NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Glavni teren je uništen, uništena drenaža i bitno je da njega renovira. Naravno i pomoćni ali džaba treniraš na dobrog ako igraš na njivi
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
prirodna pozicija krilo, ali momak se super pokazao barem meni licno vidi se da nije skolovan za tu poziciju ali ima srce k' o Pljesavica, u modernom fudbalu promjena pozicije nije nista cudno npr. Gareth Bale je u Tottenhamu poceo na beku zavrsio na krilubihacity je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:05Reci mi samo koja je prirodna pozicija Murija? Desni bek ili krilni igrac? Mi desnog beka nemamo druze, ovo je izmisljena pozicija za momka i prisiljen je da igra ovo i krpi dok se ne nadje neko.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:55promasili smo pet zicera sigurno i to treba da budu zamjerke, ne razumijem kako mozes govorit da nam fali bek, a onda tog istog beka hvaliti![]()
penale treba Fajic izvoditi, slobodnjake definitivno neko drugi Ojeda nikako, Posusje izgubi od Gorazda, Simm Bau protiv Goska koji mora poceti pobjedivati ako zeli ostati![]()

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Šta je potrebno raditi na stadionu kako bi ispunilli uslove za eventualnu PL?
-
- Kontakt:
Prvi smo nakon nekoliko godina. Nevjerovatno kako lijep osjecaj. Sad jos jace jos pametnije jos boljee. Imamo dosta srece. U zadnjim minutama zabijamo ali sreca prati hrabre. Voliim samo Jedinstvo Bihac. Usrani ssvez pusti nas da napunimo stadion da zagrmi protiv Posusja
Momci danas pozrtvovani i na kraju se isplatilo, treba tu još rada lako je ova utakmica mogla završiti i 0:0, sreća dobrog pasa i majstorija Fajića. Da Fajiću vezni red stvara više prilika davno bi prekucao 10 golova.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
slazem se realno puno borbenije nego protiv Capljine, uz ocit nedostatak 2 veoma bitna igraca, Fajic je pokazao koliko mu malo treba za gol opasan je k' o planinski ****, vezni red je nas najveci nedostatak al borbenosti se sve moze nadoknaditi, a onda aBd da se i tu pojacamo !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
ABd, nego šta kaže uprava nastavlja li se live?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 okt 2020, 00:51slazem se realno puno borbenije nego protiv Capljine, uz ocit nedostatak 2 veoma bitna igraca, Fajic je pokazao koliko mu malo treba za gol opasan je k' o planinski ****, vezni red je nas najveci nedostatak al borbenosti se sve moze nadoknaditi, a onda aBd da se i tu pojacamo !
Ti si smijesan, i sa tom izjavom da je on jedan od boljih igraca znaci idi komentarisi drugi sport jer od ovog nemas pojma.IstinaIsamoIstina je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:37Nasa 16, zalutao u fudbal. Beca vrsi presing na Olica malog, decko jedan od boljih igraca zadnje dvije godine.
Vise dugih pasova imamo danas po lijepom vremenu, nego po kisi protiv Rudara. Sramota.
Uvijek sam govorio da travnjak glavnog terena treba biti #1 prioritet. Izmijeniti sve, drenazu, zemlju, travu. Jeste skupa investicija, ali mozda se mogu zaganjati projekti od UEFE, FIFE, nekih organizacija. Kao sto je neko rekao, dzaba pomocni teren kad se opet igra na ovome. S tim da je poseban problem jer je teren na mocvarnom tlu i ispod je kao neka glina, koja ne dozvoljava dobro drenazu. Zato se redovno mora raditi tzv “cipiranje” terena koje rade ljudi iz Hercegovine i nije jeftino.
Nasa igra i rezultati mi lice na Velez one sezone kad je usao. Smatram da niko nikoga u ovoj ligi ne moze razbiti, vazno je da se pobjedjuje. Ovu tekmu nisam gledao cijelu maksimalno koncentrisan, pa ne mogu davati neku analizu, ali ono sto sam gledao mi je bilo dobro. Samo me je strah da trenera kao da i nemamo. U onom prilogu Fikre Bossa, Becin govor pred Rudar u svlacionici je uzas. “Eto vidi hoces li ovako ili onako, probaj malo tako malo onako...” Djeluje da je totalni amater, koji vecu prepusta improvizaciji sto cesto i vidi u igri. Po meni se mora uigrati igra i taktika, i pokusavati do realizirati na terenu. Fajic je nedovoljno iskoristen, a vidi se da je dvije klase iznad ove. Haracic stvara i ulazi u puno prilika, ali ne smije dozvoliti da pocne masiti ovoliko 100%, pogotovo ne penale.
Nasa igra i rezultati mi lice na Velez one sezone kad je usao. Smatram da niko nikoga u ovoj ligi ne moze razbiti, vazno je da se pobjedjuje. Ovu tekmu nisam gledao cijelu maksimalno koncentrisan, pa ne mogu davati neku analizu, ali ono sto sam gledao mi je bilo dobro. Samo me je strah da trenera kao da i nemamo. U onom prilogu Fikre Bossa, Becin govor pred Rudar u svlacionici je uzas. “Eto vidi hoces li ovako ili onako, probaj malo tako malo onako...” Djeluje da je totalni amater, koji vecu prepusta improvizaciji sto cesto i vidi u igri. Po meni se mora uigrati igra i taktika, i pokusavati do realizirati na terenu. Fajic je nedovoljno iskoristen, a vidi se da je dvije klase iznad ove. Haracic stvara i ulazi u puno prilika, ali ne smije dozvoliti da pocne masiti ovoliko 100%, pogotovo ne penale.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma pomocni mora biti prioritet glavni ce grad napravit ako udemo u PL jer jednostavno mora, glavni trenutno svi gaze i to je primjetno.Chevalier je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:00Uvijek sam govorio da travnjak glavnog terena treba biti #1 prioritet. Izmijeniti sve, drenazu, zemlju, travu. Jeste skupa investicija, ali mozda se mogu zaganjati projekti od UEFE, FIFE, nekih organizacija. Kao sto je neko rekao, dzaba pomocni teren kad se opet igra na ovome. S tim da je poseban problem jer je teren na mocvarnom tlu i ispod je kao neka glina, koja ne dozvoljava dobro drenazu. Zato se redovno mora raditi tzv “cipiranje” terena koje rade ljudi iz Hercegovine i nije jeftino.
sto se tice Veleza ne mogu se sloziti oni su tada lagano pobjedivali timove iz donjeg djela tabele pa i timove pri vrhu poput nas.
za Fajica i Haracica si 100000% upravu Fajic je bas klasa uvjek su 2 igraca na njemu, Hara se bori ali je bas veliki kikser na tome mora ozbiljno poraditi dovoljno je iskusan za neke stvari, protiv TOSKA je fulio ne moguce, on moj respekt ima do kraja karijere to je samo moje misljenje ( da se ogradim) da se ne bi nas hejter opet napalio

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Haracic promasi nemoguce a zabio je vec 6 golova. Mogao je biti vec na 10. Fajic nema lopti zato je i zabio tako malo golova. Vidi se da covjek zna i da je 2 3 levela iznad svih
-
- Kontakt:
To nam je peh trenutno kad jednog ide drugog ne ide,dzeno je juce osim penala na metar od gola krenuo koljenom dati gol koji je sigurica bio. Nadam se SAMO da ga je penal malo psihicki poljuljao jer nam njegovi ,, nenadani,, golovi trebaju. Fajic je proradio napokon, steta precke one kakav odraz kakav skok ima definitivno najbolji napadac a i srcan u zadnjim minutama. Nazalost zbog Hadzickih seljacina popusise zute i Ani crveni...
Mogao bi lako Fajic preuzeti izvodjenje penala u buduce
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Doktorinho
- Kontakt:
Reflektore nema ni Olimpik, Mladost a ni Krupa, tako da nisu jos obavezni
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
da nam je dobesti Aletica i Kobilicu, kakva bi to ekipa bila skroz druga dimenzija
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jedinstvo se mučilo, ali na kraju ipak upisalo tri boda protiv Radnika iz Hadžića (1:0).
Bilo je 1:0 pogotkom Nusmira Fajića pet minuta prije kraja, pa su Bišćani prije današnjih susreta došli na lidersku poziciju. Ukoliko im se rezultati poklope i ostat će tu.
Damir Beća je zadovoljan. Svjestan je da nema laganih rivala, što je potvrdila i utakmica sa Radnikom, mladom ekipa koja igra sve bolje i bolje.
“Utakmica je bila dobra, znali smo da Radnik igra dobro na strani, rasterećeno. Mi na početku nismo iskoristili tri prilike, na početku drugog dijela ni penal, pa se uvukla nervoza. Imali smo kasnije stativu, te još dvije šanse, ali i postigli gol. Svako svakoga može dobiti u ovoj ligi, te niko ne može unaprijed upisati bodove“, priča za SportSport.ba šef struke Bišćana Damir Beća.
Jedinstvo je na prvom mjestu, euforija raste, pa je toga svjestan i Beća.
“Nama je svaka utakmica od velikog značaja. Nakon 3-4 godine borbe za opstanak, sada se treba promijeniti mentalitet i da svaku utakmicu ideš na pobjedu. Ne pitamo se samo mi naravno, ali na neriješeno se ne može igrati. Zadovoljan sam, momci dobro rade, trude se, idemo utakmicu po utakmicu“.
Jedinstvo će sigurno na zimu doživjeti određene igračke promjene, pojačanja su svakako potrebna. Potvrdio je to i Beća.
“Znamo šta trebamo dovesti, svako to zna, ali nećemo govoriti dok ne dođe polusezona. Moramo se pojačati na pojedinim pozicijama ako hoćemo da budemo ozbiljan konkurent za prvaka“, dodao je Beća na kraju razgovora za SportSport.ba.
Na klupi Jedinstva Beća je ostvario u četiri utakmice tri pobjede i jedan remi.
Bilo je 1:0 pogotkom Nusmira Fajića pet minuta prije kraja, pa su Bišćani prije današnjih susreta došli na lidersku poziciju. Ukoliko im se rezultati poklope i ostat će tu.
Damir Beća je zadovoljan. Svjestan je da nema laganih rivala, što je potvrdila i utakmica sa Radnikom, mladom ekipa koja igra sve bolje i bolje.
“Utakmica je bila dobra, znali smo da Radnik igra dobro na strani, rasterećeno. Mi na početku nismo iskoristili tri prilike, na početku drugog dijela ni penal, pa se uvukla nervoza. Imali smo kasnije stativu, te još dvije šanse, ali i postigli gol. Svako svakoga može dobiti u ovoj ligi, te niko ne može unaprijed upisati bodove“, priča za SportSport.ba šef struke Bišćana Damir Beća.
Jedinstvo je na prvom mjestu, euforija raste, pa je toga svjestan i Beća.
“Nama je svaka utakmica od velikog značaja. Nakon 3-4 godine borbe za opstanak, sada se treba promijeniti mentalitet i da svaku utakmicu ideš na pobjedu. Ne pitamo se samo mi naravno, ali na neriješeno se ne može igrati. Zadovoljan sam, momci dobro rade, trude se, idemo utakmicu po utakmicu“.
Jedinstvo će sigurno na zimu doživjeti određene igračke promjene, pojačanja su svakako potrebna. Potvrdio je to i Beća.
“Znamo šta trebamo dovesti, svako to zna, ali nećemo govoriti dok ne dođe polusezona. Moramo se pojačati na pojedinim pozicijama ako hoćemo da budemo ozbiljan konkurent za prvaka“, dodao je Beća na kraju razgovora za SportSport.ba.
Na klupi Jedinstva Beća je ostvario u četiri utakmice tri pobjede i jedan remi.