Igrali smo protiv reprezentacije koja nije u formi zadnjih utakmica, koja je tek dobila novog selektora, i koja je ovo shvatila ko vrstu test utakmice. Mi puno vise motivisani u velikom periodu utakmice, oni manje, i stvorili smo samo jednu konkretno priliku sutem Pjanica. Jedna prilika u citavoj utakmici, vile nas nosile i Sehic na golu zadnjih 15 min.
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Ma **** ove utakmice,ne znaci mi da smo i 5 0 dobili,kakve fajde

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Holandija bila manje motivisana????Tristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:49Igrali smo protiv reprezentacije koja nije u formi zadnjih utakmica, koja je tek dobila novog selektora, i koja je ovo shvatila ko vrstu test utakmice. Mi puno vise motivisani u velikom periodu utakmice, oni manje, i stvorili smo samo jednu konkretno priliku sutem Pjanica.Straightforward je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:45Protiv koga smo mi sine moj dragi večeras igrali, Farskih Ostrva ?
Pa ti si mami na glavu ispado svaki minut od rodjenja
Igrali za poene, cak sta vise pod moranje bila pobjeda, nakon poraza od mexica....
Mi motivisani nakon ispadanja iz baraza????? U grupi Lige Nacija sa Italijom,Holandijom i Poljskom????
Wow, djeca ti se smiju
Prestani za veceras
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Cuj shvatili utakmicu kao neki test, a mi nismo.Denchi je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:54Holandija bila manje motivisana????Tristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:49Igrali smo protiv reprezentacije koja nije u formi zadnjih utakmica, koja je tek dobila novog selektora, i koja je ovo shvatila ko vrstu test utakmice. Mi puno vise motivisani u velikom periodu utakmice, oni manje, i stvorili smo samo jednu konkretno priliku sutem Pjanica.Straightforward je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:45
Protiv koga smo mi sine moj dragi večeras igrali, Farskih Ostrva ?
Igrali za poene, cak sta vise pod moranje bila pobjeda, nakon poraza od mexica....
Mi motivisani nakon ispadanja iz baraza????? U grupi Lige Nacija sa Italijom,Holandijom i Poljskom????
Wow, djeca ti se smiju
Prestani za veceras
Poslali Virgila u vrh napada pred kraj trazeci pobjedu, a mi debitante ko na trazi gurali.
Ne smiju se ovom liku bespotrebno svaki ubogi dan forumasi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znam da je navijac zelje ali ovaj je bas poseban 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sehic, sanicanin, hadzikadunic, ahmedhodzic, kolasinac, cimirot, pjanic, dzeko, krunic... dodajte jos dvojicu protiv Poljske
mozda hodzic i tatar
iako vjerovatno sanicanin nece igrati jer je u pitanju treca utakmica u 7 dana
mozda hodzic i tatar
iako vjerovatno sanicanin nece igrati jer je u pitanju treca utakmica u 7 dana
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vi ljudi niste normalni,
Igrali smo protiv viceprvaka LN, i koji su došli nabrijani da nas uzmu. Ovo je za nas odličan rezultat!
Eno Wajnalduma na IG sramota što je protiv nas remizirao, kao da su izgubili.

Igrali smo protiv viceprvaka LN, i koji su došli nabrijani da nas uzmu. Ovo je za nas odličan rezultat!
Eno Wajnalduma na IG sramota što je protiv nas remizirao, kao da su izgubili.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Njima nije ova utakmica bila pod moranjem, vise nama. Oni ostaju u A grupi, mi vjerovatno ne. Kako je vrijeme odmicalo sve su nas vise stezali, vile su nas nosile i Sehic na golu sto nismo primili gol u zadnjih 15 min. Mi smo konkretno stvorili jednu polupriliku u citavoj utakmici. Rezultat je ok, ali igra nije jer nismo nista novo vidili. Nije sramota i da smo izgubili protiv Holandije, koja je individualno dosta jaka reprezentacija, ali da nista konkretno ne napravimo prema naprijed po mom jeste lose. Jer isti ce nedostaci doci do izrazaja protiv slabijih reprezentacija gdje nesto trebas da stvoris prema naprijed ako zelis bodove.Denchi je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:54Holandija bila manje motivisana????Tristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:49Igrali smo protiv reprezentacije koja nije u formi zadnjih utakmica, koja je tek dobila novog selektora, i koja je ovo shvatila ko vrstu test utakmice. Mi puno vise motivisani u velikom periodu utakmice, oni manje, i stvorili smo samo jednu konkretno priliku sutem Pjanica.Straightforward je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:45
Protiv koga smo mi sine moj dragi večeras igrali, Farskih Ostrva ?
Wow, djeca ti se smiju
Prestani za veceras
-
- Kontakt:
Novinari ubise Nizozemce, bivsi igraci bez dlake na jeziku napadaju i selektora i igrace.
Zivim za dan kad cemo i mi imati ovakve novinare koji nakon neuspjeha ne stede nikoga. Hrvati su najbolji primjer sta znaci imati takve medije i atmosferu nakon neuspjeha.
Zivim za dan kad cemo i mi imati ovakve novinare koji nakon neuspjeha ne stede nikoga. Hrvati su najbolji primjer sta znaci imati takve medije i atmosferu nakon neuspjeha.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako nista, pozitivno od svega ovoga imamo to je Sanicanin. Nek i dalje prolazi ispod rada dok god moze. Kako igra svaka mu cast, a kako je tek docekan od ovih ovdje koji sebe smatraju kompetentim jer stalno pisu na ovim stranicama repke.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 11 okt 2020, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malo ste se previše zaletili, ima tu naravno i do mentiteta.
Medutim, mi u fazi napada ne mozemo da ranimo ni najlošije ekipe, svi su nas prokužili, svi idu visoko na našu zadnju liniju, ne boje se kontri naših sporih igrača Ovo se dešava još od proslih kvalifikacija kad su nas Finci nabušili.
Protiv loših ekipa to bude još gore jer pokusavamo pas igru uspostaviti ali sredina bude pod ogromnim pritiskom jer su nam dvojica krilnih igrači manje.
Protiv Poljske mora biti promjene u formaciji!
Medutim, mi u fazi napada ne mozemo da ranimo ni najlošije ekipe, svi su nas prokužili, svi idu visoko na našu zadnju liniju, ne boje se kontri naših sporih igrača Ovo se dešava još od proslih kvalifikacija kad su nas Finci nabušili.
Protiv loših ekipa to bude još gore jer pokusavamo pas igru uspostaviti ali sredina bude pod ogromnim pritiskom jer su nam dvojica krilnih igrači manje.
Protiv Poljske mora biti promjene u formaciji!
⚜️~⚜️~⚜️
Mogu Hadzikadunic i Ahmedhodzic zajedno na stoperu...
Volio bi jos vidjet Kadusica na desnom beku malo...
Tatara i Hodzica po krilima od prve...da ih napadnemo i zabijemo rano...
Pa onda Djurica ubacit u drugom, mozda dodat i Sanicanina ako budemo imali rezultat za cuvat...
Sve sto pises je fula , ofiras se covjeceTristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:10
Njima nije ova utakmica bila pod moranjem, vise nama. Oni ostaju u A grupi, mi vjerovatno ne. Kako je vrijeme odmicalo sve su nas vise stezali, vile su nas nosile i Sehic na golu sto nismo primili gol u zadnjih 15 min. Mi smo konkretno stvorili jednu polupriliku u citavoj utakmici. Rezultat je ok, ali igra nije jer nismo nista novo vidili. Nije sramota i da smo izgubili protiv Holandije, koja je individualno dosta jaka reprezentacija, ali da nista konkretno ne napravimo prema naprijed po mom jeste lose. Jer isti ce nedostaci doci do izrazaja protiv slabijih reprezentacija gdje nesto trebas da stvoris prema naprijed ako zelis bodove.
Holandezima su ovo bitni bodovi bili radi vise razloga i vidjeo se ocaj svasta su pokusavali....
Molim te pogledaj koliko im kosta komplet odbrana
Blamiras se strahovito
absolutno nimalo nisu Holandzani djelovali bolje od nas nocas
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kako je vrijeme odmicalo sve su nas vise stezali, zadnjih 15-20 min su na vile nosile i Sehic na golu. I to je ok, dosta kvalitetan protivnik. Rezultat je dobar, i da smo izgubili razumio bi. Ali smo mi jednu polupriliku imali u citavoj utakmici i to nije meni dobro, jer ce sav taj nedostatak doci do izrazaja protiv nesto losijih reprezentacija a protiv koji ocekujes neke bodove. Mi smo imali isto ovaku igru protiv Spanije u prijateljskoj utakmici na strani 0-1 dok nas je vodio Prosinecki. Tako da mi nista novo nismo vidili. To je moje misljenje, ti se ne slazes i to sasvim ok.Denchi je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:19Sve sto pises je fula , ofiras se covjeceTristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:10
Njima nije ova utakmica bila pod moranjem, vise nama. Oni ostaju u A grupi, mi vjerovatno ne. Kako je vrijeme odmicalo sve su nas vise stezali, vile su nas nosile i Sehic na golu sto nismo primili gol u zadnjih 15 min. Mi smo konkretno stvorili jednu polupriliku u citavoj utakmici. Rezultat je ok, ali igra nije jer nismo nista novo vidili. Nije sramota i da smo izgubili protiv Holandije, koja je individualno dosta jaka reprezentacija, ali da nista konkretno ne napravimo prema naprijed po mom jeste lose. Jer isti ce nedostaci doci do izrazaja protiv slabijih reprezentacija gdje nesto trebas da stvoris prema naprijed ako zelis bodove.
Holandezima su ovo bitni bodovi bili radi vise razloga i vidjeo se ocaj svasta su pokusavali....
Molim te pogledaj koliko im kosta komplet odbrana
Blamiras se strahovito
Dobila te Sjeverna Irska bolan...
Nebo i zemlja razlika i u protivniku i u nasoj igri
Tebi cudno sto nismo dali gol najboljoj odbrani svijeta...
Nebo i zemlja razlika i u protivniku i u nasoj igri
Tebi cudno sto nismo dali gol najboljoj odbrani svijeta...
- feniksptica
- Kontakt:
Da uopste nije bilo utakmice protiv Irske, da se samo Liga nacija igrala minimalno 90% raje bi pisalo kako smo dobri kako igramo i kako se drzimo u Ligi A. Kad dodju kvale da cemo lahko se plasirat. Neki bi otisli cak do osimine finala... Sto je najgore ni protiv Irske to toliko nije bilo lose...koliko je na kraju ispalo ziheraski. GDje si svjesno iso na penale jer si bio favorit u tekmi i islio si i tu si. A tu Njemacku San Marinom dobit moze..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
---------------------------------Sehic--------------------------------
Todorovic--Hadzikadunic---Ahmedhodzic--Kadusic
------------------------------------------------------------------------------
---------------Pjanic---------------------------Cimirot-------------
-------------------------------Krunic--------------------------------------
Tatar-----------------------------------------------------------Hodzic
-----------------------------------Dzeko-------------------------------
Todorovic--Hadzikadunic---Ahmedhodzic--Kadusic
------------------------------------------------------------------------------
---------------Pjanic---------------------------Cimirot-------------
-------------------------------Krunic--------------------------------------
Tatar-----------------------------------------------------------Hodzic
-----------------------------------Dzeko-------------------------------
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Beduin
- Kontakt:
Poljska je jaka takodjer, i Italijane namucise i zamo da ih uzmu pred kraj. Pravo brz fudbal igraju, mi cemo morati ozbiljnije igrati po krilima ili peomijeniti formaciju, iz utakmice u utakmicu mi guramo veznjake na krila ili napadaca.
Odigramo mi poneki lijep pas, prodor, polusansu, ali nigdje rezultata. Hotic mi se ucinio pravo brz, vrijeme je da se vidi od cega je satkan taj momak, sta moze ponuditi.
Odigramo mi poneki lijep pas, prodor, polusansu, ali nigdje rezultata. Hotic mi se ucinio pravo brz, vrijeme je da se vidi od cega je satkan taj momak, sta moze ponuditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidis, ja nisam rekao da smo mi morali postici pogodak. Uvjek moze neka frljoka uci, i mi bi mislili da smo top. Nego ne vidim da smo neke konkretne akcije stvorili, imali smo jednu polupriliku citavu utakmicu. To je meni lose. Nije problem izgubiti, nego nismo nista novo vidili od ranije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.