva pričo na plažama Ria.
Isto romansirani razgovori s Alijom '93. Eto čeko je do sad da to iznese na svjetlo dana. Stvarno su naši novinari korumpirani ološ kom nema ravnog.
Ide floskula - potrošili smio još jednu legendu. To je onako hinjiski, upućeno najviše na obraz navijača i naroda, a potrošili su ih upravo korumpirani novinari, savez i banda oko reprezentacije.

Isto romansirani razgovori s Alijom '93. Eto čeko je do sad da to iznese na svjetlo dana. Stvarno su naši novinari korumpirani ološ kom nema ravnog.
Ide floskula - potrošili smio još jednu legendu. To je onako hinjiski, upućeno najviše na obraz navijača i naroda, a potrošili su ih upravo korumpirani novinari, savez i banda oko reprezentacije.

Isto sam napisao.DrFilgud je napisao/la: ↑11 okt 2020, 10:36Evo sad na AJ čitam povraćtine Bakira Tire, o tome šta mu je Sušić ko biva pričo na plažama Ria.
Ide floskula - potrošili smio još jednu legendu. To je onako hinjiski, upućeno najviše na obraz navijača i naroda, a potrošili su ih upravo korumpirani novinari, savez i banda oko reprezentacije.![]()
![]()
Znači bit će profitera i kriminalaca iz moje stranke poslije rata, al ja kurcem neću mrdnut da to promijenim. Prosječnom krezubom SDA glasaču će to izgledat ko da je dobri Aljo bio mudri prorok.
U potpunosti preslikano na Sušića. Identično.
**** ti IQ i milu majku, pa mi smo još i dobri šta zaslužujemo da imamo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Plati mu koje milionce i rado ce preuzeti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma sve Alijina matrica, on je u Daytonu pravio ovakvu državu, da joj je suđeno da se raspadne.JonSnow je napisao/la: ↑11 okt 2020, 10:44Isto sam napisao.DrFilgud je napisao/la: ↑11 okt 2020, 10:36Evo sad na AJ čitam povraćtine Bakira Tire, o tome šta mu je Sušić ko biva pričo na plažama Ria.
Ide floskula - potrošili smio još jednu legendu. To je onako hinjiski, upućeno najviše na obraz navijača i naroda, a potrošili su ih upravo korumpirani novinari, savez i banda oko reprezentacije.![]()
![]()
Znači bit će profitera i kriminalaca iz moje stranke poslije rata, al ja kurcem neću mrdnut da to promijenim. Prosječnom krezubom SDA glasaču će to izgledat ko da je dobri Aljo bio mudri prorok.
U potpunosti preslikano na Sušića. Identično.
**** ti IQ i milu majku, pa mi smo još i dobri šta zaslužujemo da imamo.
Najjače je kad domaći mudraci kažu - pa kad ovi igrači ne prave rezultate i ne trude se, treba pozvat bh premijerligaše. Ko eto oni će se bar trudit.
Katastrofu koriste da naprave još veću, za sitne interese.
Amar Osim, vrijeme je
Mozda pokusati stupiti u kontakt sa Felix Magathom i reci cilj je plasman na naredno Euro, i da je prije svega cilj da stvorimo sistem i igru sa igracima koji mogu igrati duzi period zajedno.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 11 okt 2020, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ko god da dodje igrace menadzerski igraci. Ko god da dodje bice marioneta nasem savezu. Nije do trenera a nakon 2 utakmice nam necw odgovarati da dodje guardiola
Nece on nista preuzeti, tanka je to ekipa, nije niko madjionicar, ne mozes od gov.ana pitu pravit
27.10.2020
-
- Kontakt:
Pa svakako bi ovakva reprezentacija odgovarala Tudoru, zar ne?