Nada je i dalje tu.... #docicenapadac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nada je i dalje tu.... #docicenapadac
'vakih nama treba. Zamisli njega i Rahmana kad krenu na nekog.
Ti legendo imas ozbiljnih problema! Troller klasicni, degenerik se nasere pet stranica o blatu, kantama, stolovima i onda ovo napiseAlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..
Jedina ekipa iz BIH koja ima sve pobjede dosad ove sezone, a to što piše da je najbolja vjerovatno misli u najboljoj formi, a što se tiče jedini bez poraza vjerovatno je mislio na rang u kojem se oni takmiče.
ne treba se zalijetat
Pratio sam i uski... u prva 3/4 kola mislim da su sve dobili, fina mlada ekipica al su nekako poceli padat u ovih zadnjih par kola, a i otisao im je najjaci stoper u ekipi! Mislim da sa pravih prvih 11 i sa Benjom u ekipi pobjeda ne dolazi u pitanje... mozda ce nam zabit jedan al rjesit ce to Ahmo opet! 3-1 hladno
Hahaha a ti si među prvima počeo o temi svlačionica i te gluposti... Vidiš da se zezamo ili je ovdje zabranjeno to ili trebamo pričati o Džeki a tema FKS??AlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..
Nadam se druže!Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 20:00Pratio sam i uski... u prva 3/4 kola mislim da su sve dobili, fina mlada ekipica al su nekako poceli padat u ovih zadnjih par kola, a i otisao im je najjaci stoper u ekipi! Mislim da sa pravih prvih 11 i sa Benjom u ekipi pobjeda ne dolazi u pitanje... mozda ce nam zabit jedan al rjesit ce to Ahmo opet! 3-1 hladno![]()
Ne kontam zašto se Višća toliko forsira, siguran sam da bi Benjo dosta bolje odigrao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GradKamena2, Haksss, johntravolta123, keli, kogmagie46, miguelramos, sekac, Tatamata1946, zagorski i 76 gostiju.