FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al se ispalih, nisam vidio da je čovjek već odgovorio haha. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je zabrana ulaska navijacima na stadion da li to znaci da se moze popeti na reflektor protiv Sirokog??
Ipak je on van stadina
Ipak je on van stadina

- ElCartel11
- Kontakt:
Lose je ovo ako mislimo napasti duplu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@skoroalen
Imam nekoliko jarana sa Mašinskog, izgleda da vam svima faks uništava koncentraciju
A što se tiče današnje tekme, riješili smo je bukvalno u prve tri minute, poslije toga je bio lakši trening.
Čestitke momcima, sad se okrenuti mrskim nam neprijateljima, ispratiti ih kući sa nekoliko komada, pa onda ponovo utakmica kupa.
Imam nekoliko jarana sa Mašinskog, izgleda da vam svima faks uništava koncentraciju

A što se tiče današnje tekme, riješili smo je bukvalno u prve tri minute, poslije toga je bio lakši trening.
Čestitke momcima, sad se okrenuti mrskim nam neprijateljima, ispratiti ih kući sa nekoliko komada, pa onda ponovo utakmica kupa.
- robertkosar
- Kontakt:
Koji je trener bio i jeli puni satav poslao na teren????????

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne sjećam se ničeg s te tekme, toliko me ono dijete iznerviralo.robertkosar je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:38Koji je trener bio i jeli puni satav poslao na teren????????![]()

I sad mi u glavi ono "Mišooo, Mišooooo".

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja ne znam sta se desava sa onim zinedinom...On nam je najveca greska 300k za njega dali jbt...ne moze se sastaviti lik
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rutinski, da je trebalo dat 10 golova, dali bi. Nakon prva 3 gola smo stali, što je i najlogičnije zbog katastrofalnog terena. Dobro je, glat prolaz, niko se nije povrijedio, odlično.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Kad ce bodovi sa nagradne nešto kontam da sam satro danas 

- AlfredNobel
- Kontakt:
I meni je Zinedin najveća enigma, ne znam šta se dešava s momkom. Ne pravim Zidanea od njega, ali da protiv Radničkog ne možeš ništa i da si zadnja opcija za vezni red, ne kontam nikako. Još uvijek gajim nade, ali sve su manje i manje šanse. Nešto se s njim desilo, a to vidi i Vinko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema od njega nista do proljeca, izgubio formu ocito i moral.
A to ne može preko noci doci nazad.
A to ne može preko noci doci nazad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje mi nije jasno sto im ponisti gol. Ja vec bio kreno prebacivat pare na racun..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma vala nije se ni u Češkoj i Slovačkoj naigrao u seniorskom fudbalu, više klupa bio nego starter u prosječnim klubovima. Bio dobar kao junior, sad je katastrofa, milion je takvih primjera.
Doveli ga na posudbu, na proljeće od 4 utakmice skupio par minuta na terenu, bio katastrofalan i na pripremnim a i u tim ligaškim što je malo igrao. Čudno da su ga nakon toga otkupili, al ja im halalim samo da mi titulu uzmemo i ove godine.
Doveli ga na posudbu, na proljeće od 4 utakmice skupio par minuta na terenu, bio katastrofalan i na pripremnim a i u tim ligaškim što je malo igrao. Čudno da su ga nakon toga otkupili, al ja im halalim samo da mi titulu uzmemo i ove godine.
FK Sarajevo
Najjači mi je govor tijela i zalaganje kod Dušana Hodžića. Kad ga vidiš, reko bi čojk da mu se ne igra fudbal za neko tamo FK Sarajevo jer je dogovorio s Real Madridom na zimu transfer. A ono kad završi epizodu s nama, iduća stanica mu je Igman iz Konjica. Nevjerovatan lik, trunke života u njemu nema.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ono ti je definicija boliqurca, nema dalje od onog. Toliko odvratno kad ga gledaš, da bi mu čovjek preko ekrana zalijepio šamarčinu. Tito te ebo, kao da igra za deset kifli i ace sok, pa hoće neće.bodi123 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:58Najjači mi je govor tijela i zalaganje kod Dušana Hodžića. Kad ga vidiš, reko bi čojk da mu se ne igra fudbal za neko tamo FK Sarajevo jer je dogovorio s Real Madridom na zimu transfer. A ono kad završi epizodu s nama, iduća stanica mu je Igman iz Konjica. Nevjerovatan lik, trunke života u njemu nema.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nego zna li ko sa sigurnoscu je li Tatar danas ocistio kartone pa da mozemo na njega racunati protiv Sirokog. To bi pored pobjede bio jos jedan veliki dobitak ove kup utakmice.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije i ne može čistiti u kupu žute kartone. 100%
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jeste ako se ne varam hahahaha, dušu nam je uzeo

1946~
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, rimljanin90, TETRAPAK i 83 gosta.