Nekima će to teško pasti. Džeko je legenda ali on je nas davno napustio.Spahic98 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:36Jel te stid seljačino jedna?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:31Kloc je zajebao čitavo okupljanje, odsjekao mi se nakon ovoga. Gotovo je Edine završio si sa ozbiljnim fudbalom!
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci vrlo brzo mozemo ocekivati nekog Mulinu opet na terenu, te Moldaviju koja nam nosi 3 boda sa Koseva...e aferim savezu, pisao bih jos ali ce mozda procitati ona pudlica pa ce se uvrijediti.
SRAMOTA
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
placam dukatom ko mi nadje uspjesan cimirotov pas na relaciji duzoj od deset metara , prema naprijed...u karijeri nije poslao dugu loptu, i zivi od fudbala,valjda 

-
- Kontakt:
CETVRTI SESIRRRRRR !!!!!!!
Vrijeme prije Cire Blazevica i zvanicno se vratilo.
Vrijeme prije Cire Blazevica i zvanicno se vratilo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hvala Safetu, Meši, Robiju i Begiću što ste u 6 godina srozali reprezentaciju s visina u pi.čku mile materine. Hvala vam svima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Convicts1988 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:35Idemo otjerat bandite i političke marionete iz saveza, pa da u savezu napokon imamo neke ljude iz fudbala.

Walk on
Pa to ni kerovi ne bi izjavili. To je nesto nize..neka nova vrsta.SoulEclipsee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:37To su kerovi samo laju ignorišiSpahic98 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:36Jel te stid seljačino jedna?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:31Kloc je zajebao čitavo okupljanje, odsjekao mi se nakon ovoga. Gotovo je Edine završio si sa ozbiljnim fudbalom!
Stidi te se kad napiseze nesto tako za kapitena.
BašČelik!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kvaliteta nas je davno napustila, a ostavštine u domaćoj ligi pogotovo nemamo. 4 šešir i predobar. Vic(k)o na tebe je red! 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Dostigli smo nivo u kome se ne osjeti ko igra u BIH, a ko vani... Treba ulagati u M-tel Premijer ligu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
11 igraca izvedes oni izgube od Sjeverne Irske,promjenis vise od pola ekipe igraju fino i 0-0 sa Holandijom,i gledaj ti pametnica nasih ides u Poljsku i izvodis opet taj isti sastav koji je izgubio od S.Irske i zamisli 3-0 izgubis.Stvarno iznenadjenje,bravo Bajevicu ovo nije jos zabiljezeno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zahvali se Safetu sto je vodio reprezentaciju do prvog sesira i jedinog velikog takmicenja u 21. stoljecu. Ostalima sa ovog spiska se zahvali za to sto si naveo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Broj igrača proizvoda domaće lige u prvih 11, znači broj šešira u kom se nalazimo.
U lijepa vremena bješe samo Džeko.
U lijepa vremena bješe samo Džeko.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U čemu je problem? Džeko se ne smije kritikovati?mrAdislic je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:41Pa to ni kerovi ne bi izjavili. To je nesto nize..neka nova vrsta.
Stidi te se kad napiseze nesto tako za kapitena.
Pa jeste li vi svjesni šta nam je uradio ovo reprezentativno okupljanje? Užas mrtvi. Ali ne smiješ ništa pričati jer je to Džeko.
⚜️~⚜️~⚜️
Al se moraju prodati i podebljati transferi pojedinim igracima.miky_hz je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:4211 igraca izvedes oni izgube od Sjeverne Irske,promjenis vise od pola ekipe igraju fino i 0-0 sa Holandijom,i gledaj ti pametnica nasih ides u Poljsku i izvodis opet taj isti sastav koji je izgubio od S.Irske i zamisli 3-0 izgubis.Stvarno iznenadjenje,bravo Bajevicu ovo nije jos zabiljezeno![]()

- FKS -
Krstajic je rekao da vidi potencijal u nasoj repki.
Brate ko djetetu da ime Edin automatski ce mu nadimak biti "Kloc"....sjeca li se iko kad je zadnji put dao gol za repku?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ljudi se rode u Keniji nemaju nista i opet ona gamad trci u pm osvaja medalje po olimpijskim igrama mi posaljemo fazliju lik pogodi metu od protivnika **** te ****
Individualna kvaliteta igrača nas je odvela na SP, Safet Sajo je sa svojim VHS taktikama i to uspio obezvrijedit u onoj utakmici s Nigerijom, a poslije nas je posrao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.