Opet vadis iz konteksta sta tebi odgovara, **** mi se za njega, ali ne mozes doci, 10 ljudi, da prozivaju sa "gdje su sad oni sto su govorili nek dodje na zapad", a onda skroz zaboraviti proslu sezonu..Jel mislis da bi usao u finale ove godine s proslogodisnjom ekipom? Da bi bili prvi na zapadu? Da bi imao ko da vuce odredjeni broj utakmica kako bi on bio spreman za PO?GOAT je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:35Ja to nisam ni pisao,nisam ni bio prisutan na forumu dok je King bio na istoku.Rekao sam to za Stephaniu zato sto prozivas Kinga da nije usao u PO a odigrao samo 55 utakmica.JHam je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:33Kakve veze Curry i GSW imaju s ovom pricom uopste? Prozivaju se ljudi koji su govorili da ne bi mogao na zapadu sam uvesti 11 role igraca u PO, i to se prozivaju u pogresnom trenutku na pogresan nacin i ti ko padobranac uletis kazes Curry je gori od njega..
Mislim, ima toliko stvari za koje se navijaci drugih ekipa mogu prozivati u njihovim pretpostavkama za ovu sezonu, zasto uopste koristiti updateovanu/iskrivljenu verziju nek dodje na zapad za provociranje?
A **** mi se i za Stepha, nikakve koristi ha bio on 1 ha bio zadnji na zapadu, isto ko i sa LeBronom i ostalim igracima koji ne igraju za Denver..