Nisam reko da zagine ovaj put
Napredujem
Polako
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam reko da zagine ovaj put
Nisam mislio na to, nego čudan mi ovaj izraz slomije
Kako ti kazes?
Asmir Ikanović iz Čelika je zabio Alaimu sa centra, proljece 2002, Sarajevo - Čelik 2:2.
Cipetic je desni bek, a Heba ulazi na desno krilo... pet izmjena hebo te kakvi igraci ulaze... haj bar je odmoran ostao i definitivno ce igrat u prvoj... Benju lijevo, a Hebu desno, odmah u 15min da im tricu slozimo! Amara,Acu i Andreja u sredinu ubit ih nogama, a onda nek Tino ulazi zadnjih pola sata nek cuva loptu i nek se dodaje sam sa sobom
Ne igra Benjo zbog kartona.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:23Cipetic je desni bek, a Heba ulazi na desno krilo... pet izmjena hebo te kakvi igraci ulaze... haj bar je odmoran ostao i definitivno ce igrat u prvoj... Benju lijevo, a Hebu desno, odmah u 15min da im tricu slozimo! Amara,Acu i Andreja u sredinu ubit ih nogama, a onda nek Tino ulazi zadnjih pola sata nek cuva loptu i nek se dodaje sam sa sobom
Prije diskusije i repliciranja cu te zamoliti da malo budes u toku desavanja zadnjih 10-tak dana.Npr da je Tatar suspendovan,da je Hebibovic jucer "slucajno" igrao lijevo krilo itd itd.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:23Cipetic je desni bek, a Heba ulazi na desno krilo... pet izmjena hebo te kakvi igraci ulaze... haj bar je odmoran ostao i definitivno ce igrat u prvoj... Benju lijevo, a Hebu desno, odmah u 15min da im tricu slozimo! Amara,Acu i Andreja u sredinu ubit ih nogama, a onda nek Tino ulazi zadnjih pola sata nek cuva loptu i nek se dodaje sam sa sobom
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bordo10, bvsic, Hajdeee, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Oerde, PapakIzSa, ronaldo99, Tarapi, UltraNorth i 74 gosta.