Jest, ako tako gledas protiv Wolfsa hoce svi igrati, a to sto Dzeko nema niti Ribery-a niti Svajnija nego levata Diega to nisi uzeo u obzir.anton 1983 je napisao/la:A ma pardon za brzinu, možda sam nešto predvidio....guber90 je napisao/la: Nadji recenicu, ma ne recenicu, nego samo rijec gdje sam ja spomenuo Gomezovu brzinu, ja sam spomenuo njegovu prodornost, koja je katastrofa, barem koliko sam ja upratio, mozda utakmice koje ja nisam gledao je on porazbijao odbrane, a nije da sam propustio previse utakmica Bayerna.
A majke ti mile, kakve Džeko ima veze sa prodornošćuNisu ta dva igrača tako puno različita. Još kad vidim kakvog bi ti napadača prema karakteristikama i onda ti kažeš da bi Džeku, a Džeko nema sa tim nigdje veze. Trebaš znat da ti gledaš Džeku u Wolfsburgu i on napada ekipe koje imaju malo igrača u obrani jer te ekipe koje igraju protiv Wolfsburga žele sa njima igrati. Dok sa druge strane Gomez/Bayern uvijek napada **** beton sa 25 igrača u obrani...Gomez je u Stuttgartu zabijao na drugačiji način i moro se prilagoditi na igru Bayerna. To bi isto morao napraviti i Džeko i sigurno nebi bio tako SEXUALAN kako je sada u Wolfsburgu, ali to ne znači da bi bio lošiji od Gomeza. To niti pomisliti
![]()
Gomez je TRPAČ samo takav, jedan od najboljih na svijetu. To je takva vrsta napadača, nije ŠPEKtakularan no ako ćeš na njega igrati on garantira golove makar oni bili sa pola metra. Takav je bio Toni, takav je Inzaghi i još njih miljon...I kod svih tih njegovih golova treba se itekako snači i treba uvijek stajati na pravom mjestu. Vjeruj mi kad ti kažem da onaj njegov prvi gol danas nebi dalo puno igrača na ovom svijetu, pogotovo ne sa lijevom nogom. On kod svojih golova nema baš vremena za razmišljanje i mora u stotinki odlučivati, a to isto tako treba znati, kao što treba znati dribljati, pucati izvana itd...
Sto se tice Dzeke malo ga uprati molim te, pa onda da diskutujemo jer je ovo bezveze ovako, oko tog kakav je trpac vidjeli smo skoro protiv Schalkea, jer ja shvatam kada igrac osuta i golman odbrani, ali da 2 prilike sa 3 metra osuta pokraj gola e to mi je ne objasnjivo, a pogotovo ako je njegova glavna osobina "trpanje".
Sto se tice tog gola ko bi dao, a ko ne bi dao ne vrijedi oko toga diskutovati jer je to hipoteticka situacija, pa cemo uzeti da je ne bi puno igraca dalo, pa ni Dzeko.