Kao i onaj tvoj sto osuduje sto je neko polagao cbijece na spomen obiljezje palim borcima ABiH, i pricom kako je tu ratovao, te kako je mogao pomoci?? Plus da pricamo kako niste bili realni sudenjem, uz pricu kako ste vi osteceno zbog Celika, sto indirektno govori da se vama natezalo prosle, a evo i ove godine se nateze. Da sumiramo, ds je bio neko drugi vjerovatno bi se natezalo, Velez je naletio kao kolateralna steta, ali da je krada bila nevidena u zadnjih 15 20 godina jeste. Nekoga je ostetio penalom, nekoga crvenim, al ne pamtim da je nekoga ubijao u pojam svih 90minuta.vlakanje je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:49Ma ne, i nije niko nista Borcu prigovorioOsmaDolazi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:19
PS Niko nije nista prigovorio protiv Borca vec samo da se rijese Gigovica bar narednih 10ak utakmica..
Kao da si prespavao pa zaboravio sta se sve pisalo...
Chætnici, brdjani, prijetnje kako ce ispolamati u vrapcicima, psovanje od do...
Msm, nema veze, pise ko sta hoce, svakome na obraz.
A druga zanimljiva stvar je ova promjena price kako "nema to veze sa Borcem"
Krenulo se sa peglanjem, eto, dajte da se to nesto uradi i zarad Borca danas sutra...
Fujnajgori su mi oni koji se prvo dobro isken.jaju pa onda to lagano pojedu i prave se kao da je sve super
![]()
I da, nista licno tebi nije upuceno. Komentarisem samo price koje kruze...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Komentarisem sa drugim forumasem tako da, zaobidji me. Predaleko ste od realnosti, to je vas problem.
Furajte svoj kont i dovidjenja.
Furajte svoj kont i dovidjenja.
Mi smo daleko od realnosti, a vama je ok bilo sve sa suđenjem na toj utakmici. Nema šta, paradigma BH stvarnosti. Yebeni nadrealisti.
- robertkosar
- Kontakt:
I ti isto.
Realnost o kojoj ja pricam je ta da ste u ovoj ligi nebitni! Evrope niste vidjeli, trofeju prismrdili niste nikada. Radnik dva puta u evropi, osvojili kup, Sloboda igrala evropu... svi nesto a vas nema nigdje! A umislili da su u rangu Zeljeznicara ili Sirokog! Koji Radnik i Sloboda???!!!
To je vas "realni" kont.
Kao sto rekoh, zaobidjite me.
Borac nece izboriti Evropu ove sezone ako se ista odigra do kraja to vam porucuje Vlado...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ja rekoh ne bojim se za Borac da ce ikoga ugrozit na vrhu sve dok je Vlado tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koga boli krasan qrac ako smo ili što smo nebitni. Kakve veze ima kakav je i koje je veličine klub koji je pokraden?vlakanje je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:34I ti isto.
Realnost o kojoj ja pricam je ta da ste u ovoj ligi nebitni! Evrope niste vidjeli, trofeju prismrdili niste nikada. Radnik dva puta u evropi, osvojili kup, Sloboda igrala evropu... svi nesto a vas nema nigdje! A umislili da su u rangu Zeljeznicara ili Sirokog! Koji Radnik i Sloboda???!!!
To je vas "realni" kont.
Kakve gluposti pišeš, ovo nisu istine.
Pricamo o realnosti a ljudi prekinuse ligu da bi igrali evropu, jok eto niste!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Dobra logika @vlakanje. Dobro te pita momak, kakve veze ima ko je pokraden? To ti je objasnjenje?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Problem sa Gigovićem mnogo je veći nego što su to samo pogrešne sudijske procjene na jednoj utakmici. Naime, Gigović jeste prijavio kao mjesto boravka Bosansku Gradišku, ali, kako saznajemo, on već tri godine živi i radi u Banjoj Luci – a delegiran je za meč upravo u gradu na Vrbasu.
Komitet za suđenje je dobro svjestan te činjenice, kao i po pitanju još nekih arbitara koji su (namjerno ili slučajno) pogrešno prijavili mjesto boravka i tako dobili mogućnost da više puta budu delegirani za utakmice PLBiH, pa čak i one u mjestima u kojima trenutno zaista žive.
Upravo je i ta činjenica jedan od uzroka razdora unutar Komiteta, koji bi sutra trebao ponovo pokušati održati sjednicu, odrediti kaznu za Gigovića i delegirati sudije za 11. kolo.
Ukoliko se to opet ne dogodi, na potezu će biti Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH, koji ima ovlasti da imenuje hitnu komisiju za delegiranje arbitara, kako bi se Premijer liga BiH neometano nastavila igrati. No, čini se da će tu biti mnogo više posla za čelnike Saveza. Pandorina kutija je otvorena, sudije ponovo postaju glavna tema našeg nogometa…
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Tristan
- Kontakt:
Slabo pamtis, to i jeste problem. Steta sto nema na youtube ona utakmica Sarajevo-Borac 2010 kad su Lesinari izbaceni sa stadiona. Da vidis kako se tad navlacilo za Sarajevo, nepostojeci penal, pa slobodnjak za igranje koljenom (navodno ruka) na 18 metara, pa jos 10 faulova u zoni suta... Ali ima ova protiv Zeljeznicara, obrati paznju na svaki detalj pa uporedi sa onom zaajebancijom koji je izbacio UGMR. Ubijanje u pojam 90 minuta? Pogledaj ovo. Bas da cujem sta kazes? Vi biste istupili iz lige da ste imali ovakvo sudjenje.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:54Kao i onaj tvoj sto osuduje sto je neko polagao cbijece na spomen obiljezje palim borcima ABiH, i pricom kako je tu ratovao, te kako je mogao pomoci?? Plus da pricamo kako niste bili realni sudenjem, uz pricu kako ste vi osteceno zbog Celika, sto indirektno govori da se vama natezalo prosle, a evo i ove godine se nateze. Da sumiramo, ds je bio neko drugi vjerovatno bi se natezalo, Velez je naletio kao kolateralna steta, ali da je krada bila nevidena u zadnjih 15 20 godina jeste. Nekoga je ostetio penalom, nekoga crvenim, al ne pamtim da je nekoga ubijao u pojam svih 90minuta.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Mi kralju nismo imali priliku da igramo fudbal, 99% faulova nam je svirano cim predemo na vasu polovicu, kartone je djelio ni blizu realnog, jer da jeste vi bi imali 2 crvena 10000%. Ja nisam nigdje nikad osporio da vi niste osteceni u nekim od prethodnih sezona, cak sta vise pisao sam prosle sezone da ste ispali neposteno na ustrb Celika, to mozes naci medu mojim komentarima. Ako je tebi normalno i realno da nekoga drugog povale kako bi se na vama nepravda ispravila, onda vam mogu pozeliti da vam svaki vikend sudi neko na isti nacin kao sto je nama sudio Gigovic.Tristan je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:10Slabo pamtis, to i jeste problem. Steta sto nema na youtube ona utakmica Sarajevo-Borac 2010 kad su Lesinari izbaceni sa stadiona. Da vidis kako se tad navlacilo za Sarajevo, nepostojeci penal, pa slobodnjak za igranje koljenom (navodno ruka) na 18 metara, pa jos 10 faulova u zoni suta... Ali ima ova protiv Zeljeznicara, obrati paznju na svaki detalj pa uporedi sa onom zaajebancijom koji je izbacio UGMR. Ubijanje u pojam 90 minuta? Pogledaj ovo. Bas da cujem sta kazes? Vi biste istupili iz lige da ste imali ovakvo sudjenje.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:54Kao i onaj tvoj sto osuduje sto je neko polagao cbijece na spomen obiljezje palim borcima ABiH, i pricom kako je tu ratovao, te kako je mogao pomoci?? Plus da pricamo kako niste bili realni sudenjem, uz pricu kako ste vi osteceno zbog Celika, sto indirektno govori da se vama natezalo prosle, a evo i ove godine se nateze. Da sumiramo, ds je bio neko drugi vjerovatno bi se natezalo, Velez je naletio kao kolateralna steta, ali da je krada bila nevidena u zadnjih 15 20 godina jeste. Nekoga je ostetio penalom, nekoga crvenim, al ne pamtim da je nekoga ubijao u pojam svih 90minuta.
-
- Kontakt:
Ne bi oni nikad, oni sve posteno igraju, pomoc sudija im je stran pojam, liga nije prekinuta prosle sezone radi Borca nego sto se brinu za zdravlja ljudi, oni su bili za nastavak sezone, zeljeli su da izbore Evrope na zelenom stolu. Ne bi oni nikad, nemoj ih klevetati bezze, niko nista nezz, svi su u krivu samo su oni upravu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:45Problem sa Gigovićem mnogo je veći nego što su to samo pogrešne sudijske procjene na jednoj utakmici. Naime, Gigović jeste prijavio kao mjesto boravka Bosansku Gradišku, ali, kako saznajemo, on već tri godine živi i radi u Banjoj Luci – a delegiran je za meč upravo u gradu na Vrbasu.
Komitet za suđenje je dobro svjestan te činjenice, kao i po pitanju još nekih arbitara koji su (namjerno ili slučajno) pogrešno prijavili mjesto boravka i tako dobili mogućnost da više puta budu delegirani za utakmice PLBiH, pa čak i one u mjestima u kojima trenutno zaista žive.
Upravo je i ta činjenica jedan od uzroka razdora unutar Komiteta, koji bi sutra trebao ponovo pokušati održati sjednicu, odrediti kaznu za Gigovića i delegirati sudije za 11. kolo.
Ukoliko se to opet ne dogodi, na potezu će biti Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH, koji ima ovlasti da imenuje hitnu komisiju za delegiranje arbitara, kako bi se Premijer liga BiH neometano nastavila igrati. No, čini se da će tu biti mnogo više posla za čelnike Saveza. Pandorina kutija je otvorena, sudije ponovo postaju glavna tema našeg nogometa…
- Tristan
- Kontakt:
Niko ne moze realno da sagleda stvari. Borac je imao takva sudjenja kakva ti kazes da je bilo u BL mnogo puta na gostovanjima, nekad i kuci. Postavim ti video malog dijela utakmice na Grbavici gdje smo masakrirani u svakom smislu, ti kazes nama je bilo gore u BL. Pa nije tako. Necemo se sloziti i cao.
I taj isti stab koji je rekao da nema sportskih takmicenja do tad i tad, sad ne dozvoljava povratak publike na stadione. Borac uz Sarajevo i Zeljeznicar ima najbolju posjetu u ligi i mi smo ovom odlukom najvise osteceni. Sigurno nije ostecen Olimpik.
Sad taj stab koji je prekinuo prvenstvo "zbog Borca" pravi stetu tom istom Borcu? Nedozvoljavanje povratka bar ogranicenog broja gledalaca je nelogicna odluka kao sto je mozda bio i prekid prvenstva, ali sve je to zbog Borca, kao sto i kazu ona dvojica tvojih saboraca iz oPsajda.
I taj isti stab koji je rekao da nema sportskih takmicenja do tad i tad, sad ne dozvoljava povratak publike na stadione. Borac uz Sarajevo i Zeljeznicar ima najbolju posjetu u ligi i mi smo ovom odlukom najvise osteceni. Sigurno nije ostecen Olimpik.
Sad taj stab koji je prekinuo prvenstvo "zbog Borca" pravi stetu tom istom Borcu? Nedozvoljavanje povratka bar ogranicenog broja gledalaca je nelogicna odluka kao sto je mozda bio i prekid prvenstva, ali sve je to zbog Borca, kao sto i kazu ona dvojica tvojih saboraca iz oPsajda.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Sloboda koja je 4 puta izborila evropu, 8 finala kupa igrala, jednom bila 3,jednom viceprvak,od 4 najveca transfera iz ove lige 2 su Slobodina i td. Daleko je Velez od Slobode, o ovim jacim da ne govorimo.vlakanje je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:34I ti isto.
To je vas "realni" kont.
Ali mi je prica koja se stvara oko Veleza jako lijepa, i dugotrajno sjajan i odrziv plan.
Da su bogdom nasi u Tuzli poceli onako neki mali i lijep stadion mozda bi danas vec bio gotov.
Digla se prasina oko sudjenja sada, daj molim te pa toga ima oduvjek nas je Sarajevo masakriralo prije par godina, nasi video objavljivali pa se ismijavali ovdje sa nama a oko je za haga bilo..(primjer utakmice a ima ih more)..
Jbt stice se dojam da su igrali Borac-Barca a ne Borac-Velez.

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- svrakino1921
- Kontakt:
Al gdje nađete Zelju postavljat i uspoređivat
Pa ne mogu da vjerujem
Pa ne mogu da vjerujem
Pa vristimsvrakino1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:13Al gdje nađete Zelju postavljat i uspoređivat
Pa ne mogu da vjerujem

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.