FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 09:53

Sanchez1987 je napisao/la:
14 okt 2020, 09:49
Zip je napisao/la:
14 okt 2020, 08:58
Sad treba da svi objavljuju slike svlacionica poslije utakmice...
Supački od njih, znajuci uslovi kakvi su na tom stadionu. Taman pomislis, neka smo povukli ručnu u drugom poluvremenu, treba prijateljstvo napraviti... Sad mi zao sto im nismo 10 uvalili...

Ono naslo slikati i slati u medije....
Kod tebe sve ima opravdanje,samo nek se brani,i sto je dobro i sto nije kod tebe je dobro 😀 kao i ovi SDA delegati samo nek naš pobijedi pa da je crn ko gavran 😁 ljudi ostavili svinjac iza sebe i veliku sramotu on kaze sta imaju slikavati 😁 jesmo im dali lijep primjer nema sta....
Pa supacki je stavit nas kao jedini primjer stavi 10 drugih timova njihove lige pa da uporedimo...naravno da nisu jer to ne slikaju, bitno je necim napasti Sarajevo jer loptom na terenu ne mozes djecu iz Akademije dobit....

Placipichke Tuzlanskog ruralnog predgradja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 okt 2020, 10:00

Kakvo jutro za sacheza, da se pohvali napokon necim losim za klub i kakvu su igraci "sramotu" klubu donijeli :rol:

Niko sretniji od njega :kralj:

Pa normalno bi bilo da pokupis iza sebe, al isto bi normalno bilo da dodjes u svlacionicu i poslije utakmice se istusiras da ne dobijes kakvu bolest jer si prsticem dotakao onu šugu koja se nakupila...

Brate, kad dobijes vrhunske uslove, supacki bi bilo od nas da mi to sad unistimo i ostavimo smece.. Al ako su ti uslovi kao u šupi, neću se ja truditi da čistim, i jako je šupački nekom drugom prigovarati sto je ostalo smece...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 14 okt 2020, 10:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 14 okt 2020, 10:01

Denchi je napisao/la:
14 okt 2020, 09:53

Pa supacki je stavit nas kao jedini primjer stavi 10 drugih timova njihove lige pa da uporedimo...naravno da nisu jer to ne slikaju, bitno je necim napasti Sarajevo jer loptom na terenu ne mozes djecu iz Akademije dobit....

Placipichke Tuzlanskog ruralnog predgradja
I ti se nasao raspravljati sa likom koji ne zna pozitivan post napisati o nasem klubu. Nade se na svaku losu insinuaciju/vijest o nasem klubu kao kakva pijavica. Odvratan lik.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 14 okt 2020, 10:01

Ma smijesno je opste slikati onu buharu koju zovu svlacionicom, ljudi bolje podrume imaju a o tusevima ne treba trositi rijeci. Ono je katastrofa ! Na onim slikama kantu nisam vidjeo nigdje, tako da ...... i ja bih hladno ostavio smece. A na onaj teren nebih pustio ni ovce u strahu da se ne povrijede a kamo li igrace. Onakve terene savez treba da neutralise, jednostavno nemas uslovan teren igras u gostima a ne pustiti da igraci iz Premier lige igraju na onakvim oranicama.
U novi boj ...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 okt 2020, 10:06

Naravno da igraci ne trebaju cistiti za sobom, to je postao neki trend koji ima za cilj licno promovisanje.
Ali sam siguran da igrac tipa oremus/susic/ahmetovic ne bi ovako nista slicno uradio i da smo izgubili.
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 okt 2020, 10:08

Postoji više razloga što su treća liga, jjebi ga. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 okt 2020, 10:54

hz033 je napisao/la:
14 okt 2020, 10:01
Ma smijesno je opste slikati onu buharu koju zovu svlacionicom, ljudi bolje podrume imaju a o tusevima ne treba trositi rijeci. Ono je katastrofa ! Na onim slikama kantu nisam vidjeo nigdje, tako da ...... i ja bih hladno ostavio smece. A na onaj teren nebih pustio ni ovce u strahu da se ne povrijede a kamo li igrace. Onakve terene savez treba da neutralise, jednostavno nemas uslovan teren igras u gostima a ne pustiti da igraci iz Premier lige igraju na onakvim oranicama.
Mozda su nasi ukrali kantu :wtf:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 14 okt 2020, 11:13

treba zagnjat nekoga iz livorna
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2020, 11:16

Nije lijepo sto smo ostavili ono smece i ne treba da se ponovi. Ne treba dizati frku oko toga nego lijepo na neki nacin ispraviti ovu situaciju, ne ponavljati to vise i idemo dalje.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 okt 2020, 11:17

Ma to je inače praksa tih niželigaša da kukaju, optužuju, žale se i traže neko opravdanje za izgubljene utakmice. Vazda je neko drugi kriv. Ne treba se uopšte obazirati. Ja mislim da su naši namjerno to uradili, kakvi su uslovi stadiona. Grozni.
Savez se mora malo pozabaviti sa ovim, jer je sramota igrati uopšte na onom terenu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 okt 2020, 11:19

Hocemo se okrenuti Sirokom polako? Otisao im je Matic, glavni stoper u ekipi. Cipetic je sa Benjom na reprezentativnom okupljanju, pa cisto sumnjam da ce ga odmah baciti u vatru, narocito ako veceras zaigra. Fali li im jos neko? Ocekujem tesku utakmicu cisto jer nam ne leze kao protivnik, iako su generalno posljednjih godina relativno lako padali na Kosevu. Volio bih da Hebibovic zaigra na lijevom krilu, slicno kao jucer, ali se ne bih bunio ni protiv Jukica.

P.S. Neko je pisao da je sreo Fanima i da vidno hramlje, pa zna li neko sta se desilo i da li ce biti spreman?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 okt 2020, 11:21

Ma nije uopšte pitanje blata, logično je da će ga biti nakon onog krompirišta. Da se moglo ono smeće baciti, moglo je i trebalo je. Znači, ako kod nas neko ostavi onako, mi se trebamo spustiti na njihov nivo seljakluka i vraćati istim ili još gorim mjerama? Po meni, glupost.
Treba biti gospoda i u ovakvim stvarima, jeste da su sitnice i nekima nebitne stvari, ali meni su recimo važne.

Mislim da ne idemo dalje u raspravu, nije sad toliko bitna tema, samo kažem da se slažem s Škorom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2020, 11:22

Stroj1946 je napisao/la:
14 okt 2020, 11:17
Ma to je inače praksa tih niželigaša da kukaju, optužuju, žale se i traže neko opravdanje za izgubljene utakmice. Vazda je neko drugi kriv. Ne treba se uopšte obazirati. Ja mislim da su naši namjerno to uradili, kakvi su uslovi stadiona. Grozni.
Savez se mora malo pozabaviti sa ovim, jer je sramota igrati uopšte na onom terenu.
Ne treba tako razmišljati u Lukavca ima puno nasih navijaca treba priznati gresku, pomoci radnickom da urede svlacionicu kupit im pločice ili stol za svlacionicu i pokazati da smo gospoda i veliki klub.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2020, 11:23

AlfredNobel je napisao/la:
14 okt 2020, 11:21
Ma nije uopšte pitanje blata, logično je da će ga biti nakon onog krompirišta. Da se moglo ono smeće baciti, moglo je i trebalo je. Znači, ako kod nas neko ostavi onako, mi se trebamo spustiti na njihov nivo seljakluka i vraćati istim ili još gorim mjerama? Po meni, glupost.
Treba biti gospoda i u ovakvim stvarima, jeste da su sitnice i nekima nebitne stvari, ali meni su recimo važne.

Mislim da ne idemo dalje u raspravu, nije sad toliko bitna tema, samo kažem da se slažem s Škorom.
Tako je. Pogrijesili su treba to na neki nacin ispraviti a ne kriviti nekog drugog, ne ponoviti ovo i idemo dalje.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 14 okt 2020, 11:27

skoroalen je napisao/la:
14 okt 2020, 06:54
Hztesanj je napisao/la:
13 okt 2020, 22:39
Pa šta će čistačice Radit??? Ovo mi je nešto najsmijesnije u svijetu da igrači trebaju čistiti za sobom svlačionice, Al hajd
Brate stvar lične kulture i kućnog odgoja je da pospremiš za sobom. Ne bacaš ni flaše u Miljacku ili na ulicu, da bi KJP imao šta radit'. Bruka i sramota, treba se i ovdje furat na velike klubove i odredit cjenovnik kazni za slične propuste. Još više boli što su uglavnom djeca otišla gore. Ono 17 godina ima i ne zna papirić bacit u kantu...
Ma sve ok buraz Al sto neko napisa vidi stola ko da dolazi šahovsko udruženje, u kupatilu nema kante za smeće ja je ne vidim šta da radiš, slažem se da nije ok ovako ostaviti iza sebe ali po meni ne trebaju ni čistit kao u Japanu tamo
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 11:31

Sve je to povrijedjeni ego nekog malog seljacica koji se nadao da ce nas malo istuc, dat nam gol i da nas napate po onom terenu...a gotovo je bilo nakon 2 minute
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2020, 11:34

Evo sta bi ja uradio kupio bi neki stol za svlacionicu, otisao bi u Lukavac urucio povesti par igraca reci pogrijesili smo ovo je poklon od nas jer mi smo fkSarajevo šamponi i gospoda. U slikati sve to poslati lijepu poruku svima i pićit dalje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 okt 2020, 11:39

bordobijeli je napisao/la:
14 okt 2020, 11:34
Evo sta bi ja uradio kupio bi neki stol za svlacionicu, otisao bi u Lukavac urucio povesti par igraca reci pogrijesili smo ovo je poklon od nas jer mi smo fkSarajevo šamponi i gospoda. U slikati sve to poslati lijepu poruku svima i pićit dalje.
I nakon toga bi ti to radio svaki mali seljacki klubic da se i oni ogrebu....

Najbolje je pravit se da ne postoje

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 okt 2020, 11:41

Treba im kupiti dvije kante za smece i poslati i to je to. Mozda koji paket kesa za smece jos...
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2020, 11:44

Denchi je napisao/la:
14 okt 2020, 11:39
bordobijeli je napisao/la:
14 okt 2020, 11:34
I nakon toga bi ti to radio svaki mali seljacki klubic da se i oni ogrebu....

Najbolje je pravit se da ne postoje
To je moje razmišljanje. FKS ima puno navijaca u Lukavcu, Gračanici, Maglaju, Visokom itd ne treba s tim klubovima gradovima imati loš odnos, fino smo docekani, nisu ljudi bili uopšte grubi i seljacki igrali.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Burberry46, Google Adsense [Bot], Homelander i 64 gosta.