invincible1921 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:01Moja prognoza iako sam in se nafulao da kliperismaLa uzima rutinski g6, scenario kao prvo finale gsw-cvs
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 okt 2020, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Nije do Heata, Lakersi su jednostavno digli odbranu na max. Kad je tako igraju, nema ekipe u ligi koja im moze parirat. Davis na svakom handoffu s Bamom zatvori i ulaz i lob, AC i KCP progone bekove ko nenormalni, a tu su jos i Bron i Rondo da izrotiraju ako se sta otvori. Defanzivna klinika jednostavno iz koje je doslo more laganih poena. Nastavit jako u trecoj i ne dopustit da se priblize.
Koliko god Miami bio nacet povredama i istrosen treba odati priznanje Lakersima na fenomenalnoj igri u ovoj utakmici.
Apsolutno zasluzena titula. Imaju fizicki najdominantniju ekipu u ligi i to sada dolazi do izrazaja.
Apsolutno zasluzena titula. Imaju fizicki najdominantniju ekipu u ligi i to sada dolazi do izrazaja.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Bam igra povrijeđen za razliku od nekih igrača koji su pichke , poput Žvalje žvaljavog ...
To što ga Spoelstra drži toliko u igri je misterija, vidi se da se pati ...
To što ga Spoelstra drži toliko u igri je misterija, vidi se da se pati ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nije jos gotovo, polakoinvincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:50invincible1921 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:01Moja prognoza iako sam in se nafulao da kliperismaLa uzima rutinski g6, scenario kao prvo finale gsw-cvs
![]()
![]()
Ali ovi u Miamiju hodati ne mogu haha
Previse se kritikuje Bam, jeste uzasan ali igra sa povredom **** ga, nije okrenuo ledja ekipi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
GeriOldman
- Kontakt:
Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
1921
Samo bez opustanja molim vas
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Alem ceka da svane da ode po isplatu, vjerujem da je vec u januaru uplatio Harleya na Lakerse te ce sad moci kupiti bar jos 3 takva.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bron je FMVP. To je neupitno i sasvim zasluzeno.GeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
Mora Bron biti fmvp, ima za Davisa vremena..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da postoji dfmvp bila bi jbna jbna pravdaGeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma i James sa 36 na leđima igra brutalnu seriju uz nevjerovatne procente. Davis neka sljedeće sezone dobije nagradu. Ima vremena.GeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne spominji tu ublehu , kakav on i motor ...
Trotinet električni mu je mjera
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma buraz pusti to,fakat nije bitno i ne treba obracati paznju.Eto samo je ponudio da se kaldi na pocetku sezone jer je mislio da nece niko pristati,i sad nece da mi dadne 200 km.Smjesan lik,stipu ga braca.
23
Nemam nista protiv da Davis sledece sezone uzme fmvp,ali sad bi bilo bas glupo da on odma dobije a nije ga ni zasluzio.
23
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ne kažem da lebron nije zaslužio, već i da je Davis apsolutno zaslužio. Monstruozne partije pruža.
1921
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala tebi na cestitkama iako nije gotovo jos. Ovaj momak je primjer kako se moze navijati za svoju ekipu bez da se omalovazava ili vrijedja protivnik. Valjda ima veze i to sto je on jedini navijac koji navija da Miami pobijedi, a ne samo da Lakersi izgube. Hvala jos jednom i vidimo se iduce godine opet, imate strasne mlade igrace plus Jimmyja.Maestro^^ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:47Šta se može , da nije bilo povreda Adebaya i Dragića možda bi stvari bile i drugačije , ali bilo je kako je bilo.
Zadovoljan sam ipak sa playoffom Miamija , sam ulazak u finale je bio ogroman , a kamoli da su to okrunili titulom.
Čestitke Lakersima na tituli , zasluženo.![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bice vremena za njega,polako 
Naravno da je zasluzio ali Bron je Bron,fantasticno i on odigrao,ove zadnje 2 tekme sam vuce kad je najbitnije,to su sampioni jbg...
Maestro je jedan od jacih likova ovdje,nikad ruzna rijec navija za svoju ekipu,postuje rivala...momcina prava

Naravno da je zasluzio ali Bron je Bron,fantasticno i on odigrao,ove zadnje 2 tekme sam vuce kad je najbitnije,to su sampioni jbg...
Maestro je jedan od jacih likova ovdje,nikad ruzna rijec navija za svoju ekipu,postuje rivala...momcina prava
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma brutalne brutalne partije igraju,ajde momci jos maloooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.