Konj obicni, nema tu drugog izraza! Visca je prevara stoljeca!
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Sutra aBd na prvo mjesto. Samo jako i bez potcjenjivanja protivnika.
TŽV
TŽV
Mi na vrhu, sta sad 

Mahmutovic
Hajd Z drugari
Slaven zreo za 5+ u mreži. Cestitke svima na svih 90min trke i želje.
Svaka cast savrsena utakmica. Samo tako nastavit. 4-0 ali moglo je bit jos toliko, dvije precke, nebrojene sanse. Da je bio var ili goal line tehnologija mozda bi bilo i 5-0 haha
TŽV!
-
- Kontakt:
Ne treba sad pretjerivati i podcjenjivati protivnika. Cestitke na dobrim igrama 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Zbog obaveza nisam gledao tekmu, pa sam sad sebi pustio u miru da pogledam. Kad znas rezultat ne nerviras se, ljepota. Ovo je danas bilo pravo dobro, 10 golova smo glat mogli dati. Slaven potanak, Mahmutović momacke golove dao. Lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu. 

- legenda reala
- Kontakt:
A zahvalite se nama sto smo vas vratili iz ponoraHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:08Zbog obaveza nisam gledao tekmu, pa sam sad sebi pustio u miru da pogledam. Kad znas rezultat ne nerviras se, ljepota. Ovo je danas bilo pravo dobro, 10 golova smo glat mogli dati. Slaven potanak, Mahmutović momacke golove dao. Lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu.![]()

Prenosi li onaj Smart tekme Sim Baua

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Upravu si. Od vas je sve krenulolegenda reala je napisao/la: ↑12 okt 2020, 01:04A zahvalite se nama sto smo vas vratili iz ponoraHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:08Zbog obaveza nisam gledao tekmu, pa sam sad sebi pustio u miru da pogledam. Kad znas rezultat ne nerviras se, ljepota. Ovo je danas bilo pravo dobro, 10 golova smo glat mogli dati. Slaven potanak, Mahmutović momacke golove dao. Lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu.![]()
![]()
Prenosi li onaj Smart tekme Sim Bauajavi ako bude kakvog prenosa u subotu
Vrh. Čestitke momcima, svima u klubu i oko kluba. Još sam sretniji kada procitam komentare na famoznon stranici prve lige, koliko samo dusmana imamo. Ali neka vide da zelimo u PL da bi se prosetali ligom. Iznenađuju me ovi iz Bihaca, realno ovdje je vecina da Jedinstvo udje ako vec mi ne mozemo, ali bolesno su ljubomorni. Samo jako u Travnik igrat svoju igru pa kako bude. Ovo sto pokazujemo Travnika mozemo dobit uz korektno suđenje u koje sumnjam da ce biti. #TŽV
Bez Dine u Travniku. Ali ako donesu pozitivan rezultat, kako kolaju priče, bit ce nagradjeniatomcici je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:00Vrh. Čestitke momcima, svima u klubu i oko kluba. Još sam sretniji kada procitam komentare na famoznon stranici prve lige, koliko samo dusmana imamo. Ali neka vide da zelimo u PL da bi se prosetali ligom. Iznenađuju me ovi iz Bihaca, realno ovdje je vecina da Jedinstvo udje ako vec mi ne mozemo, ali bolesno su ljubomorni. Samo jako u Travnik igrat svoju igru pa kako bude. Ovo sto pokazujemo Travnika mozemo dobit uz korektno suđenje u koje sumnjam da ce biti. #TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nista novo. I dosad su za sve utakmice u gostima gdje su donijeli bodove bili nagrađeni (dobili premije).Flufy je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50Bez Dine u Travniku. Ali ako donesu pozitivan rezultat, kako kolaju priče, bit ce nagradjeniatomcici je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:00Vrh. Čestitke momcima, svima u klubu i oko kluba. Još sam sretniji kada procitam komentare na famoznon stranici prve lige, koliko samo dusmana imamo. Ali neka vide da zelimo u PL da bi se prosetali ligom. Iznenađuju me ovi iz Bihaca, realno ovdje je vecina da Jedinstvo udje ako vec mi ne mozemo, ali bolesno su ljubomorni. Samo jako u Travnik igrat svoju igru pa kako bude. Ovo sto pokazujemo Travnika mozemo dobit uz korektno suđenje u koje sumnjam da ce biti. #TŽV![]()
-
- Kontakt:
Ma pusti fb. Ja kad citam komentare bude me sramota. Pae likova pisu kao da smo real. Ali vidi se po komentarima kolika im je inteligencija. Tosk i jedinstvo su uvijek bili dobri samo ove godine ako se budemo borili medjusobno naravno da mora biti prepirki i glupostiatomcici je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:00Vrh. Čestitke momcima, svima u klubu i oko kluba. Još sam sretniji kada procitam komentare na famoznon stranici prve lige, koliko samo dusmana imamo. Ali neka vide da zelimo u PL da bi se prosetali ligom. Iznenađuju me ovi iz Bihaca, realno ovdje je vecina da Jedinstvo udje ako vec mi ne mozemo, ali bolesno su ljubomorni. Samo jako u Travnik igrat svoju igru pa kako bude. Ovo sto pokazujemo Travnika mozemo dobit uz korektno suđenje u koje sumnjam da ce biti. #TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nemamo Dinu protiv Travnika, dobio je treći žuti karton. Ali i Travnik nema dva ponajbolja igrača također zbog kartona. Samo kad vidim ovog Stojića da sudi odmah mi padne mrak na oči. Zbog njeg nisam neki optimista. Ali idemo se "pofajtat" pa sta bude, ne sumnjam u ekipu.
Mislim da će se dosta više osjetiti izostanak Dine kod nas, nego izostanak te dvojice kod Travnika...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 okt 2020, 23:13Nemamo Dinu protiv Travnika, dobio je treći žuti karton. Ali i Travnik nema dva ponajbolja igrača također zbog kartona. Samo kad vidim ovog Stojića da sudi odmah mi padne mrak na oči. Zbog njeg nisam neki optimista. Ali idemo se "pofajtat" pa sta bude, ne sumnjam u ekipu.
Za nadati se da će ga Klarić moći koliko toliko nadomjestiti.
Nek nam je sretno, uz iole pošteno suđenje dobijamo Travnik.

FGR !
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nemojte se vaditi na sudjenje, budite bolji i pobjeda je sigurna. Travnika kradu sudije, pa pogledajte malo unazad par kola i kako smo prolazili za istima, ne znam po cemu ste zakljucili da ce bas ovu utakmicu za nas navlaciti. Bujrum ljudi na cevape, iza gola livada, gledajte tekmu i onda komentarisite. Sretno i neka bolji pobjedi. 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.