FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kaunas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kaunas » 14 okt 2020, 05:47

Pantelija je napisao/la:
13 okt 2020, 23:00
Gledaj tuseva 😂😂😂😂 pa bolje se ne tusirati
Bolji uslovi u turskim zatvorima
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 okt 2020, 06:54

Hztesanj je napisao/la:
13 okt 2020, 22:39
Pa šta će čistačice Radit??? Ovo mi je nešto najsmijesnije u svijetu da igrači trebaju čistiti za sobom svlačionice, Al hajd
Brate stvar lične kulture i kućnog odgoja je da pospremiš za sobom. Ne bacaš ni flaše u Miljacku ili na ulicu, da bi KJP imao šta radit'. Bruka i sramota, treba se i ovdje furat na velike klubove i odredit cjenovnik kazni za slične propuste. Još više boli što su uglavnom djeca otišla gore. Ono 17 godina ima i ne zna papirić bacit u kantu...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 okt 2020, 07:05

Neznam jestel slusali onu budalu od dezertera, kaze samo jos da lozu uradi i kosevo ima 3 kategoriju, i takode naveo djenetal da je opstina kupila televizor, da je ona finansirala rasvjetu i brojace i da je obezbjedila i postavila grijace i travu na kosevu. Nadam se da zanjega niko glasat nece picka lazljiva

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 14 okt 2020, 07:19

skoroalen je napisao/la:
14 okt 2020, 06:54
Hztesanj je napisao/la:
Pa šta će čistačice Radit??? Ovo mi je nešto najsmijesnije u svijetu da igrači trebaju čistiti za sobom svlačionice, Al hajd
Brate stvar lične kulture i kućnog odgoja je da pospremiš za sobom. Ne bacaš ni flaše u Miljacku ili na ulicu, da bi KJP imao šta radit'. Bruka i sramota, treba se i ovdje furat na velike klubove i odredit cjenovnik kazni za slične propuste. Još više boli što su uglavnom djeca otišla gore. Ono 17 godina ima i ne zna papirić bacit u kantu...
Koju kantu?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 okt 2020, 07:47

AngelDiMaria je napisao/la:
14 okt 2020, 07:19
skoroalen je napisao/la:
Hztesanj je napisao/la:
Koju kantu?
Ako nema na fotografiji, ne znači da nema nikako. Kanta, kesa, vreća... Milion je načina da se ne ispadne papak, a naši su ispali upravo to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 okt 2020, 08:02

Jako je zanimljivo pratiti put Sarajeva od dolaska Tan-a u klub. Od početaka, gdje se dovodio otpad, do planskih rješenja i ulaganja u budućnost kluba na duže staze. Sljedeći korak bi mogao biti kopija Juventusa i Bayerna, od premijerligaša kupovati najbolje igrače, jačajući sebe, a direktno da se oslabi protivnik.

Zaista se mora neko čudo dogoditi da Sarajevo ne bude prvak države.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 okt 2020, 08:19

Nismo japanci ybte...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 okt 2020, 08:26

Pustimo smeće hajmo mi se okrenuti Listici ,jako bitana utakmica.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 08:30

Napapijri je napisao/la:
13 okt 2020, 20:26

Bas mislis da je los? Ne znam, previse mi i ocekujemo, ali ja zaista ne bih bio nezadovoljan da dodje igrac poput ovog. Mladi reprezentativac, dobro igra i u Radniku, a kod nas bi tek dosao na svoje. Doduse, to je samo naprdjivanje ovdje na forumu, ne spominje se nigdje ni kao spekulacija.
Ne ocekujemo mi previse, nego je ljestvica kvalitete kod nas dosta visoka, i to treba da je tako...

Ne bi on dosao na svoje kod nas nikad, jer nema to znanje, Resic je duplo bolji pa ne moze kod nas dalje od klupe, imamo 5 krila na posudbi, ovi koji su u ekipi su nedostizni za tog malog, a ne moze nama donijeti nista...

Mi trazimo bolje od ovih u prvih 11...a imamo u akademiji nadolazeca krila, momak nije poseban kvalitet da bi ga dovodio preko svojih Akademaca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 okt 2020, 08:31

Resic duplo bolji?
Ma daj ... U to ni sefkija ne vjeruje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 08:35

Pantelija je napisao/la:
14 okt 2020, 08:31
Resic duplo bolji?
Ma daj ... U to ni sefkija ne vjeruje
Igra odlicno u boljoj ligi, daje golove, nekad i eurogolove u evropskim...bolju tehniku ima s loptom...i u repci je odlucivao tekme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 08:42

skoroalen je napisao/la:
Hztesanj je napisao/la:
Sto se ovog tice, samo cu reci da je Lukavac pored Tuzle

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 okt 2020, 08:58

Sad treba da svi objavljuju slike svlacionica poslije utakmice...
Supački od njih, znajuci uslovi kakvi su na tom stadionu. Taman pomislis, neka smo povukli ručnu u drugom poluvremenu, treba prijateljstvo napraviti... Sad mi zao sto im nismo 10 uvalili...

Ono naslo slikati i slati u medije....

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 okt 2020, 09:23

Kamara papaka koji bacaju smeće kroz prozor na ovoj temi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 okt 2020, 09:27

Upravu je Škoro, seljana je ovo vidjeti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 okt 2020, 09:34

AlfredNobel je napisao/la:
14 okt 2020, 09:27
Niko ne kaze da je ruzno vidjeti.

A jel ruzno vidjeti kakva im je svlacinoica, jel njih sramota ugostiti ekipu pod onakvim tusevima, terenu?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 09:37

Nije jer ne vidis poslije svake ekipe na Kosevu, vidis kad repka Japana pospremi svlacionu bolje nego kakvu su je nasli

Da je to normalno, to ne bi bila vjest i clanak na portalima

E sad ako njihovi protivnici svi pospreme svlacionu poslije sebe pa smo mi izuzetak ok, ali to nije tako naravno...ovo je neki uplakani pseudonavijac ali u biti kompleksas od Sarajeva kojeg je malo supcic zabolio od lakoce poraza njegove ekipe pa nema sta sa terena da postavi, onda postavi ovo da kao zlo Sarajevo predstavi javnosti.....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 okt 2020, 09:40

Zip je napisao/la:
14 okt 2020, 09:34
Niko ne kaze da je ruzno vidjeti.

A jel ruzno vidjeti kakva im je svlacinoica, jel njih sramota ugostiti ekipu pod onakvim tusevima, terenu?
Istina i vjerovatno jeste ali to ne znači da ti moraš uzvratiti istom mjerom. Možda nemaju kantu, ovo ''blato'' razumijem i to neće igrači čistiti ali ovu plazmu, kore od banane i ovo ispod su mogli skloniti, valjda je neko imao neku običnu crnu kesu. Ovo izgleda gore nego što zapravo jeste radi blata što nije naša krivica ali eto opet kontam svi nose ruksake, neće ti ruka otpasti ako kartončić od plazme tu staviš dok ne dođeš do kante ako već nema.
Generalno igrači ne čiste u 99% slučajeva nigdje ali se smeće ubaci u kantu koja treba/mora biti u svlačionici.
Nebitna tema ali eto neko moje mišljenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 okt 2020, 09:45

Zip je napisao/la:
14 okt 2020, 08:58
Supački od njih, znajuci uslovi kakvi su na tom stadionu. Taman pomislis, neka smo povukli ručnu u drugom poluvremenu, treba prijateljstvo napraviti... Sad mi zao sto im nismo 10 uvalili...

Ne da je supacki, vec je podlo i zlo namjerno..

Da je ovo neki jaci klub ovo je za TUZIT..

Koliko god da je ruzno ovo sto je uradeno mogli su kontaktirat upravu i poslat slike od svlacionice i mislim da bi FK SARAJEVO stetu nekako ili platili ili vratili igrace nazat ili cak poslali svoje cistacice da ociste. A ovo je ponovocu reci podlo zlo namjerno i osveticki jer smo ih za 2 minite nabili 0:3

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 okt 2020, 09:49

Zip je napisao/la:
14 okt 2020, 08:58

Kod tebe sve ima opravdanje,samo nek se brani,i sto je dobro i sto nije kod tebe je dobro 😀 kao i ovi SDA delegati samo nek naš pobijedi pa da je crn ko gavran 😁 ljudi ostavili svinjac iza sebe i veliku sramotu on kaze sta imaju slikavati 😁 jesmo im dali lijep primjer nema sta....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bvsic, eccehomo, hazarder, keli, miguelramos, mire971, muhamedhulk, riki46, Vanja8, ŠTA_JE i 87 gostiju.