Hocemo li moc nac stadion za uefa takmicenja za Carla Ancelottija i druzinu? Steta bi bila da im Uefa ukine ove stolice. Javi im mailom ako nisu upoznati, molim te

Znači opet ista stvar, našao si sliku nekog engleskog stadiona koji je napravljen prije cca 100 godina i porediš ga sa našim sadionom.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:28@asimetric
Hocemo li moc nac stadion za uefa takmicenja za Carla Ancelottija i druzinu? Steta bi bila da im Uefa ukine ove stolice. Javi im mailom ako nisu upoznati, molim te
![]()
Pa jesam li ja kriv sto se samo sad on gradi Bogati ?? Na temi o stadionima i gradnji isti pisemo o jedinome koji se gradi. Ne mogu pisat o Radniku il SLobodi. Nidje veze to sto si napiso majke mi. Ja bih bio najsretniji da se Kosevo gradi i da se pise samo o njemu da vas niko ne spomene al nema ****..killafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:23Recimo, tebi je prvom u ustima Velez u negativnom kontekstu vise nego ijednom navijacu Zrinjskog. Cak sam i od nekih navijaca najveceg rivala procitao ok postove, a ti se uvijek nesto metiljas da omalovazavas, spuštaš, obezvrjedjujes i onda postajes malo naporan.feniksptica je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:16Tema je za to. Ok postoji i par likova koji dodju da provociraju. Al ako se nece ovdje komentarisat gdje ce. Niko vam ne dolazi na vase teme i pise nego su svi ovdje. I kad je nesto dobro pohvalit kad nije ktikuj i to je to. Nit lazna podrska nit nerealna kritika i neka vrste ljubomore nisu dobre.
Samo ono sto si napisao za slauf dovoljno govori koliko si potrcao da obezvrijedis nesto, valjda ti neko iz Mo kara zenu, ili sta vec, ali tvoje misljenje bas niko ovdje ne shvata ozbiljno i bit ce ti lakse kad se okanis malo Veleza i prosetas, udahnes vazduha, planinarenje, heklanje![]()

Bilino Polje je bilo i ostalo najbolji stadion u BiH....tackaavenija je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:40
Sinoc travnjak top.
Svaki put cu napisati, koristi ga savez 30 godina skoro, nikada znacajnija ulaganja sa njihove strane. Nek se stide. Stolicu nisu zamijenili nikada, travnjak nikada da nije grad Zenica platio. Odrzavanje grad placa. Krajnje bezobrazan odnos prema Bilinom Polju.
Cestitam na iskrenosti hadzija
Ne bih se slozio. Ovo je nas najljepsi stadionCeZenicaLik je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:47Bilino Polje je bilo i ostalo najbolji stadion u BiH....tackaavenija je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:40
Sinoc travnjak top.
Svaki put cu napisati, koristi ga savez 30 godina skoro, nikada znacajnija ulaganja sa njihove strane. Nek se stide. Stolicu nisu zamijenili nikada, travnjak nikada da nije grad Zenica platio. Odrzavanje grad placa. Krajnje bezobrazan odnos prema Bilinom Polju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.