Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2010, 18:45

_dreamer_ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ima ogromne probleme sa Riberyem. Naravno. Ludji je trener sto stavi covjeka da debituje u ligi protiv Bayerna. I to ne na prirodnoj poziciji. Nema on ni blizu dovoljno brzine da igra na beku. Cini mi se i vrlo slab u duelima 1 na 1.
Da, ali kao bek. Druga je prica da je stoper...
Ne znam, nisam ga nikad gledao kao stopera, ali je ocito da nije spreman za Bundesligu. Pogotovo ne u ovakvoj ekipi, gdje su svi gori od goreg u odbrani i nema ko da ga spasi. Golman je prica za sebe.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 dec 2010, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 dec 2010, 18:47

Ne mozes ocekivati da on bude spasitelj kad im je kapiten najgori,pored golmana.Cuj nije kalibar :roll:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2010, 18:49

Esii TM87 je napisao/la:Ne mozes ocekivati da on bude spasitelj kad im je kapiten najgori,pored golmana.Cuj nije kalibar :roll:
Curtman ko Curtman nije ga nikad gledao kao stopera ali cova zna da nije za BL,to jest malokalibarski je nije duga devetka. :lol:
Eto izasao u 60 minuti,budemo vidjeli ostale kalibre.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 dec 2010, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 dec 2010, 18:50

Mogu slobodno reci da je ova utakmica vjerovatno nesto najgore sto mu se moglo dogoditi. Dobio je najtezu zadacu u ekipi i izgorio u zelji, neiskustvu i nemoci uzrokovanoj cinjenicom da mu je to neprirodna pozicija... Daj Boze da ga vidimo ponovo u timu u skorije vrijeme...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2010, 18:51

harishp je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ne mozes ocekivati da on bude spasitelj kad im je kapiten najgori,pored golmana.Cuj nije kalibar :roll:
Curtman ko Curtman nije ga nikad gledao kao stopera ali cova zna da nije za BL :lol:
Koji si ti moron, to nije normalno. Nije TRENUTNO za BL. Ako ti to ne vidis, onda si stvarno retardiran.

Po tebi je odlicno igrao, je li? Dovoljno je rec da ga je trener kao odbrambenog igraca izvadio iz igre, a gube. Nevjerovatna odluka trenera da stavi juniora koji je stoper na desni beki da cuva Riberya. Ovo ce mu ubit samopouzdanje.

Gori sam ja sto otvaram postove zlatne kante.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 dec 2010, 18:53

Izvede ga Labadia i fakat zasto je igrao beka jos protiv Riberya :roll: ?Kad je momak stoper...
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2010, 18:56

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Curtman ko Curtman nije ga nikad gledao kao stopera ali cova zna da nije za BL :lol:
Koji si ti moron, to nije normalno. Nije TRENUTNO za BL. Ako ti to ne vidis, onda si stvarno retardiran.

Po tebi je odlicno igrao, je li? Dovoljno je rec da ga je trener kao odbrambenog igraca izvadio iz igre, a gube. Nevjerovatna odluka trenera da stavi juniora koji je stoper na desni beki da cuva Riberya. Ovo ce mu ubit samopouzdanje.

Gori sam ja sto otvaram postove zlatne kante.
Oh, pa ti rece da sam na ignore listi,to jest ne mozes procitati moje postove.
Dovoljno receno ko' je moron kao i bogami lazov.Zlatna kopita :lol: Nisi ga gledao kao stopera,ali zato nakon jedne tekme ti se nasao donositi sud.Dobro ti je @Pajo rekao. :mrgreen:
Igrao je dvije jake utakmice u EL i to odlicno,ali na svojoj poziciji.To sto je Bruno eksperimentisao sa igracima,njemu ide na dusu.
Sto se tice samopuzdanja,izgubili bi ga onda danas kompletna ekipa Stutgarta sa trenerom.Jer su svi katastrofalni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 dec 2010, 19:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 dec 2010, 18:58

Da bi se ti ibretio

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 dec 2010, 19:01

Strauss je napisao/la:Da bi se ti ibretio
Nisam jeo 10 dana ...lice zuto,limun zreli :P
1921-2011

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 19 dec 2010, 19:24

Ermine sine pre,pre,pre spor si realno. I ne dovoljno jak za ove lige trenutno. POkusaj se odzvati preko zimske pauze.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2010, 19:31

Momak nije ni blizu da igra poziciju beka. Ne znam sta je Labbadia radio, ali njega nije smio staviti ne bekovsku poziciju. Ribery ga je unistio po onoj strani. Prije je trebao izvaditi Tascija nego Ermina, ali tako je kako je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 dec 2010, 20:00

Omerbavarac je napisao/la:Momak nije ni blizu da igra poziciju beka. Ne znam sta je Labbadia radio, ali njega nije smio staviti ne bekovsku poziciju. Ribery ga je unistio po onoj strani. Prije je trebao izvaditi Tascija nego Ermina, ali tako je kako je.
Apsolutno,Bicakcic je klasicni stoper,na beku on ne moze pokazati puno,iako je po meni odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv jednog velikana kakav je Bayern! mozda je malo kriv kod prvog gola,ali za ostale sigurno nije! Stutgart ima dobre igrace,ali nemaju igru..vjerujem da je ovo veliko iskustvo za mladog Bicakcica i da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji kao i Besic iz HSV-a! Susic obojicu treba pozvati za prvu narednu utakmicu,u februaru protiv Mexika! ubjedjen sam da u Besicu i Bicakcicu imamo stoperski tandem za narednu deceniju!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 dec 2010, 20:47

Po goal.com proglasen kao flop of the match.
Jbga, momak je igrao na neprirodnoj poziciji. Prvih 30 minuta je odlicno cuvao Ribery-a, ali onda je ucinio nepotrebnu gresku i koncentracija mu je pala. Siguran sam da bi na poziciji stopera sigurno odigrao bolju utakmicu, ali se vidjelo da momak ima talenta, ali mu samo fali brzina, sto na poziciji stopera nije tako potrebno.
Glavu gore Ermine, aBd bice bolje :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2010, 20:56

Mah,Keller ga je poznavao jos od druge ekipe.I postepeno ga uvodio.Naravno kao stopera.
A Labadia niti je poznavao igrace,niti zna gdje najbolje funkcioniraju.
Staviti ga prve minute u BL na neprirodnu poziciju i to protiv Riberija je ocigledno sahranjivanje igraca,tima i samog sebe.Ali Bruno je tu ''majstor'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 dec 2010, 21:19

Eh hebiga, taman da vidim na ovoj temi kakav je bio, a onda citam vase komentare.
Steta, ne kontam sta ga je imao stavljati na bek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2010, 22:44

Nemoguće da ga ovaj portal u izvještaju sa utakmice nije ni spomenuo, a kamoli u naslov stavio. :roll:
Nisam pomno gledao utakmicu, pa nemam nikakvu analizu. Treba samo reći da je očito momak nečim zaslužio da ga se na silu ugura u prvih 11(na beka). To je vrlo pozitivno, a sama pozicija mu je alibi za tu neku grešku i slabiju partiju?! Nadam se samo da ga neće trener sahraniti nakon ovoga i da će dobiti novu šansu, kao i Bešić. Onaj Delpierre smiješan ispade kod drugog gola, a kapiten im. Za Bičakčića treba imati mnogo veću toleranciju u ovakvom debiju. Upratio sam da je dobio jedan duel s Riberyem na početku.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 19 dec 2010, 22:50

Željovac je napisao/la:Ne valja mu samo što čupa obrve :P Gledao sam par minuta i vidio par odličnih intervencija.

derpe. :arrow: :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2010, 23:45

Na forumu VfB-a razapinju Brunu i govore kako je na treningu morao shvatiti da Bicakcic nema brzinu da igra desnog beka i jos da mora igrati protiv najboljeg igraca Bundeslige, i nadaju se da ce mu u budcnosti Burno pruziti priliku ali na njegovoj prirodnoj poziciji. Za danasnji poraz najmanje njega krive i govore da je ostali trojac u odbrani koji ima dugi niz godina iskustva u Bundesligi djelovao jos gore od Bicakcica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 19 dec 2010, 23:51

amerosm je napisao/la:Na forumu VfB-a razapinju Brunu i govore kako je na treningu morao shvatiti da Bicakcic nema brzinu da igra desnog beka i jos da mora igrati protiv najboljeg igraca Bundeslige, i nadaju se da ce mu u budcnosti Burno pruziti priliku ali na njegovoj prirodnoj poziciji. Za danasnji poraz najmanje njega krive i govore da je ostali trojac u odbrani koji ima dugi niz godina iskustva u Bundesligi djelovao jos gore od Bicakcica.
Ne seery.
60 godina vjernosti.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 dec 2010, 23:54

Bicakcic treba igrati u centralnoj odbrani a ne na beku!

Slazem da Bicakcic nema bas brzinu ali je dobar u skoku i odlican pregled igre ima i tehnika mu je solidna.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 25 gostiju.