Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Tristan10 » 11 okt 2020, 16:29

Povedi nas Mladene :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 16:37

Tristan10 je napisao/la:
11 okt 2020, 15:50
Denchi je napisao/la:
11 okt 2020, 15:47
Tristan10 je napisao/la:
11 okt 2020, 15:09

Ja nisam Huskovica spominjao, ali igraci kao Balic ce nasu reprezentaciju uciniti kvalitetnijom, i sa tim bolje rangiranom. Evo konkretan primjer. Je li Ognjen Vranjes world class bek? Definitivno nije. Je li bolji od Cipetica. Definitivno jeste. Bi li nam pomogao u utakmici protiv Sjeverne Irske umjesto Cipetica. Ja mislim da itekako bi, i vjerovatno bi prosli dalje. Tako mozes isto naci neke druge igrace, koji su nesto bolji od trenutnih i odma postanes konkurentniji.
Nije ni toliko poenta u kvalitetu pojedinca koliko je u nedostatku organizacije, sistema i timske igre...

To treba mjenjati, nije nas finska, grcka i ovi sitnisi dobili na kvalitet nego na disciplinu, timski rad, trku, zalaganje i odgovornost....to ne lezi nasoj repki duze od susica...

Mi trebamo postati takva ekipa sa mladim igracima...imamo euro na ljeto i treba pravit prijateljske ili turneju ako zamre ovo sranje malo....pa onda 2 cjele godine da trazimo ekipu i probamo igrace....jako je bitno da stavimo mladog, modernog i ambicioznog trenera da se bavi time i da izselektuje igrace koji nam mogu pomoci....

Otvoreno to najaviti i poceti s radom...
Kakve bolan gluposti valjas, isto ko da si placen ovde da propagiras svoje. Iskljucivo se radi u nasem slucaju o kvalitetu. Vranjes bolji od Cipetica, Demirovic bolji od Hotica i Tatara. Balic isto bolji od njih. Ne znam sta nije jasno. Nas je upravo Finska pregazila jer smo imali amatera Sarica na sredini terena kojeg su gurali upravo osobe kao ti.
Amater Saric je dobio Sjevernu Irsku za tvoju informaciju

Malo se saberi, pogotovo sto je taj igrac kvalitetom tanak ali borben i radio je za ekipu i zabio na kraju...dakle bolji ucinak nego Krunic i Gojak zajedno protiv ovih sjevernih iraca...

Mi nismo tim i to je problem broj 1, mi ne markiramo i pustamo protivnike da sutaju nemamo disciplinu...nemamo plan, nemamo organizaciju, nemamo ideju, nemamo taktiku...

Vranjes je bolji samo u dobijanju kartona i ostavljanju ekipe na cjedilu, takodje on je stoper i nema veze sa Cipeticem, on sigurno ne bi napravio prvi gol ircima da je igrao na beku....

Finska te je pregazila jer niko nije igrao taj dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2020, 16:41

Najbolje bi bilo da forumasi aka simpazieri repke najdu nekog trenera i predloze ga savezu kao kompromis.
Znaci mora biti Srbin, voliti opijanja po Sarajevu za vrijeme okuplanja repke i slusati sta mu se naredi iz saveza, ostalo mogu navijaci izabrati.

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 11 okt 2020, 16:44

do sad nijedan prijedlog a da je bolji od trenutnog selektora...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 okt 2020, 16:46

"Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem ovu informaciju. Trenutno sam u poslu oko pravljenja rakije, ali razmišljam i o povratku u nogomet. Reprezentacije sa velikim potencijalom se ne odbijaju", naveo je Mladen Krstajić, a prenosi b92.net.

Oglasio se potencijalni :roll:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 11 okt 2020, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 okt 2020, 16:46

Denchi je napisao/la:
11 okt 2020, 16:37
Tristan10 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
11 okt 2020, 15:47

Nije ni toliko poenta u kvalitetu pojedinca koliko je u nedostatku organizacije, sistema i timske igre...

To treba mjenjati, nije nas finska, grcka i ovi sitnisi dobili na kvalitet nego na disciplinu, timski rad, trku, zalaganje i odgovornost....to ne lezi nasoj repki duze od susica...

Mi trebamo postati takva ekipa sa mladim igracima...imamo euro na ljeto i treba pravit prijateljske ili turneju ako zamre ovo sranje malo....pa onda 2 cjele godine da trazimo ekipu i probamo igrace....jako je bitno da stavimo mladog, modernog i ambicioznog trenera da se bavi time i da izselektuje igrace koji nam mogu pomoci....

Otvoreno to najaviti i poceti s radom...
Kakve bolan gluposti valjas, isto ko da si placen ovde da propagiras svoje. Iskljucivo se radi u nasem slucaju o kvalitetu. Vranjes bolji od Cipetica, Demirovic bolji od Hotica i Tatara. Balic isto bolji od njih. Ne znam sta nije jasno. Nas je upravo Finska pregazila jer smo imali amatera Sarica na sredini terena kojeg su gurali upravo osobe kao ti.

Malo se saberi, pogotovo sto je taj igrac kvalitetom tanak ali borben i radio je za ekipu i zabio na kraju...dakle bolji ucinak nego Krunic i Gojak zajedno protiv ovih sjevernih iraca...

Mi nismo tim i to je problem broj 1, mi ne markiramo i pustamo protivnike da sutaju nemamo disciplinu...nemamo plan, nemamo organizaciju, nemamo ideju, nemamo taktiku...

Vranjes je bolji samo u dobijanju kartona i ostavljanju ekipe na cjedilu, takodje on je stoper i nema veze sa Cipeticem, on sigurno ne bi napravio prvi gol ircima da je igrao na beku....

Kod nas je Vranjes igrao beka. I bolji je od Cipetica, ako gledamo kvalitet, bolji je od Cipetica. A smijesno je i pricati o Saricu u kontekstu A reprezentacije. Nek i mene pozovu, i ja cu se boriti. Taj argument, bori se, to se samo koristi kad nemas kvalitet. Krunic i Gojak su definitivno kvalitetniji igraci. To je i za ocekivati, ali kad se poceo davati prostor igracima ko Saric, tad je krenulo nizbrdo.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 okt 2020, 16:47

krstajić :urnebes:

menadžerski hoštapler koji je donosio apsurdne odluke za vrijeme provedeno u srbiji što je ujedno i jedini angažman u njegovom životu.

pa reklo bi se idealan za ovu PRĆIJU od reprezentacije!!!
DrFilgud je napisao/la:
11 okt 2020, 16:46
"Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem ovu informaciju. Trenutno sam u poslu oko pravljenja rakije, ali razmišljam i o povratku u nogomet. Reprezentacije sa velikim potencijalom se ne odbijaju", naveo je Mladen Krstajić, a prenosi b92.net.
:bow:

ne zna mladen kake je ilidža nekad kupleraje imala.treba on to isprobati sa džeksonom.
Samo Sloboda | COYG

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 17:00

Tristan10 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:

Kod nas je Vranjes igrao beka. I bolji je od Cipetica, ako gledamo kvalitet, bolji je od Cipetica. A smijesno je i pricati o Saricu u kontekstu A reprezentacije. Nek i mene pozovu, i ja cu se boriti. Taj argument, bori se, to se samo koristi kad nemas kvalitet. Krunic i Gojak su definitivno kvalitetniji igraci. To je i za ocekivati, ali kad se poceo davati prostor igracima ko Saric, tad je krenulo nizbrdo.
Koji kvalitet? Cipetic je bolji ofanzivno a Vranjes je defanzivno bolji ali i precesto dobija kartone....zavisi sta zelis...

Nama trebaju borbeni igraci u vezi oko Pjanica jer od njega nema kvalitetnijih u playmakingu, djeljenju lopti i organizovanju napada...zato je ta veza Besic/Cimirot-Saric-Pjanic bila ucinkovitija protiv Sjeverne Irske nego ova neki dan....koji su pustali irce da sutaju sa 20-30 metara i tako smo i primili gol na odbicu takvog suta kojeg niko iz veze nije blokirao....

..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 okt 2020, 17:31

Denchi je napisao/la:
11 okt 2020, 17:00
Tristan10 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Koji kvalitet? Cipetic je bolji ofanzivno a Vranjes je defanzivno bolji ali i precesto dobija kartone....zavisi sta zelis...

Nama trebaju borbeni igraci u vezi oko Pjanica jer od njega nema kvalitetnijih u playmakingu, djeljenju lopti i organizovanju napada...zato je ta veza Besic/Cimirot-Saric-Pjanic bila ucinkovitija protiv Sjeverne Irske nego ova neki dan....koji su pustali irce da sutaju sa 20-30 metara i tako smo i primili gol na odbicu takvog suta kojeg niko iz veze nije blokirao....

..
Opet gluposti pises. Sjeverna Irska je daleko vise stvorila u onim utakmicama u LN, nego u ovoj zadnjoj utakmici. Daleko vise. Sve u svemu, Cipetic je ispadao, to se ne bi desilo Vranjesu, i ne bi doslo do gola.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 18:09

Tristan10 je napisao/la:
11 okt 2020, 17:31

Opet gluposti pises. Sjeverna Irska je daleko vise stvorila u onim utakmicama u LN, nego u ovoj zadnjoj utakmici. Daleko vise. Sve u svemu, Cipetic je ispadao, to se ne bi desilo Vranjesu, i ne bi doslo do gola.
Kakve gluposti?
Dobili Sj. irsku u LN?
Da.
Izgledali bolje?
Apso-fuckin-lutno.

Cipetic ispadao u defanzivi ali napravio gol
Vranjes mozda ne bi ispadao ali sigurno ne bi napravio gol.
Vrati se na moj prethodni tekst i procitaj ponovo ali sa razumjevanjem.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 11 okt 2020, 18:19

Gol je napravio Ahmedhodzic,sjajnom dugom loptom
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 okt 2020, 18:25

Samo da nam ne vrate telecu glavu na poziciju selektora

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 11 okt 2020, 19:05

Barbarez da potpiše ugovor na 20 godina. Nek se kali, nek se uči na repStaciji, ni ovi "iskusni" nam ništa nisu donijeli.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2020, 19:27

Zubanovic Hadis !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 20:02

Salih1984 je napisao/la:
11 okt 2020, 18:19
Gol je napravio Ahmedhodzic,sjajnom dugom loptom
Asistencija pravi gol, akciju je poceo AA...edukuj se

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 11 okt 2020, 20:05

Taj gol je izmislio Ahmedhodzic dugom loptom

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 20:09

Salih1984 je napisao/la:
11 okt 2020, 20:05
Taj gol je izmislio Ahmedhodzic dugom loptom

Poceo akciju, Cipetic je dobacio strijelcu, bez Branimira ne bi se desio....

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 11 okt 2020, 20:12

Svakako i Cipetic ima zasluge za gol,ali glavni krivac za gol je Anel

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 okt 2020, 20:13

Salih1984 je napisao/la:
11 okt 2020, 20:12
Svakako i Cipetic ima zasluge za gol,ali glavni krivac za gol je Anel
Idi pitaj nekog starijeg.....smaras...a ne znas...

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 11 okt 2020, 20:14

:crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, KrajinaKing, Vaya i 36 gostiju.