BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Ahbabi, jel' im halalimo Sj. Irsku poslije vecerasnje bobe ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedna lasta ne cini proljece
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Chapman1886
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Slab sam na repku tako da me je ovaj bod veceras obradovao!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AlfredNobel
- Kontakt:
Halalio, ne halalio, ide se dalje. Još jedan u nizu neuspjeha, nije da nismo navikli.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bez obzir kako smo igrali nerešeno od Italije i Holandije mi nismo otišli na Evropsko Prvenstvo niti ovo nama pomaze za Svijetsko Prvenstvo! Iskreno ja sam i dalje razocaran od utakmice protiv Sjeverne Irske, jer znam unaprijed da necemo dugo vidjeti jednu velko takmicenje.
Imali smo srece sto je De Boer da je bio Koeman dobili bi 4-5 komadaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:08Vi ljudi niste normalni,![]()
![]()
Igrali smo protiv viceprvaka LN, i koji su došli nabrijani da nas uzmu. Ovo je za nas odličan rezultat!
Eno Wajnalduma na IG sramota što je protiv nas remizirao, kao da su izgubili.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ova dvojica iz Svedske su najveci dobitak poslije Miralema Pjanica. Ja jos ne znam kako smo ih oteli Svedskoj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sigurno sto nije Koeman na klupi je velik hendikep za Holandiju.adal je napisao/la: ↑11 okt 2020, 23:43Imali smo srece sto je De Boer da je bio Koeman dobili bi 4-5 komadaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:08Vi ljudi niste normalni,![]()
![]()
Igrali smo protiv viceprvaka LN, i koji su došli nabrijani da nas uzmu. Ovo je za nas odličan rezultat!
Eno Wajnalduma na IG sramota što je protiv nas remizirao, kao da su izgubili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Malci maestralni. Ovaj Hadžikadunić još uvijek ima baby face, ali igra odlično. S njima dvojicom i Saničaninom koji se isto tako pokazao u pravom svjetlu, riješio se pitanje stopera za narednih deset godina, minimum. Uz njih, imaš i Šunjića. Sreća pa su nekako pristali na promjenu državljanstva, vjerovatno su tu roditelji najviše uticali. Sam dokaz koji su kvaliteti vidiš u tome da se Švedska ne može pomiriti s činjenicom da su ih izgubili.
Muku mučimo s tim desnim bekom, od Mujdže ga nemamo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imali smo mi dobrih igraca i ranije koji su dali svoj doprinos kao Zlatan Muslimovic i Haris Medunjanin. Ali nekako mi jeste drago sto sam dugo unazad pisao o Anelu i Dennisu. Cak sam prizivao Ahmedhodzica dok je igrao za Hobro i imao priliku da cujem sta navijaci Hobro misle o njemu. Hobro se u Danskoj borio za opstanak u prvoj ligi, ali su imali dobru odbranu. Kasnije je te zime napustio Ahmedhodzic, vratio se u Malme, a Hobro je ispao iz lige. Hadzikadunic vec duze igra na vecem nivou fudbala sto se tice kvaliteta lige, tako da se nije trebalo nesto dodati, bilo jasno svakome ko je imao priliku da gleda. Ima jos ovakvih igraca i moramo jednostavno se svi ujediniti da osiguramo veci fond igraca.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Šveđani fenomenalni! Ima ova reprezentacija budućnost!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne znam gdje staviti pa ću ovdje.
Od zadnjih 10 utakmica u kojima smo poraženi njih devet smo izgubili u drugom poluvremenu. Gol-razlika u prvom poluvremenu 7:5, gol-razlika u drugom poluvremenu 2:18. Strašno.
Od zadnjih 10 utakmica u kojima smo poraženi njih devet smo izgubili u drugom poluvremenu. Gol-razlika u prvom poluvremenu 7:5, gol-razlika u drugom poluvremenu 2:18. Strašno.
Kad pomislis da su Holandjani bas htjeli, igrsli, trudili se i borili..jer ssm to bas uzivo vidio na Bilinom kako zele, i da ih ovako zaustavimo.
Bilino se opet pokazalo kao hram i kako se vuce repka tu prema nsorijed.
Ovo ti samo izaziva vecu ljutnju i dokaz da vidis da mogu igrati na Evropskom i to solidno se oredstavit, a ti ne ides. Strasno.
Mislim kad bi dobili Poljake da bi mi se organizam izokreno naopako.
Najveci dobitsk Svedjani i treba momke podrzat u svakom smislu. Ima buducnosti, i sljedeca generacija dolazi top..ssmo kad bi se sistem neki nasao i treneri birali dobri mladji, zeljni sa duzim ugovorom i uz podrsku se moze..iako je nakaradan savez ipsk se moze.
Veliki zal mi je za Viscu kojeg je osihicki pogodilo isoadanje i svalio je na sebe sve. Dobio je pregrst kritika i psovki, svega i ocito ga je poremetilo. Vjerujem da on voli BiH svim srcem ali eto..tesko kad ti se nasi ljudi na kosti navale. Xi
Bilino se opet pokazalo kao hram i kako se vuce repka tu prema nsorijed.
Ovo ti samo izaziva vecu ljutnju i dokaz da vidis da mogu igrati na Evropskom i to solidno se oredstavit, a ti ne ides. Strasno.
Mislim kad bi dobili Poljake da bi mi se organizam izokreno naopako.
Najveci dobitsk Svedjani i treba momke podrzat u svakom smislu. Ima buducnosti, i sljedeca generacija dolazi top..ssmo kad bi se sistem neki nasao i treneri birali dobri mladji, zeljni sa duzim ugovorom i uz podrsku se moze..iako je nakaradan savez ipsk se moze.
Veliki zal mi je za Viscu kojeg je osihicki pogodilo isoadanje i svalio je na sebe sve. Dobio je pregrst kritika i psovki, svega i ocito ga je poremetilo. Vjerujem da on voli BiH svim srcem ali eto..tesko kad ti se nasi ljudi na kosti navale. Xi
BašČelik!
Kad kolaci nargila piva I biftek dodzu na naplatu tad se gube tekme...da u repci ima trun profesionalizma I da se trenira 2 put na dan(umhesto sadasnjih jedanput) da se igracima nedozvoljava izlazak iz hotela nakon 2gog treninga da se menadzeri novinari I ostale pijavice odstrane od repke I sa okupljanja vidio bi kako bi to prodisalo....za takvo nesto treba trener koji je autoritet I mudonja i koji ce udarit sakom od sto I reci dosta mahslsko minderaskom pristupu a ne ovakve kukavice poput ovi ex yu mamlaza koji su takvi beskicmenjaci da se ni ubici rodzene djece nebi htjeli zamjerit a kamoli jednom dzeki ili pjanicu
Prije Begovica na krilo nego Viscu ikad opet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Isparila agda jučer.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad zabije gol nedje , bilo gdje, isparit ce...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Da ti igras dobro i onda ti se desi onakva jedna utakmica, mislim da ga niko ne bi pljuvao, nego naprotiv... ali kad si ti neizostavni clan prvih 11, a iz utakmice u utakmicu so sve gori i svojoj reprezentaciji nisi dao ama bas nista u svojoj karijeri, onda je ocekivano da ga svi pljuju.
Ja do ove utakmice nikad lose rijec ili kritike i nisam uputio prema Visci, ali dosta je vise, neka se sam izostavi za naredna okupljanja i to ce biti pojacanje u svakom smislu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni je zao mene sto sam ga morao gledat 120+ minuta kako je retardiranBeduin je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:27Da ti igras dobro i onda ti se desi onakva jedna utakmica, mislim da ga niko ne bi pljuvao, nego naprotiv... ali kad si ti neizostavni clan prvih 11, a iz utakmice u utakmicu so sve gori i svojoj reprezentaciji nisi dao ama bas nista u svojoj karijeri, onda je ocekivano da ga svi pljuju.
Ja do ove utakmice nikad lose rijec ili kritike i nisam uputio prema Visci, ali dosta je vise, neka se sam izostavi za naredna okupljanja i to ce biti pojacanje u svakom smislu.
Trebamo ga svi tuzit zajedno za dusevnu bol sto je svima nanio ona 2 sata....pichka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.