Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma pusti Ljozeta, prenijelo ga.
Huuuh
Za 4 sezone nije naucio da odigra neki pas majku mu...ne znam kako toOmark je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:51To je brate kako rezonuješ. Naprimjer, kolega mu na toj poziciji nije uopće bio vidljiv(čitaj Marić), Hajdarević se barem nudio i pokušavao nešto, imao je i par finih lopti prema naprijed, ali i par banalnih pogrešaka. On je primarno destruktivac, u napadu što uradi je bonus, zato je neko od njih dvojice trebao ostati na klupi.
Hasić je bio najgori![]()
Igracina koja ne zna odigrati dodavanje na par metara od sebe, sa loptom potpuno na vi, ziva patnja ga je gledati sa loptom u nogama. Kad ode u neki turski spor i ako uopste i ode jer sumnjam da ce neko dati novac za "igracinu", onda ce biti opet da sam ja neki veliki strucnjak koji vidi da ni Hajdarevic a ni Bojo iz prosle sezone nisu igraci za prvih 11 u klubu koji zeli titulu jer su sa loptom na vi.
Alli protiv Tuzle prosle sezone na Tusnju,to mi je najludje da je u drvo udarila sa linije bi se odbila u gol,brat nesto glavu postavi ko da je stoper izbi je iz gola
Sinisa se bolje snalazi pred golom od njega. On kad vidi one bijele okvire ispred sebe umre od straha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.