Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Fuj ublehe!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Fuj nespobnjakovići!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tebi je nesto smijesno a 3 boda osvojena... Normalno da se u drugim klubovima vise trude oko svega... Rezultati su najbolji pokazatelj a ti se cerekaj i dalje... Tuzla City nije ucinila nista a potrosili su kišu love... Sigurno vise nego Zrinjski ili Zeljo ili Borac ili ako hoces Radnik iz Bijeljine koji je igrao europu... Neuspjeh je dovesti 50 igraca u 3 godine i placati ih masno a ne osvojiti mjesto koje vodi u Europu... E to je Tuzla napravila... tebi to super... oni su konkurenti za Europu i to je sve... a kad ce se plasirati pored Sarajeva,Zelje,Zrinjskog i Borca to samo Bog zna...Mancini je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:34Možda se više trude igrači Mladosti i Krupe!?rishovski je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:18Pa ne treba niko objasnjavat sta i kako,jednostavno ljudi se mozda vise trude nego Olimpikovi igraci,bore se,treniraju i to daje rezultat takav kakav je... Mozda da Selimovica neko zamijeni... Koliko je Tuzla City ulozila u igrace zadnje 3 godine pa opet nista,samo su stabilna ekipa u ligi,niti idu u europu nit ispadaju...Mokroguz je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:23Osmanovic uzasno igra danas.
Kako je Slobodin sastav jaci od naseg po individualnom kvalitetu igraca i poznatim imenima?
FK Sloboda: Golubović, Jusić, Beganović A., Husejinović, Beganović Dž., Tomašević, Uzelac, Maksimović, Mujagić, Osmić, Kurtalić.
FK Olimpik: Hadžić, Ojdanić, Bajraktarević, Muminović, Osmanović, Handžić K., Milanović, Hadžanović, Lekanić, Dujmović, Handžić F.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovim našim je zabranjeno da se trude!?
![]()
![]()
Više treniraju igrači drugih klubova?
![]()
![]()
Tuzla City nije napredovala a imaju realne šanse za mjesto koje vodi u europsko takmičenje.
![]()
![]()
Selimovića da zamijeni neko? Pa onda opet neće treći trener valjati. I tako mijenjati trenere svaka dva mjeseca.
![]()
![]()
![]()
I otkud tebe Olimpik interesuje kada vjerovatno nikada nisi bio ni na jednoj utakmici istog na Otoci?![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dosadan si sa svojim glupostima. Smiješan si ti sa svojim bezveznim postovima. Pišeš a ništa konkretno nisi napisao. I nije mi jasno zašto pišeš ovdje kada nisi simpatizer ovog kluba? Postoji opšta tema za takve kao ti.rishovski je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:26Tebi je nesto smijesno a 3 boda osvojena... Normalno da se u drugim klubovima vise trude oko svega... Rezultati su najbolji pokazatelj a ti se cerekaj i dalje... Tuzla City nije ucinila nista a potrosili su kišu love... Sigurno vise nego Zrinjski ili Zeljo ili Borac ili ako hoces Radnik iz Bijeljine koji je igrao europu... Neuspjeh je dovesti 50 igraca u 3 godine i placati ih masno a ne osvojiti mjesto koje vodi u Europu... E to je Tuzla napravila... tebi to super... oni su konkurenti za Europu i to je sve... a kad ce se plasirati pored Sarajeva,Zelje,Zrinjskog i Borca to samo Bog zna...
Ma pisi ti sta hoces,ja sam rekao konkretno sve,Olimpik nema love,samim tim ni kvalitetnih igraca,pa nema ni igru ni rezultate,izbacili sami sebe iz lige a nije ni 10 kola odigrano kako treba... A ti se i dalje cerekaj i misli da si pametan...Mancini je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:32Dosadan si sa svojim glupostima. Smiješan si ti sa svojim bezveznim postovima. Pišeš a ništa konkretno nisi napisao. I nije mi jasno zašto pišeš ovdje kada nisi simpatizer ovog kluba? Postoji opšta tema za takve kao ti.rishovski je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:26Tebi je nesto smijesno a 3 boda osvojena... Normalno da se u drugim klubovima vise trude oko svega... Rezultati su najbolji pokazatelj a ti se cerekaj i dalje... Tuzla City nije ucinila nista a potrosili su kišu love... Sigurno vise nego Zrinjski ili Zeljo ili Borac ili ako hoces Radnik iz Bijeljine koji je igrao europu... Neuspjeh je dovesti 50 igraca u 3 godine i placati ih masno a ne osvojiti mjesto koje vodi u Europu... E to je Tuzla napravila... tebi to super... oni su konkurenti za Europu i to je sve... a kad ce se plasirati pored Sarajeva,Zelje,Zrinjskog i Borca to samo Bog zna...a
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Opet da te upitam. Zašto pišeš na ovoj temi kada nisi simpatizer Olimpika?rishovski je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:55Ma pisi ti sta hoces,ja sam rekao konkretno sve,Olimpik nema love,samim tim ni kvalitetnih igraca,pa nema ni igru ni rezultate,izbacili sami sebe iz lige a nije ni 10 kola odigrano kako treba... A ti se i dalje cerekaj i misli da si pametan...Mancini je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:32Dosadan si sa svojim glupostima. Smiješan si ti sa svojim bezveznim postovima. Pišeš a ništa konkretno nisi napisao. I nije mi jasno zašto pišeš ovdje kada nisi simpatizer ovog kluba? Postoji opšta tema za takve kao ti.rishovski je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:26Tebi je nesto smijesno a 3 boda osvojena... Normalno da se u drugim klubovima vise trude oko svega... Rezultati su najbolji pokazatelj a ti se cerekaj i dalje... Tuzla City nije ucinila nista a potrosili su kišu love... Sigurno vise nego Zrinjski ili Zeljo ili Borac ili ako hoces Radnik iz Bijeljine koji je igrao europu... Neuspjeh je dovesti 50 igraca u 3 godine i placati ih masno a ne osvojiti mjesto koje vodi u Europu... E to je Tuzla napravila... tebi to super... oni su konkurenti za Europu i to je sve... a kad ce se plasirati pored Sarajeva,Zelje,Zrinjskog i Borca to samo Bog zna...a
Umjesto da igra jučer, Karića nigdje. Da li radi papirologije ili ne, ne znam. Ali bi bilo bitno da je igrao.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 okt 2020, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Interesantno da je za Slobodu nastupalo 8 U21 igraca, a za nas 2(Hasanovic, Cruz).
Sloboda ima iskusnije igrace fokusirani u napadu i na stoperskim pozicijama.
Sloboda ima iskusnije igrace fokusirani u napadu i na stoperskim pozicijama.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pošto pročitah da je Dinamo prodao Gojaka, sjetih se informacije od prošle godine da Olimpik ima pravo na određeni novčani iznos na osnovu "solidarnosti" i to 0.5%. Saznao sam da je nekadašnji predsjednik Olimpika Nijaz Gracić tražio 5% na naredni transfer ali kako je on navodno rekao na to nije pristao Gojakov otac. 0.5% je onda 30.000 eura.
A koliko je Gojak proveo u omladinskom pogonu Olimpika a koliko u Želji?
Cini mi se da je pravilo da gdje god je trenirao u omladinskim pogonima, ti klubovi dobiju neku svotu bez obzira na ugovor. To 0.5% je dodatni procenat, mada je steta, mala cifra. Nama je mozda najvazniji bio direktni iznos te godine 400-450.000 €, to je direktna zarada g. Gracica, on je sve to izganjao koliko ja znam.
U svakom slucaju mislim da smo zasluzili vise od ovog sad transfera, da mu nismo dali priliku i da mu takvim ugovorom nismo izasli u susret i njegovom ocu, ko zna gdje bi sada igrao, sjecamo se kakve su okolnosti tada bile i koji su klubovi trazili koje uvjete i kakvu su minutazu nudili. Nek on napreduje, to je bitno, on je nas i aBd ostvarit ce on jos veci transfer.
U svakom slucaju mislim da smo zasluzili vise od ovog sad transfera, da mu nismo dali priliku i da mu takvim ugovorom nismo izasli u susret i njegovom ocu, ko zna gdje bi sada igrao, sjecamo se kakve su okolnosti tada bile i koji su klubovi trazili koje uvjete i kakvu su minutazu nudili. Nek on napreduje, to je bitno, on je nas i aBd ostvarit ce on jos veci transfer.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Neke stvari mi nisu jasne. Neki spominju cifru od oko 100-150 hiljada koja sljeduje Želju a naše kao sljeduje 0.5%. Ovu informaciju oko postotka solidarnosti sam dobio iz pouzdanog izvora.
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 12 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 13 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 14 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 15 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 16 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 17 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 18 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 19 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 20 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 21 godinu života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 22 godine života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 23 godine života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
To je ukupno 5% od transfera
Rođen je 13.02.1997

Znaći Novi Grad ima 0,25% (do 12 godina)
Željo od 13-17 godine 1,75%
Olimpik 18 godina 0,5%
Ostalo ide Dinamu.
Možda sam negdje profulio, upitni su mijeseci u kojem se desio prelazak
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 06 okt 2020, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Oni znaju da je u Olimpiku bio do 12 godine?
Vjerovati osimu kloniranom trolu!? 
Interesantno je to da nije bilo izjava trenera poslije odigrane utakmice.
Ili sportski portali nisu objavili iste? Ali bez obzira neprofesionalizam nekoga je u pitanju. 
Sta reci, koju posluku porat.
Nego Zeljo odigrao prijateljsku jucer, hoce li i nasi odigrati danas?
Nego Zeljo odigrao prijateljsku jucer, hoce li i nasi odigrati danas?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izgleda da je nisu odigrali.
Jeste li spremni? 
Dobrodošao, ne moraš se izuvati.
Ovaj profil je stariji od tvoje kosilice btw.
Neka bolji pobijedi u subotu, pozdravi mi Vojvodu.
Ovaj profil je stariji od tvoje kosilice btw.
Neka bolji pobijedi u subotu, pozdravi mi Vojvodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.