Jao sto ga se bojis da ce vam sloziti hat-trick na derbijuTristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:25Nije tacno, ovaj je definitivno vise nasu igru spustio. Ja kritikujem i Viscu, jer je bio katastrofalan i nije nista pokazao protiv Sjeverne Irske, ali momak je ipak imao svoj ucinak u nekim utakmicama reprezentacije. Benjamin Tatar je jednostavno gori od Visce.
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Chapman1886
- Kontakt:
I Joge iza da ih "pocera".Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
Jos nekog spica iz Celika u napad i napadat medaljuChapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Transfer1312
- Kontakt:
Rahmanovic seljak koji nema osnovno ponasanje. Ljakse mrtvi on ako dodje u repku treba im hebat mater svima po spisku... covjek ima psihickih problema to garantujem zivotom.hurem je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:32Nisam mogao gledati 1.poluvrijeme tako da ne mogu komentarisati igru večeras...ali sam siguran da bi njegov ucinak bio bolji da je imao Dzeku u napadu.
Da li ce biti clan reprezentacije i u novembru? - vjerovatno ne, ali nikad se ne zna.
Rahmanovic je bolji igrac od Tatara i bio bi korisniji ali su golovi u pravom trenutku pogurali poziv Tataru.
Tatar top i iz nase lige zasluzio ali daj Rahmanovica odvedi bilo gdje van BIH da igra otjerat ce ga nakon mjesec dana...
- Chapman1886
- Kontakt:
ćimburi će predvoditi navijanje ko veĆerasfeniksptica je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:37Jos nekog spica iz Celika u napad i napadat medaljuChapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
Samo Sloboda | COYG
Ovo tri budale ne bi smislile. Ovakve objave jos samo imaju Tristan i ptičurina u vezi s PlBiH.Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
Ja ne znam sto toliko doslovno mrzite nasu ligu. Kao da mi ostali ne vidimo da nije kvalitetna ko sto bi mogla bit ili?
Sta hocete da postignete sa tim ismijavanjem naše lige? Ne kontam fakat. Umjesto da je popularizujemo i kao navijači napravimo boljom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
A Vi ste inace,psiholog, psihijatar ili nesto trece..Transfer1312 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:37
Rahmanovic seljak koji nema osnovno ponasanje. Ljakse mrtvi on ako dodje u repku treba im hebat mater svima po spisku... covjek ima psihickih problema to garantujem zivotom.hurem je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:32Nisam mogao gledati 1.poluvrijeme tako da ne mogu komentarisati igru večeras...ali sam siguran da bi njegov ucinak bio bolji da je imao Dzeku u napadu.
Da li ce biti clan reprezentacije i u novembru? - vjerovatno ne, ali nikad se ne zna.
Rahmanovic je bolji igrac od Tatara i bio bi korisniji ali su golovi u pravom trenutku pogurali poziv Tataru.
Tatar top i iz nase lige zasluzio ali daj Rahmanovica odvedi bilo gdje van BIH da igra otjerat ce ga nakon mjesec dana...
FK SARAJEVO.
- Chapman1886
- Kontakt:
opsuj mi mater kulturnjak skrati odmaforgempp je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:39Ovo tri budale ne bi smislile. Ovakve objave jos samo imaju Tristan i ptičurina u vezi s PlBiH.Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
Ja ne znam sto toliko doslovno mrzite nasu ligu. Kao da mi ostali ne vidimo da nije kvalitetna ko sto bi mogla bit ili?
Sta hocete da postignete sa tim ismijavanjem naše lige? Ne kontam fakat. Umjesto da je popularizujemo i kao navijači napravimo boljom.
Samo Sloboda | COYG
Hudničak nisi navikao na psovke, pošto ti pratiš samo te velike lige, sry.Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:43opsuj mi mater kulturnjak skrati odmaforgempp je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:39Ovo tri budale ne bi smislile. Ovakve objave jos samo imaju Tristan i ptičurina u vezi s PlBiH.Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:33dulja tatar iza štila i sadiković budućnost reprezentacije
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Kontrolisi se kompleksas, popij terapiju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Chapman1886
- Kontakt:
ne bi ja trebo pit terapiju već ovi što zbog nekakviv tatara psuju i priželjkuju smrt nekome.
Samo Sloboda | COYG
Moras ga malo razumjet Denchi, zaigrao momak iz naše lige opet, valja ovo progutat sad, vrijeme lijeci sve.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakve to veze ima sto Sarajevo kanta Slobodu i ti mrzis glavni grad drzave?Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:59ne bi ja trebo pit terapiju već ovi što zbog nekakviv tatara psuju i priželjkuju smrt nekome.
- Chapman1886
- Kontakt:
đe sam ja pisao da mrzim sarajevo?Denchi je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:01Kakve to veze ima sto Sarajevo kanta Slobodu i ti mrzis glavni grad drzave?Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:59ne bi ja trebo pit terapiju već ovi što zbog nekakviv tatara psuju i priželjkuju smrt nekome.
Samo Sloboda | COYG
Neke se stvari ne moraju pisat da bi ih ostali shvatili, ili izvukli iz tvog ponasanja.Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:03đe sam ja pisao da mrzim sarajevo?Denchi je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:01Kakve to veze ima sto Sarajevo kanta Slobodu i ti mrzis glavni grad drzave?Chapman1886 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:59ne bi ja trebo pit terapiju već ovi što zbog nekakviv tatara psuju i priželjkuju smrt nekome.
Nismo samo Denchi i ja skontali da mrzis FKS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
ja ne mrzim nikoga,provrti postove navijao sam svim srcem protiv seltika.to što se vi nađete ko uvrijeđene mlade i psujete ko kočijaši i prizivate smrt nekome ko iznese svoje mišljenje ma kakvo bilo ne znači da nešto mrzim.
Samo Sloboda | COYG
Da se tekma igra 30 minuta Tatar bi bi dobar, ovako jedan u nizu igraca iz PL BiH koji su prodefilovali reprezentacijom.
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10 i 30 gostiju.