Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Straightforward
- Kontakt:
Pa govori i I.Thomas za Jordana da nije najbolji svih vremena jer su lika ispalili za OI 92, nije pozvan jer bi narušavao atmosferu, a realno igrački zaslužio da bude pozvan. Ovaj 28 godina poslije ne može da zaboravi, Jordan mu kriv... Tako i za Beckera, kako više nije Noletov trener počeo na veliko lupetati. To što je veliko IME, tim gore...ronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:09Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenjejapa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:31Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa ne cini BEckera to sto je tensika legenda kompetentnim da prica o globalnoj popularnosti sporta kada je i on kao i mi samo gledalac i posmatrac sa strane. Tenis kada je Federer dominirao je bio popularan slicno kao iz vremena Samprasa i Agassija, tek pojavom Nadala i stvaranaj tog rivalstva imamo nagli rast popularnosti tenisa. To zna svako ko je tada pratio tenis, to su cinjenice. Popularnost tenisa na novi nivo je diglo rivalstvo Federer-Nadal a ne sam Federer kao sto vi to hocete prikazati, do pojave Nadala tenis nije bio popularan kao prije njega.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:09Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenjejapa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:31Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
To da je Federer najpopularniji i najomiljnijii medju navijacima najvecih teniskih drzava je cinjenica koju niko ne spori ali to je otprilike jedino sto mu je i ostalo u tim goat raspravama kao argument ako je to uopste argumetn jer Beckham je bio popularniji od Zidanea npr.
Ma haj sve ali ovaj lik je trol i debilcina obicna da bi ga citirao i sa njim diskutoivao,takvo misljenje ima 90 % foruma,mislim da je kod 90 % ljudi na forumu na ignore listi,sve ti je jasnoronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:25Moj Dela evo prvi put sam ga citirao,jednostavno mi doslo
Ja kao veliki navijac Rogera sam svjestan da nece otici kao najveci svih vremena po titulama,rekordima itd, ali cinjenica da je on populqrizirao ovaj sport,digao ga na visi nivo,privukao sponzore koji su omogicili ogromne zarade na turnirima,e to nemos srat i govoriti da nije njegova zasluga,i sad gdje god da se pojavi je ludnica i samo se on prati,jednostavno je lik najpopularnijini najomiljiniji od svih,
A za babuku samo nek uzme jos jedan WB i nek ode sa stilom
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pazi ti debilinjo govori nekome da je debilcina, frajer teski sarlatan koji veze sa mozgom nema o bilo kojem sportu da je rijec, postovi mu u rangu dijeteta sa specijalnim potrebama klasicno trollanje i onda on takav nekog aproziva da je troll
Ti meni debilinjo nisi na ignore listi jer uzivam u tvojim glupavim postovima.
Ti meni debilinjo nisi na ignore listi jer uzivam u tvojim glupavim postovima.
Kako je lijepo vidjeti da se priča o najvećem ikad iako je frajer na odmoru već duži period

Od nekakvog visokog štrkljastog dečka smiješne frizure koji 'smeta' moćnom Federeru i kiborgu Nadalu, do najvećeg svih vremena. Mentalni kolos!
Juriš bebo
Željezničar za život cijeli!
Treba i razumjeti fedtardove, zamisli ti kako će njima danas biti, ne znaju ni ni za koga treba da navijaju hahaha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi sa balkana znamo, za Rafu, logično.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Da ne bude kao jel prošle godine Finale AO.
Nadal do finala lahko došao, ocekujem bitku u finalu i Nole ga ko na treningu dobi 3.0.
Ako Nadal osvoji 1x set Nole uzima taktiku povrede, medicinski time out i ostale fazone koje radi
Nadal do finala lahko došao, ocekujem bitku u finalu i Nole ga ko na treningu dobi 3.0.
Ako Nadal osvoji 1x set Nole uzima taktiku povrede, medicinski time out i ostale fazone koje radi
Zasto je logicno?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bice im yebeno pravo. Zasto ne navijati za Nadala?
1. Stize Federera po broju GS titula a one su od svih dostignuca najvrijednije i jedno od rijetkih koje je sotalo Federeru kada se poredi sa Rafom.
2. Imace dvije velike titule vise od Federera, to ce mu biti 56a, dvije vise od Federera.
3. Dobija 100i mec na jednom GSu, dostignuce koje jedino ima Federer, stims to je Nadalu trebalo mnogo manje odigranih meceva.
Zasto ne navijati za Djokovica?
1. Sa bodovima na RGu i cinjenicom da se na AO nece oduzimati bodovi, i matematicki je mislim sigurno da Djokovic rusi rekord po broju sedmica kao br.1 (mada to je izvjesno cak i da ne osvoji)
2. Osigurace i sestu godinu kao godisnji br.1 i prestici ce Federera i Nadala koji su bili br.1 pet puta
3. Srbin
Ko da biraš hoćel ti Mujo il Haso zguzit ženujapa je napisao/la: ↑11 okt 2020, 11:02Bice im yebeno pravo. Zasto ne navijati za Nadala?
1. Stize Federera po broju GS titula a one su od svih dostignuca najvrijednije i jedno od rijetkih koje je sotalo Federeru kada se poredi sa Rafom.
2. Imace dvije velike titule vise od Federera, to ce mu biti 56a, dvije vise od Federera.
3. Dobija 100i mec na jednom GSu, dostignuce koje jedino ima Federer, stims to je Nadalu trebalo mnogo manje odigranih meceva.
Zasto ne navijati za Djokovica?
1. Sa bodovima na RGu i cinjenicom da se na AO nece oduzimati bodovi, i matematicki je mislim sigurno da Djokovic rusi rekord po broju sedmica kao br.1 (mada to je izvjesno cak i da ne osvoji)
2. Osigurace i sestu godinu kao godisnji br.1 i prestici ce Federera i Nadala koji su bili br.1 pet puta
3. Srbin
AA23, Uno i BošnjoBoston su za Rafka, delinjo je za Nolu, čekamo ostale da se oglase.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Novak uzme Rafu tamo gdje ga niko nikad nije dobio kad je ovaj zdrav, onda je to jedan od najvećih podviga u historiji tenisa. I to Novaka stavlja u prednost u konačnoj utrci za titulu GOATa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Neutralan88
- Kontakt:
Novak je već najbolji svih vremena po mnogim parametrima, a najbitniji od svih jeste da je sa trona skinuo, ne jednog, već dvojicu najboljih svih vremena. U zenitu njihovih karijera.
Željezničar za život cijeli!
Ma ako imas u CVu pobjedu nad Rafom jos u finalu RG to je dostignuce koje ti moze biti neoborivi argument kada se bude vagalo ko je goat. Pobjediti Nadala na Satrieu u finalu RG je najtezi moguci izazov ne samo u tenisu nego vjerovatno u ciejlom sportu to ti ej ko pobjediti Jordana u finalu NBA, mozda i teze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.