BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Duhovni vodja Davaj Nama!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Neka drze i Gigovica tu da poslje moze transfer u nfsbih napraviti.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni, a onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas”, rekao je Lulić.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Serbecic je bez greske odigrao veceras, shvatam da cijenis svoje ’švede’ ali budi malo realan
Nisam ni znao da igramo sutra dok nisam vidio reklamu na Novoj. Nakon bruke protiv lažnih Iraca postalo mi svejedno, ne znam da sam pogledao 15ak minuta protiv Holandije.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
tri nula za poljake hvala lp
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
2:1 za Bosnu i Hercegovinu
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne kontam gdje nisam bio realan? To sto sam rekao da su obadvojica space shuttle za njih? Jer jesu. Ili ti ga TV u boji. Nisam imao zelju da ih omalazavam, ali cinjenice su takve. Svidjelo se to nekome ili ne.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:24
Serbecic je bez greske odigrao veceras, shvatam da cijenis svoje ’švede’ ali budi malo realan
Serbecic prvo nek se izbori za mjesto u propalom Rosenborgu pa mozemo o necemu razgovarati. Za ovog drugog i belgijska liga ce ostati san.
Sto se mene tice daBogda postali stoperi Chelsea i Uniteda ali trenutno stanje je nesto sasvim drugo. Ja prvi dignem ruku i izvinem se ako budem u krivu.
@igrajlopte 🐦
Ali doslovno se ovo desi svaki put kad se skupe.

Znam ja nas...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mene bi sramota bilo ovolikih torti a rezultati nula bodova 

- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Da su Anel i Dennis npr. rodjeni u Srebreniku, Gracanici i ili Zivinicama, mislis da bi ovako mladi dogurali gdje su sad (iako i oni tek treba da se dolazu)? Serbecic da je rodjen u Svedskoj, a ne u BiH, bi vjerovatno napravio isto ili vise od njih dvojice, ali nema svako taj luksuz.ReX je napisao/la: ↑14 okt 2020, 01:00Ne kontam gdje nisam bio realan? To sto sam rekao da su obadvojica space shuttle za njih? Jer jesu. Ili ti ga TV u boji. Nisam imao zelju da ih omalazavam, ali cinjenice su takve. Svidjelo se to nekome ili ne.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:24
Serbecic prvo nek se izbori za mjesto u propalom Rosenborgu pa mozemo o necemu razgovarati. Za ovog drugog i belgijska liga ce ostati san.
Sto se mene tice daBogda postali stoperi Chelsea i Uniteda ali trenutno stanje je nesto sasvim drugo. Ja prvi dignem ruku i izvinem se ako budem u krivu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvjek jedna te ista prica. Svako je zasluzan za svoju srecu. Bio je Besim u Norveskoj pa nista.Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:10Da su Anel i Dennis npr. rodjeni u Srebreniku, Gracanici i ili Zivinicama, mislis da bi ovako mladi dogurali gdje su sad (iako i oni tek treba da se dolazu)? Serbecic da je rodjen u Svedskoj, a ne u BiH, bi vjerovatno napravio isto ili vise od njih dvojice, ali nema svako taj luksuz.ReX je napisao/la: ↑14 okt 2020, 01:00Ne kontam gdje nisam bio realan? To sto sam rekao da su obadvojica space shuttle za njih? Jer jesu. Ili ti ga TV u boji. Nisam imao zelju da ih omalazavam, ali cinjenice su takve. Svidjelo se to nekome ili ne.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:24
Nema to veze ko je gdje rodjen nego il znas il neznas.
A Anelovi i Dennisovi roditelji su radili i gradili u Svedskoj ovaj sistem sto oni imaju. Ko je ovima u BiH kriv sto njihovi roditelji grade sistem SDA.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nazderali se dabogda..Stoko,kao da niste nikad nista jeli.Bolje nekad ozbiljniju reprezentaciju pobijedite,a ne samo zderati torte
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čuj nema veze gdje si rođen 
Jašta, iste su ti šanse da uspiješ bio ti rođen u Busovači ili u Oslu. U pet deka su ta dva državna sistema

Jašta, iste su ti šanse da uspiješ bio ti rođen u Busovači ili u Oslu. U pet deka su ta dva državna sistema

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ma budalastina uopce pricat s ovim gastarbajrerima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Isto ti je da. Ako znas imaces uspjeha. Pitaj Dzeku, Modrica i ostale.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.