FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drago mi je da je šef rekao da u kupu idemo do kraja. Odmah lakše čovjeku zaspat. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
U pravu si nema se sta komentarisat kad ti za golmana kojem 4 - 5 puta sigurna lopta ispadne iz ruku u petercu (cak ga jednom precka spasila autogola) hvalis kao veliki golmanski ucinak.LpPantelija je napisao/la: ↑13 okt 2020, 21:59Sta lupas bolan? Imao je tri puta da mu ispadne lopta ali je svaki put iste i uhvatio. A imao je nekoliko ekstra intervencija da ne kazem da je 7-8 puta pasovima izbacivao napadace i krila njemacke u presingu. Sve lopte pokupio. Kod gola nije nista mogao. Joj ko sve komentarise allahu dragi
- feniksptica
- Kontakt:
Da je neko bio tu iskusniji da samo jednom postavi nogu u onim ispadanjima. Bila bi 4 i drvlje i kamenje. Nema on sta nama vise ponudit, a sto je jos gore nemamo ni mi sta njema. Jedino da on Adilovica pocne ucit kako i sta treba. Prodat ga i cao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sarajevo rutinski, without srklet.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jel može neko napisat koje smo izmjene izvršili. Meni je ovo jedna od rijetkih službenih utakmica koju nisam gledao, a nisam imao priliku ni tekstualni ispratit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ha ja trebali su nasi momci cistit blato koji su donijeli sa one oranice, uzorat i krompir posadit usta ih yebem
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa šta će čistačice Radit??? Ovo mi je nešto najsmijesnije u svijetu da igrači trebaju čistiti za sobom svlačionice, Al hajd
12. igrač kluba iz Titove 38b
Pa što nisu stavili veći sto, vidi se iz aviona da sve ne može stati na ovaj sto 
Bez zajebancije sad, moglo se ovo na kulturniji način. Keksa po pločicama i flaša jbt.

Bez zajebancije sad, moglo se ovo na kulturniji način. Keksa po pločicama i flaša jbt.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
De ne zayebavajte. Ovo je bruka ako je fakat ovako ostalo...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nemaju likovi kantu u svlacionici
Al da je ruzno ovo vidjeti, jeste... Vjerujem da nece ponoviti jer ne treba dati ni najmanju priliku dusmanim na prigovor pa ni ovaj prljav stol.
Gledao sam mladu repku nije bas kova sebi povecao cijenu s ovim nastupom al nije ni los bio.

Al da je ruzno ovo vidjeti, jeste... Vjerujem da nece ponoviti jer ne treba dati ni najmanju priliku dusmanim na prigovor pa ni ovaj prljav stol.
Gledao sam mladu repku nije bas kova sebi povecao cijenu s ovim nastupom al nije ni los bio.
You are someone else I am still right here
Gledaj tuseva 

pa bolje se ne tusirati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci to je to sto se tice napadaca nema ga do zime sigurno.
Koliko ce to biti pametna odluka vidjecemo
Koliko ce to biti pametna odluka vidjecemo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hebibović kako je krenuo bit će strašno pojačanje u nastavku sezone.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato sto smo ga konacno poceli koristiti na pravoj poziciji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sto se tice slike, klub treba da posalje privatnu cistacicu i 3-4 kante za smece i plakate na kojim pise bacajte smece u kantu i pocistete svlacionice iza sebe, jer mi slikamo i postavljamo slike u javni prostor. Vjerujte da ovako neko nesto uradi bayernu juventusu, i tako velkim klubovima vjeruj te mi da bi oni tuzili tu stranicu koja je objavila plus klub. Jer ovo je nanosenje ogromne stete imidzu kluba, bez ikakvog legalnog prava.
Bez obzira sto ovo sa neke strane nije ok, al trebalo se kontaktirat osoblje naseg kluba da se to sredi i to je to. Igraci su to mogli pocistit za 2 min, ne vec radi 3 keksa 3 flase od vode i 3 kore banana covjek slika..
Mogo bi nas Heba izvuc i nadomjestit starost Ahmetovi
Bez obzira sto ovo sa neke strane nije ok, al trebalo se kontaktirat osoblje naseg kluba da se to sredi i to je to. Igraci su to mogli pocistit za 2 min, ne vec radi 3 keksa 3 flase od vode i 3 kore banana covjek slika..
Mogo bi nas Heba izvuc i nadomjestit starost Ahmetovi
Jel mi i zvanicno branimo duplu obzirom da smo posljednji osvajaci i lige i kupa
@denchi
@denchi
NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne branimo, mi ponovo napadamo i ligu i kup 

FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Opet moje insajderske pobjediše. Kad sam rekao da nema ništa od napadača i da ostajemo na dvojcu Ahmet-Hare i opet pogodih. Pali su dječaci poput GiSa, Vanje, papige itd.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 23:14Znaci to je to sto se tice napadaca nema ga do zime sigurno.
Koliko ce to biti pametna odluka vidjecemo![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: greenwood, laznokrilo i 26 gostiju.