Pa sta sad hocemo svima mi opremat svlacionicu???bordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:44To je moje razmišljanje. FKS ima puno navijaca u Lukavcu, Gračanici, Maglaju, Visokom itd ne treba s tim klubovima gradovima imati loš odnos, fino smo docekani, nisu ljudi bili uopšte grubi i seljacki igrali.Denchi je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:39I nakon toga bi ti to radio svaki mali seljacki klubic da se i oni ogrebu....bordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:34Evo sta bi ja uradio kupio bi neki stol za svlacionicu, otisao bi u Lukavac urucio povesti par igraca reci pogrijesili smo ovo je poklon od nas jer mi smo fkSarajevo šamponi i gospoda. U slikati sve to poslati lijepu poruku svima i pićit dalje.
Najbolje je pravit se da ne postoje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ne cemo, ali sad smo napravili propust u Lukavcu i ja bi uradio ovo kako sam napisao. Pogrijesili smo evo izvinjavamo se evo poklon, hvala dovidjenja prijatno. Odlika velikih je da pruze ruku kad pogrijese
JekodermElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cim raspravljamo o smecu iz protivnicke svlacionice znaci da smo prvaci bez po mukeElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.

Evo nova rasprava: Dzafic. Kada je saznao da kova odlazi, a da opet nece biti prva opcija, odlucio je i on ici samo je pitanje vremena. Nadam se da ce to biti sto je prije moguce
NEMA NAZAD
Ja sam juce proslavio 50-ti rodjenda,najljepsi poklon je ona pobjeda
Oko svlacionice neka se klubovi bakcu al sam siguran da je bilo uslova(kante za smece i sl) da onako nasi igraci ne bi ostavili za sobom
Oko svlacionice neka se klubovi bakcu al sam siguran da je bilo uslova(kante za smece i sl) da onako nasi igraci ne bi ostavili za sobom
-
- Kontakt:
Sanchez konačno dočekao neku "lošu" vijest o klubu pa da se može uključiti.
Sve u svemu ružno je, ne treba sada čistiti detaljno iza sebe nismo komunalno drštvo ali moglo se ono bar malo urednije ostavit.
Svi jedva čekaju da nas ocrne na bilo kakav način jer igrom nam ne mogu ništa, ne treba to dopustiti.
Sve u svemu ružno je, ne treba sada čistiti detaljno iza sebe nismo komunalno drštvo ali moglo se ono bar malo urednije ostavit.
Svi jedva čekaju da nas ocrne na bilo kakav način jer igrom nam ne mogu ništa, ne treba to dopustiti.
Cuj kupiti stol i povesti par igrača da im uruče

Pa nece valjda Kanuric biti prvi izbor tek tako? Dzafic mozda nije za prvog golmana, ali ne vjerujem da je Kanuric bolji.holyman je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:54Cim raspravljamo o smecu iz protivnicke svlacionice znaci da smo prvaci bez po mukeElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.![]()
Evo nova rasprava: Dzafic. Kada je saznao da kova odlazi, a da opet nece biti prva opcija, odlucio je i on ici samo je pitanje vremena. Nadam se da ce to biti sto je prije moguce
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kako nam listica ne lezi, na Kosevu su stalna musterijaNapapijri je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:19Hocemo se okrenuti Sirokom polako? Otisao im je Matic, glavni stoper u ekipi. Cipetic je sa Benjom na reprezentativnom okupljanju, pa cisto sumnjam da ce ga odmah baciti u vatru, narocito ako veceras zaigra. Fali li im jos neko? Ocekujem tesku utakmicu cisto jer nam ne leze kao protivnik, iako su generalno posljednjih godina relativno lako padali na Kosevu. Volio bih da Hebibovic zaigra na lijevom krilu, slicno kao jucer, ali se ne bih bunio ni protiv Jukica.
P.S. Neko je pisao da je sreo Fanima i da vidno hramlje, pa zna li neko sta se desilo i da li ce biti spreman?!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeppermintSA
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/alen-halil ... ere/378786
Treba ga pokušati dovesti. Najozbiljnije. Samodeklarisani je navijač Sarajeva, pao je kurcu za uši, a za oporavak mu je svakako bolja bilo koja prva/premijerna liga nego treća. A još je mlad, možeš ga kasnije prodati.
Pusti snovi PeppermintSA-a, ali imam na njih pravo.
Treba ga pokušati dovesti. Najozbiljnije. Samodeklarisani je navijač Sarajeva, pao je kurcu za uši, a za oporavak mu je svakako bolja bilo koja prva/premijerna liga nego treća. A još je mlad, možeš ga kasnije prodati.
Pusti snovi PeppermintSA-a, ali imam na njih pravo.

Ne govorim ja ništa za raju. Lukavac je uvijek bio naša velika baza u TK. Ali je stamota za klub, Radnički je bio standardan u prvoj ligi federacije i nekad imo dobrih igrača, međutim politika ih uništila, znam da su im čak i navijači bili protiv ljudi u klubu i gradu, jer su ih doveli do ovog stanja, bojkotovali.bordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:22Ne treba tako razmišljati u Lukavca ima puno nasih navijaca treba priznati gresku, pomoci radnickom da urede svlacionicu kupit im pločice ili stol za svlacionicu i pokazati da smo gospoda i veliki klub.Stroj1946 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:17Ma to je inače praksa tih niželigaša da kukaju, optužuju, žale se i traže neko opravdanje za izgubljene utakmice. Vazda je neko drugi kriv. Ne treba se uopšte obazirati. Ja mislim da su naši namjerno to uradili, kakvi su uslovi stadiona. Grozni.
Savez se mora malo pozabaviti sa ovim, jer je sramota igrati uopšte na onom terenu.
Naravno da im treba pomoći, ja sam uvijek za, a i naši iskreno moraju malo proraditi na manirima, jer je i za nas sramota.
Ma Kanurić je mačak u vreći. Koliko znamo, može bit i Delač i Oštraković. Biće glupo stavit ga u prvu postavu bez ozbiljne konkurencije. Nadam se da barem jedan od dvojca Kova-Džafić ostaje.Napapijri je napisao/la: ↑14 okt 2020, 12:43Pa nece valjda Kanuric biti prvi izbor tek tako? Dzafic mozda nije za prvog golmana, ali ne vjerujem da je Kanuric bolji.holyman je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:54Cim raspravljamo o smecu iz protivnicke svlacionice znaci da smo prvaci bez po mukeElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uglavnom si ti poznat po tome sto ih pokrecesElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne pricam za Kosevo, mislio sam na generalno, zna se da su nam tezak protivnik iz par razloga, pa sam to naveo kao razlog zbog kojeg ocekujem nesto tezu utakmicu.Aduka87 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 12:44Kako nam listica ne lezi, na Kosevu su stalna musterijaNapapijri je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:19Hocemo se okrenuti Sirokom polako? Otisao im je Matic, glavni stoper u ekipi. Cipetic je sa Benjom na reprezentativnom okupljanju, pa cisto sumnjam da ce ga odmah baciti u vatru, narocito ako veceras zaigra. Fali li im jos neko? Ocekujem tesku utakmicu cisto jer nam ne leze kao protivnik, iako su generalno posljednjih godina relativno lako padali na Kosevu. Volio bih da Hebibovic zaigra na lijevom krilu, slicno kao jucer, ali se ne bih bunio ni protiv Jukica.
P.S. Neko je pisao da je sreo Fanima i da vidno hramlje, pa zna li neko sta se desilo i da li ce biti spreman?!![]()
![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- robertkosar
- Kontakt:
Yebiga izvinite nasi zaboravili povesto cistacicu ili cistaca

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sarajevo - Široki Brijeg (Dragan Petrović)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
G.lupa i bespotrebna rasprava. Naš jučerašnji protivnik nije komentarisao niti spomenuo uopšte svlačionicu već neki nebitni portal kojeg vodi par deb.ila iz jednog sela pored Lukavca i koji redovno pljuju o svemu i svačem na tom SDALive portalu i koji veze nema sa klubom. Taj de.bil vjerovatno simpatiše kone pa i ne čudi ono. Ko da je svlačionica demolirana i uništena, a ne par kora od banana i keks na podu, smijem glavu dat da je gora situacija bila u domaćoj svlačionici.
Sve korektno bilo, samo ignorisat i ne trošit energiju na prepucavanje i komentarisanje takvih stvari. Ono iz svlačionice nije uopšte za osudu.
Sve korektno bilo, samo ignorisat i ne trošit energiju na prepucavanje i komentarisanje takvih stvari. Ono iz svlačionice nije uopšte za osudu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa neće tek tako, zato i postoje treninzi i dokazivanja. Ali neće ni džafić heheNapapijri je napisao/la: ↑14 okt 2020, 12:43Pa nece valjda Kanuric biti prvi izbor tek tako? Dzafic mozda nije za prvog golmana, ali ne vjerujem da je Kanuric bolji.holyman je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:54Cim raspravljamo o smecu iz protivnicke svlacionice znaci da smo prvaci bez po mukeElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:48Sta ne mogu ovako glupih rasprava na pdf odmah dobijem osip.![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46, VolimBiH96 i 67 gostiju.