Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odi obucen sjedi pod tus odvrni na najjace i tako sjedi 10 mjeseci, kad stane zapali joint = holandijaHusika je napisao/la: ↑11 okt 2020, 19:59Ne rise odlicna zemlja, to je jedina zemlja na zapadu u kojoj bi mogao ziviti!Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 19:57Holanđani smrde smrdljove ušljive nadam se ds će neki mevlid jašarević izrešetati im autobus večeras
Tako je druze nemogu prezalit sto nismo igrali protiv iraca u Zenici a ne u dolini smrada i qovana
Ako je njegov uticaj bio i na takticku pripremu protiv S.Irske, onda nemam rijeciAlfredNobel je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:07Za ove taktičke pripreme tekmi siguran sam da najveći uticaj ima Čustović. Da se ja pitam, da bih njemu šansu kao narednom selektoru. Pet puta bolji izbor nego hadalj Krstajić, koji se spominje.
Siguran sam da jeste, to je Bajević prepustio njemu, kakav Bajević i analize. Protiv Irske je bila dobra priprema, ali se kasnije standardno sve raspalo u drugom dijelu.Zundo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:09Ako je njegov uticaj bio i na takticku pripremu protiv S.Irske, onda nemam rijeciAlfredNobel je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:07Za ove taktičke pripreme tekmi siguran sam da najveći uticaj ima Čustović. Da se ja pitam, da bih njemu šansu kao narednom selektoru. Pet puta bolji izbor nego hadalj Krstajić, koji se spominje.![]()
Da nije bilo ovog amatera od trenera, cak bi i pobijedili. Gojak na krilu, Djuric u napadu. Kasnije ubacuje Loncara, kako i zasto niko ne zna. Hodzic dobio jako malo vremena, a pokazao da je trebao igrati od pocetka. Kriminal je da uopste nije igrao protiv Sjeverne Irske.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:10Samo nek nema pritiska, odmah izgledamo odlicno.Pu, mentalne picoke!!!
Da treniraju i igraju u Zenici bili bi na evropskom