Svakako neću stići, jbgAdmir74 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 16:4316mamonelafo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:37Imam jedno pitanje - nadam se da nisam previse zakasnio. Kada se igra današnja tekma sa juniorima?![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svakako neću stići, jbgAdmir74 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 16:4316mamonelafo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:37Imam jedno pitanje - nadam se da nisam previse zakasnio. Kada se igra današnja tekma sa juniorima?![]()
Evo uhapsili su gaLjoZee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 16:04Boze sacuvaj, neko glavu izgubiti zbog budala u ovom gradu sto iza sebe imaju zastitu pa se ponasaju kako im je cejf.braco je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:48Avaz
Drama u Sarajevu, trenera Željezničara roditelj dječaka ganjao s pištoljem
Šokantne stvari desile su se ovih dana na Grbavici. Trenera A. D. u omladinskom pogonu, jedan roditelj je ganjao s pištoljem, zbog navodnog nezadovoljstva odnosom prema njegovom sinu koji je član omladinskog pogona tima s Grbavice.
Sve se odigralo u subotu, a razjareni roditelj, inače osoba koja je uposlena u jednoj državnoj firmi i imao je javne istupe (ime poznato redakciji), ganjao je trenera po gradu. Odlazio je vidno alkoholiziran u njegov privatni ugostiteljski objekat, stavljao pištolj na sto, a kada nije našao terenera, oštetio mu je automobil. Velika je sreća da nije uspio naći trenera, jer se sve moglo okončati tragično.
Inače, dječak je, kako kažu oni koji su upoznati imao korektan status kod trenera. Nije jasno zašto je roditelj odlučio da uzme stvari u svoje ruke.
Cijela stvar je prijavljena policiji, a kada samo pozvali trenera, on nije imao komentar.
Naime, pomenuti događaj desio se u subotu na stadionu Grbavica, a u sve se uključila i policija koja je podigla optužnicu protiv muškarca iz Hadžića, kod kojeg je također pronašla i pištolj sa okvirom od 14 metaka, za koji nije imao dozvolu.
"Dana 10.10.2020. godine u 19:10 sati policijski službenici Policijske uprave Novo Sarajevo su zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ F BiH (ugrožavanje sigurnosti) na štetu D.A. iz Sarajeva i krivičnog djela iz člana 74. ZONDINOIM-a KS, lišili slobode lice B.V. iz Hadžića.
Tokom pretresa navedenog lica, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, od B.V. oduzeli jedan pištolj marke 'Glock', kalibar 9 mm, sa pripadajućim okvirom i 14 komada metaka, a za koje nije posjedovao odobrenje nadležnog organa.
O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela", poručili su iz MUP-a KS.
Prema trenutim informacijama, roditelj je bio nezadovoljan statusom koji njegov sin ima u timu omladinaca Željezničara, a srećom, na kraju niko nije povrijeđen.
Dobar hvala Bogu, ti?Walterrorist je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:32Ljoze brate sta ima? Kakav si mi?
Dobri su nam ovi dresovi, prva garnitura ubjedljivo najjaca
Ma dobar hvala Bogu, posao po malog u skolu..aj reko da se javim na forum braćiLjoZee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:38Dobar hvala Bogu, ti?Walterrorist je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:32Ljoze brate sta ima? Kakav si mi?
I meni je prva garnitura najljepsa.
Walterrorist je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:46Ma dobar hvala Bogu, posao po malog u skolu..aj reko da se javim na forum braćiLjoZee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:38Dobar hvala Bogu, ti?Walterrorist je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:32Ljoze brate sta ima? Kakav si mi?
I meni je prva garnitura najljepsa.
Taman, valjda će što prije biti u opticaju za prvih 11.
8:2 na kraju. Zaigrao Bojo napokon.Prvotimci su počeli u sastavu: Erić – Blažević, Kosorić, Ikić, Milićević – Vrhovac, Alispahić – Veselinović, E. Zec, Mujezinović – Juričić. U drugom poluvremenu su igrali: Fejzić – Nargalić, Stevanović, Miletić, Šehić – Subašić, Bojo, Jamak, A. Zec – Hajrić, Lendrić.
Prvi dio susreta Plavi su riješili u svoju korist rezultatom 4:0.
Golove su postigli Blažević, Juričić, Kosorić i Ikić. U drugom dijelu su prvotimci postigli još četiri gola, tri puta je pogađao Lendrić, a jednom Hajrić. Dva gola za juniore djelo su Pehilja i Mućaja.
Otkud ovaj Nargalić, frajer je na probi jedno 4 mjeseca, još je u odbrani završioLjoZee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:028:2 na kraju. Zaigrao Bojo napokon.Prvotimci su počeli u sastavu: Erić – Blažević, Kosorić, Ikić, Milićević – Vrhovac, Alispahić – Veselinović, E. Zec, Mujezinović – Juričić. U drugom poluvremenu su igrali: Fejzić – Nargalić, Stevanović, Miletić, Šehić – Subašić, Bojo, Jamak, A. Zec – Hajrić, Lendrić.
Prvi dio susreta Plavi su riješili u svoju korist rezultatom 4:0.
Golove su postigli Blažević, Juričić, Kosorić i Ikić. U drugom dijelu su prvotimci postigli još četiri gola, tri puta je pogađao Lendrić, a jednom Hajrić. Dva gola za juniore djelo su Pehilja i Mućaja.
Odradili njih dvojica sa Čovićem trening,nisu htjeli rizikovati.
Ja bih volio ovaj sastav iz prvog poluvremena, po meni su jedino upitnici ko će igrat ofanzivnog veznog i špica. Možda i desno krilo ali volio bih Mustafu i Mladena na krlima da vidim.
Ako ce registrovati Asima do subote onda moze poceti Veselinovic pa da ga Asim zamjeni nekad u toku utakmice.
Klinac, tri gola danas dao. Eto njega opet u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.