Ipak je igrao 33 x za Chelsea. i bio 2015 prvi golman dok se Courtouis nije vratio.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Bolji je Vasilije Kolak od Begovića, ipak je Asmir staromodni linijski golman, kojeg je slabašni Chelsea držao na klupi. Vasilije brani u Krupe u Premijer ligi BiH i bolji je na istrčavanjima.
Nebitno u kojoj ekipi igraš i nebitno je što si 10x plaćeniji golman (šta znaju mazlumi iz Engleske lige, pa drže svakoga na gola), ipak krema foruma kaže da je Ibrahim bolji golman od Asmira i to je isto kao da je Ustavni sud donio odluku!
Nebitno u kojoj ekipi igraš i nebitno je što si 10x plaćeniji golman (šta znaju mazlumi iz Engleske lige, pa drže svakoga na gola), ipak krema foruma kaže da je Ibrahim bolji golman od Asmira i to je isto kao da je Ustavni sud donio odluku!
- AlainProst
- Kontakt:
zato i brani penale kako ih braniNeutral je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:09Ali Šehić ima prednost. Ibrahima su gurali i dok je Burić bio tu u mladoj repki. Sve se radilo na tome da Šehić bude prvi golman mlade repke, ali je Jasmin bio previše dobar da se pošalje na klupu. Na kraju balade, ovaj sa internacionalnom karijerom bude na klupi, a golman iz izraelske lige i turskih poluamaterskih klubova bude prvi golman
I dalje omladina iz glavnog grada, orijentisana u plavo piše da je Šehić bolji golman od Begovića![]()

Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
-
- Kontakt:
Smeta mi još jedna stvar ako je vjerovati članku. Kaže obavio razgovor sa selektorom i odlučio otići. Selektor je tu još par utakmica i on ode a ti si otišao i ostavio si svoj odnos s kolegama u oblacima. Kod nas ne postoji kult među igračima da s njih 5/6 glavnih sjedneš i kažeš svoj problem, vjerujem da bi Sehic sam rekao neka Beg brani ovu ali daj moramo se držat skupa. Igrači između sebe imaju klanove i nisu skupa, timski duh nula.
Hvala ti za sve do sada uvijek cemo te se rado sjecati! 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Steta, velika steta. Sehic je odigrao dosta kvalitetno i po meni bolje rijesenje na golu od Begovica. Ali isto tako imati imati opcije je bitno, a Begovic definitivno ima kvalitet. Nekako imam dojam da se nije bas bilo korektno prema njemu, a nama je svaki kvalitetan igrac bitan. Ovo je definitivno korak unazad za reprezentaciju. Evo konkretan primjer, imas penale. Begovic nedavno u kupu Engleske prosao dalje na penale. Zar nije onda logicno njega koristiti na penale, protiv reprezentacije koja ima slican profil kao sto se igra u Engleskoj. I to isto pokazuje kako nismo nista pogodili sa izmjenama.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 12 okt 2020, 11:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Chapman1886
- Kontakt:
to se najbolje vidjelo pred penale i za vrijeme penalaZkaoZenica je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:36Smeta mi još jedna stvar ako je vjerovati članku. Kaže obavio razgovor sa selektorom i odlučio otići. Selektor je tu još par utakmica i on ode a ti si otišao i ostavio si svoj odnos s kolegama u oblacima. Kod nas ne postoji kult među igračima da s njih 5/6 glavnih sjedneš i kažeš svoj problem, vjerujem da bi Sehic sam rekao neka Beg brani ovu ali daj moramo se držat skupa. Igrači između sebe imaju klanove i nisu skupa, timski duh nula.
Samo Sloboda | COYG
napokon
E moj Asmire nisam ocekivao da ces ovako lako prepustiti teren sarajevskim mahalcima...

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zasto je begovic trenutno bolji od sehica mozes li objasniti? Presjedio polusezonu na klupi milana prije toga branio u qarabagu i sad poceo braniti u championshipu. Ne zivi se od stare slave dok je bio bolji branio je ipak kontinuitet utakmica znaci nestoNeutral je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:33Bolji je Vasilije Kolak od Begovića, ipak je Asmir staromodni linijski golman, kojeg je slabašni Chelsea držao na klupi. Vasilije brani u Krupe u Premijer ligi BiH i bolji je na istrčavanjima.
- DonerKebab
- Kontakt:
Samo u bosni poluigraci kao sehic i visca iz zeljeznicmara su bolji od begovica i lulica!
Gasenje zeljeznicmaru, sloboda narodu!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Odlazi ubleho!!!!
Ma pusti, poslije Ajaxove škole, njihova je najbolja, zato jesmo tu gdje i jesmo : )DonerKebab je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:18Samo u bosni poluigraci kao sehic i visca iz zeljeznicmara su bolji od begovica i lulica!
I ne vraćaj se!
Miješaš kruške i jabuke.Neutral je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:33Bolji je Vasilije Kolak od Begovića, ipak je Asmir staromodni linijski golman, kojeg je slabašni Chelsea držao na klupi. Vasilije brani u Krupe u Premijer ligi BiH i bolji je na istrčavanjima.
Ja se slažem da je do prije 4 godine Begović bio bolji golman od Šehića, pa i za 5 klasa bolji, ali trenutno to nije slučaj. Trenutno taj isti Šehić pruža odlične partije u reprezentaciji.
Siguran je na liniji, ima pravovremena izlijetanja, skida zicere, ima odličnu igru nogom...itd. Loš je na penalima, to je očito, ali to je isto tako boljka Begovića.
Znači na stranu transfermarket vrijednost, na stranu karijera i sve to, Šehić je trenutno bolji izbor za prvog golmana reprezentacije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jah et. Bio je zamjena od 2015 pa na ovamo, al mu sad krivo sto je rezerva u repki. Daj ba Asmire
naprijed rejal
Prema TM-u:Tristan10 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:37Steta, velika steta. Sehic je odigrao dosta kvalitetno i po meni bolje rijesenje na golu od Begovica. Ali isto tako imati imati opcije je bitno, a Begovic definitivno ima kvalitet. Nekako imam dojam da se nije bas bilo korektno prema njemu, a nama je svaki kvalitetan igrac bitan. Ovo je definitivno korak unazad za reprezentaciju. Evo konkretan primjer, imas penale. Begovic nedavno u kupu Engleske prosao dalje na penale. Zar nije onda logicno njega koristiti na penale, protiv reprezentacije koja ima slican profil kao sto se igra u Engleskoj. I to isto pokazuje kako nismo nista pogodili sa izmjenama.
Begovic u karijeri odbranio 4 penala a primio 40.
Sehic odbranio 6 penala a primio 25 (ne znam da li su azurirani i ovih posljednjih 5)

Jedan brani svaki 10.penal, drugi svaki 4,5.
...
Da Sehic odbrani penal, postoji kakva takva nada.
Da Begovic odbrani penal to je vec u domenu naucne fantastike.
Bilo bi dobro da Vladan Kovacevic sada postane drugi golman repke,možda čak i prvi ako Šehić bude imao povrijeda.
Vladan je drugu godinu zaredom najbolji golman naše lige,nadam se da će selektor to cijeniti.
Vladan je drugu godinu zaredom najbolji golman naše lige,nadam se da će selektor to cijeniti.
Trenutno korisnika/ca: 231983, izdzezveubrazil i 34 gosta.