Bio transparent "zenica". Ne kontam da svi gradovi mogu da se izvjese na ogradu, da se nose zastave navijackih grupa, ali ne moze i ime zenice? Malo seruckaš, zar ne?1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:50Na utakmici repke kakva god ona bila transparenti o Zenici i Celiku, psovanje Zelje i Sarajeva..
Najveci sabani daleko.
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Pravda za flash-a!!!
Ima to dublje korijene Zenica reprezentira pravu Bosnu Tvrtkovu, Sarajevo je produkt okupirane/vazalske Turske Bosne!
Idu izbori da je kako skloniti Fuada!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Cuj gospode u Savezu uvrijedili se kao,pa nije niko lud ovdje svako zna da je ovo doneseno po politickom nalogu,hvalite se kao uradili ste kamp reprezentacije pa hajte budite iskreni do kraja onda kada ste dobili besplatno zemljiste za kamp sta je bio uslov grada da daju vam zemljiste da prvi tim NK Celik trenira u tom kampu pa ko prekrsi taj dogovor? A sta ste to ulozili u BP niste 10 godina stolice promijenili na stadionu ili da se sjetite da ofarbate ogradu itd...sve sto je ulozeno u stadion to je grad ulozio i Uefa i FiFA i glumite uhljupi neku uvrijedenost,pa i na Grbavici su isto prozivali savez pa budite do kraja posteni pa i tu donesite odluku necemo igrati
Pale za Zenicu... blizi su teritorijalno Sarajevu a mrznja prema glavnom gradu je ista ili slicna...
-
- Kontakt:
Bilo ih je jos barem 2-3, obrati paznju na slike.macak_ je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:08Bio transparent "zenica". Ne kontam da svi gradovi mogu da se izvjese na ogradu, da se nose zastave navijackih grupa, ali ne moze i ime zenice? Malo seruckaš, zar ne?1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:50Na utakmici repke kakva god ona bila transparenti o Zenici i Celiku, psovanje Zelje i Sarajeva..
Najveci sabani daleko.
Uz navijanje za celik dok igra reprezentacija, izgleda i zvuci odlicno.

#musvdg
Kad smo poslednji put u Briselu igrali sa Belgijom ista stvar par šabana skandira **** Želju i Sarajevo ...mislili da su mangupi i onda se nas nekoliko okrenulo i uzvratili lično njima. Nismo psovali FK Čelik čije su šalove imali oko vrata.1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:57Meni realno presmijesno bilo za slusat navijanje za Celik,**** Zelje i Sarajeva dok repka igra. Ali eto, to nekoga i lozi.![]()
Vrlo ružna stvar, ja to kažem da je isključivo do pojedinaca ali nekad prelazi granicu. A ovi iz saveza ?? Ma kreteni....
Jer si JEDAN JEDINI...........
treba otvoren rat savezu za smjenu uhljeba, docekat ih sa savez napolje skandiranjem i psovat Begicu i uhljebima gdje god igraju. ako su pobjegli od toga iz Ze nek ih doceka na Grbavici
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemoj o cemu ne znas. Transparenti "Zenica" i dva "M.M." kao i zastava BiH.1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:12Bilo ih je jos barem 2-3, obrati paznju na slike.macak_ je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:08Bio transparent "zenica". Ne kontam da svi gradovi mogu da se izvjese na ogradu, da se nose zastave navijackih grupa, ali ne moze i ime zenice? Malo seruckaš, zar ne?1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:50Na utakmici repke kakva god ona bila transparenti o Zenici i Celiku, psovanje Zelje i Sarajeva..
Najveci sabani daleko.
Uz navijanje za celik dok igra reprezentacija, izgleda i zvuci odlicno.![]()
Celik!3,2,2.
Ali zastave RA i VFC su cool i ultra na utakmicama reprezentacije. To sto si vidio pored zenica nije transparent kluba, nego je godisnjica smrti navijaca koji je obisao vise klupskih i reprezentativnih gostovanja nego svi ovdje zajedno.1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:12Bilo ih je jos barem 2-3, obrati paznju na slike.macak_ je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:08Bio transparent "zenica". Ne kontam da svi gradovi mogu da se izvjese na ogradu, da se nose zastave navijackih grupa, ali ne moze i ime zenice? Malo seruckaš, zar ne?1922VFC1981 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:50Na utakmici repke kakva god ona bila transparenti o Zenici i Celiku, psovanje Zelje i Sarajeva..
Najveci sabani daleko.
Uz navijanje za celik dok igra reprezentacija, izgleda i zvuci odlicno.![]()
Pjevanje i psovanje zelje i sarajeva necu komentarisati, logicno je da je debilno. Ja ga nisam ni cuo pa ne znam ko je i kako pjevao.
Pravda za flash-a!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Savez konta navijači će stati na njihovu stranu, nije ih stid pisati nekakva saopštenja, kao oni uvrijeđeni. Gospodo gubite se sa pozicija, nakon onakvog debkla kroz kvalifikacije pa i sad i kroz baraž ono ima obraza da se ljuti nešto. Budite sretni što vam navijači nisu došli u savez pa vas s noge na nogu iz države. Da imate obraza kao što ga nemate nakon najvećeg razočarenja i najgoreg rezultata u historiji reprezentacije sve i jedan biste dali otkaz a ne pisali nekakva saopštenja. Sram vas bilo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ljudi, smijurija teška je ova odluka, to govorim i kao navijac Želje.
Jedno je kad navijaci jedni drugima psujemo gradove, i mi željovcim njima psujemo Zenicu na sred B.Polja, da se ne lažemo sad
oni nama Sarajevo i tako to ide godina, tako je i bilo, tako ce i biti u buducnosti kad Čelik vrati. To je tako.
Al ovo je nešto sasvim drugo:
ovaj štakor Džemidžić je bivši bordo prijatelj, lopovčić koji se šlepa uz kriminalca Begića.
Treba mu objansiti, halo konjino U Zenici se igralo godinama, kada nigdje drugo nije moglo, imaš li imalo razuma i zahvalnosti za to , sirovino neotesana. I onda se cudimo što nam je slekcija cirkus. Pa dobro ikako postojimo kao Savez, kad vidimo kakve spodobe nas vode.
Druga je stvar ako žele prebaciti selekciju na Grbavicu ! Ja volim Grbavicu, to je moj stadion
Ali onda ima nacin da se to kulturno odradi i zahvali Zenici za godine i godine domaćinstva, a ne ovako 
Jedno je kad navijaci jedni drugima psujemo gradove, i mi željovcim njima psujemo Zenicu na sred B.Polja, da se ne lažemo sad

Isto djeca mala koja se naljute kad im se uzme igrackaZa kraj, Savez je još jednom potvrdio da Zmajevi više neće igrati u Zenici.
"Jasno i glasno kažemo - reprezentacija Bosne i Hercegovine neće do daljnjeg igrati utakmice na stadionu Bilino Polje dok god budemo 'dežurni krivci' za sve loše što se desilo u prethodnom periodu sportskog života grada Zenice", stoji u pismu kojeg je u ime Nogometnog saveza BiH potpisao generalni sekretar Adnan Džemidžić

Treba mu objansiti, halo konjino U Zenici se igralo godinama, kada nigdje drugo nije moglo, imaš li imalo razuma i zahvalnosti za to , sirovino neotesana. I onda se cudimo što nam je slekcija cirkus. Pa dobro ikako postojimo kao Savez, kad vidimo kakve spodobe nas vode.
Druga je stvar ako žele prebaciti selekciju na Grbavicu ! Ja volim Grbavicu, to je moj stadion

Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 okt 2020, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne kontam sta ima gradonacelnik Zenice sa ovim?
Savez je organizovao utakmicu i prodavao karte tim navijacima.
Kakva mafija, prvo Gigovic sada ovo.
Usanovic je za ove andjeo.
Begic najopasniji lopov i prevaranat u BiH.
Savez je organizovao utakmicu i prodavao karte tim navijacima.
Kakva mafija, prvo Gigovic sada ovo.
Usanovic je za ove andjeo.
Begic najopasniji lopov i prevaranat u BiH.
Nema potreba da reprezentacija pređe na Grbavicu. U redu je ponekad odigrat koju utakmicu, ali nikakav prelazak ne dolazi u obzir. Generalno mislim da je najveći dio nas navijača protiv takve ideje, iz sasvim opravdanih razloga.let3 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 15:25Ljudi, smijurija teška je ova odluka, to govorim i kao navijac Želje.
Jedno je kad navijaci jedni drugima psujemo gradove, i mi željovcim njima psujemo Zenicu na sred B.Polja, da se ne lažemo sadoni nama Sarajevo i tako to ide godina, tako je i bilo, tako ce i biti u buducnosti kad Čelik vrati. To je tako.
Isto djeca mala koja se naljute kad im se uzme igrackaZa kraj, Savez je još jednom potvrdio da Zmajevi više neće igrati u Zenici.
"Jasno i glasno kažemo - reprezentacija Bosne i Hercegovine neće do daljnjeg igrati utakmice na stadionu Bilino Polje dok god budemo 'dežurni krivci' za sve loše što se desilo u prethodnom periodu sportskog života grada Zenice", stoji u pismu kojeg je u ime Nogometnog saveza BiH potpisao generalni sekretar Adnan Džemidžićovaj štakor Džemidžić je bivši bordo prijatelj, lopovčić koji se šlepa uz kriminalca Begića.
Treba mu objansiti, halo konjino U Zenici se igralo godinama, kada nigdje drugo nije moglo, imaš li imalo razuma i zahvalnosti za to , sirovino neotesana.
Druga je stvar ako žele prebaciti selekciju na Grbavicu ! Ja volim Grbavicu, to je moj stadionAli onda ima nacin da se to kulturno odradi i zahvali Zenici za godine i godine domaćinstva, a ne ovako
![]()
Nek se snalaze sad kako umiju.
Hvala bogu da ne igramo vise u onom selu.
Mene stid bilo, sta li misle Ronaldo, Van Dijk, Insigne ili ko je vec dolazio kad vide ono.
Mene stid bilo, sta li misle Ronaldo, Van Dijk, Insigne ili ko je vec dolazio kad vide ono.
-
- Kontakt:
Sarajevo nikada neće biti sretno za reprezentaciju. I to kažem bez imalo zlobe. Jednostavno ne ide tamo i nema smisla forsirati. Rezultati su uglavnom jako loši. Bilino Polje nema neku infrastrukturu ali su trebali lopovi ulagati u njega, ali jbg nije SDA pa ne može. Tamo je reprezentacija uvijek igrala najbolje. Ali sada mi je drago da neće igrati tamo jer savez nema nimalo srama ni stida, puna podrška Zeničanima i Zenici.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Savez - uvrijeđena mlada, na Grbavici treba da ih dočekaju iste psovke i gdje god da igraju treba im se mater je.bavat, vraćamo se u goru eru od one kad je Iljo kloc vedrio, i kada su Munja i Pašalić vedrili
-
- Kontakt:
1. B.Polje i Grbavica
2. Kroz 2 godine i Mostar
2. Kroz 2 godine i Mostar
Zadnja izmjena: Straightforward, dana/u 13 okt 2020, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Čuj šta ima gradonačelnik?
Pa u Savezu su ljudi koji podržavaju SDA.
Gradonačelnik je čovjek koji kara SDA na svakom koraku.
Za mjesec su izbori.
2 + 2 = ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ali eto hajde neka igra repka gdje oni zele ali sta dalje??
Svaki put kada negdje na nekoj utakmici spomene los rad saveza oni ce reci mi idemo u drugi grad.
Jer nisu ono krivi, oni rade perfektno mi samo sebi umisljamo neke stvari.
Taj Dzemidzic jer pravni, sumnjam da je slicnost da nadrealistima iskljucena, ne mogu da vjerujem da je pravni fakultet u Sarajevu tako los da taj lik ovo napisao i poslao. Komedija, kriminal, glupost ne zna covjek sta da kaze.
Svaki put kada negdje na nekoj utakmici spomene los rad saveza oni ce reci mi idemo u drugi grad.
Jer nisu ono krivi, oni rade perfektno mi samo sebi umisljamo neke stvari.
Taj Dzemidzic jer pravni, sumnjam da je slicnost da nadrealistima iskljucena, ne mogu da vjerujem da je pravni fakultet u Sarajevu tako los da taj lik ovo napisao i poslao. Komedija, kriminal, glupost ne zna covjek sta da kaze.
Ja ali nije on organizovao tekmu nego savez.
Ovaj Dzemidzic jer pravnik, jel frajer tako glup.
Ko je nacelnik opcine gdje je Grbavica, ako nije SDA i oni ce ona najebati iduci put.
Komedija ziva
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianDragon2024, Google [Bot], Muumii, Proximic i 23 gosta.