NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Bude li veceras Kuzma bitan faktor,bude li Morris **** igrao u vaznim momentima meca momentalno Vogelu otkaz uruciti,nek ide u pm ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Caruso umjesto Howarda u startnoj petorci
vala je zasluzio momak zalaganjem
vala je zasluzio momak zalaganjem
Večeras LAL uzima prsten.
Daleko je do početka nove sezone, da je zdravi dočekamo.
Daleko je do početka nove sezone, da je zdravi dočekamo.
Polako sa tim najavama,preksinoc sam ocekivao da cu slaviti pa kurko...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne bih se zalio da ovo ode u G7
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek se ipak vcrs zavrsi moje srce ne moze izdržati vise sve gluposti Greena Morrisa i Kuzme 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam gdje je Howard u finalu, protiv Denvera je bio odlican, i onda nestao lik, bas se vidi da nema energije ni na jednom kraju parketa. On je glavni razlog sto nas je Miami pojeo u skoku zadnju tekmu, jednostavno niti gradi niti skace, a da ne pricam o tome kako nije nikakva zastita obruca.
Po meni proslu tekmu je AD nakon povrede bio poprilicno izbacen iz ritma, bio je dobar, ali ne na nivou od prije. Ako on i LBJ veceras budu na 100%, zivo mi se yebe i za Kuzmu i za Greena i za Morrisa.
Po meni proslu tekmu je AD nakon povrede bio poprilicno izbacen iz ritma, bio je dobar, ali ne na nivou od prije. Ako on i LBJ veceras budu na 100%, zivo mi se yebe i za Kuzmu i za Greena i za Morrisa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jimmy će igrati odlično 30tak minuta i onda će pasti. Ovo što je do sada igrao (minutaža, borba, zalaganje, ulazi, šutevi) iscrpe tijelo. To se ne može izdržati u ovakvom ritmu igranja utakmica svaki drugi-treći dan.
Sve je to tacno ali ovo je sport na vrhunskom nivou,ocekujem oko 3 da mi cestitas a i ja tebi ...nista prije 3

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam max uz Jimmy-a, ipak je to igrač koji je proveo dosta vremena u mojim Bullsimadelinjo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:29Sve je to tacno ali ovo je sport na vrhunskom nivou,ocekujem oko 3 da mi cestitas a i ja tebi ...nista prije 3![]()
![]()

a sve kontam ti mi drag

Salim se ali ipak cestitaj ,nece ti biti zao kad Bron uzme prsten ,jel tako ?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Goran Dragic (foot) is active for tonight's game vs. Lakers. 
Valjda uspije odigrati koju minutu , potrebni su i njegovi poeni.

Valjda uspije odigrati koju minutu , potrebni su i njegovi poeni.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jordan ima 6 titulaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:36Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav jordanronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:39Jordan ima 6 titulaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:36Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu![]()

#Punoljetstvo
Ne sumnjam da ce i to biti sruseno uskoro...ronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:39Jordan ima 6 titulaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:36Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu![]()
Ali bosnjo je mislio na to ko je najtrofejnija fransiza

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta je ovo Bron povrijedjen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Green nastavlja gdje je stao
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znam,ovo je vise bilo zbog toga sto si sve naveo pojedince,a ne ekipe.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:40Kakav jordanronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:39Jordan ima 6 titulaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:36Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu![]()
Kao navijac celticsa bi trebao biti vise upucen o onome o cemu pricam
![]()
Iduce sezone cemo se potuci sa njima u velikom finalu,vjeruj bratu
E to brate ne vjerujem da moze oboriti,mozda izjednaciti,ma da i to je jako tesko pa makardelinjo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:41Ne sumnjam da ce i to biti sruseno uskoro...ronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:39Jordan ima 6 titulaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:36Hamilton izjednacio se sa Shumijem, Rafa sa Rogerom....valjda se trend ne nastavi jbmu![]()
Ali bosnjo je mislio na to ko je najtrofejnija fransiza![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.