BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Jesmo zapeli za 15 minuta , bas cu veceras hladne glave pregledat ti 15 minuta ...
Dobro mi smo poznati ko prelivode ja nikad svom djetetu nebi da igra za bilo koga osim za BIH jer smo se za to borili od nas do oceva itd kakva god da je moja je. Bas ce se moje djete slagat bolje sa nekim debilom Jurgenom,Diterom nego sa nasim uostalom nebi igro za Cviku i slicne ublehe vec za BIH. Mada nasi su poznati po tome kad odsele brzo se prilagode tako da vole i krmetinu vise od bilo cegafeniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:02Koliko ljubav prema roditeljima i strahopostovanje moras imat da izaberes BiH prije Svedske
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 14 okt 2020, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
ugasite ovo smece od repke vec jednom ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Dini Begic grobaru BH Fudbala , ti pocasni predjsednik ti si pocasna rinaka mojaaa .... pokucat ce i tebi sipa na vrata. Ako se mogao Usanovic i ekipa otjerati i ti ces ici kad tad..
Inace svedska bolje igra ovu ligu nacije nego mifeniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:02Koliko ljubav prema roditeljima i strahopostovanje moras imat da izaberes BiH prije Svedske

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja kad vidim probalijsku facu sve mi je odmah jasno sta slijedi, nisam ga bezze postavljao na avatar!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 14 okt 2020, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Odličnih prvih 15 minuta, do crvenog kartona.
Nakon crvenog kartona sasvim ocekivana i igra i rezultat...nema se tu sta komentarisati.
Vidimo se u septembru s Demirovicem, ako Bog da...probati i Gazibegovica ako bude standardan, Hasica ako bude redovno dobijao bar po 20 minuta u Besiktasu...ganjati Gigovica kao prioritet za sada...i to je to.
Todorović kakav god da je, jedini lici na beka i igra kao bek.
Nakon crvenog kartona sasvim ocekivana i igra i rezultat...nema se tu sta komentarisati.
Vidimo se u septembru s Demirovicem, ako Bog da...probati i Gazibegovica ako bude standardan, Hasica ako bude redovno dobijao bar po 20 minuta u Besiktasu...ganjati Gigovica kao prioritet za sada...i to je to.
Todorović kakav god da je, jedini lici na beka i igra kao bek.
Gledo film neki hahahahah
Osnovana sumnja

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ljudi morate jedno znati:
Penali su lutrija
Penali su lutrija
"... Igrali smo dobro ali zaje.bo nas sudija..."
Vjeciti alibi ovog naroda.
Nismo imali srece.
Alibi br. 2.
Vjeciti alibi ovog naroda.
Nismo imali srece.
Alibi br. 2.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 14 okt 2020, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- JohnCleese
- Kontakt:
Nas treba iskljucivo komparirati sa Kurdima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Prije ce se Dzejla Ramovic vratit u Gorazde nego Visca u formu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kažem, baliluk ui punom sjaju.JonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:08Ovo je najporaznije od svega.Napoli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:07Jel moguće da u ovih nekoliko utakmica niti jedan igrač, niti jedan član stručnog štaba ili možda slučajno neki novinar ne istakne niti jednu negativnu stvar u našoj igri,postavci...
Da niko od ovih ljudi nema obraza niti dozu samokritičnosti?
Uvijek je nedostatak sreće,penal,umor,ofsajd....
Nije bilo lahko ubiti svaku draž praćenja ove reprezentacije hebo im pas mater nesposobnu
Sve je super, uz mudru politiku saveza, novinarskog ološa, ovih ljigavaca poput Baljića, Nalića što se nadaju selektorskoj poziciji.
Ima li iko od ovih gmizavaca muda da izađe pred kamere i da kaže ISKRENO šta ne valja. Nama su se crvene lampice trebale upalit nakon Safetovog debakla protiv Kipra i tad je još bilo vremena za djelovanje, ovo sad je već potop,
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:03Ciro selektor do 2009, BiH 2013 13ta na FIFA listi, 2014 igrala SP. Selektor tad Safet Susic.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:59Vicini brabonjci koronasi našli da se kite perjem Miroslava Ćire Blaževića. Pa i treba vam dati kite...Vicine naravno jer nju volite zajedno sa Šeranićevom.

Tatar debitira i prenese tu nepobjedivost odmah ekipi i odigraju perfektno protiv Holandije....buduci kapiten nas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niti jedan od njih nece reci kriv sam,uradio sam lose ovo ili ono...Kreni od Misimovica koji na sva zvona trci da se hvali za ove Svedske amatere a to sto je birao i ucestvvovao u biranju odron selektora nikad ne spomene...Bajevic niti jednom preuzeo odgovornost,Cviko isto tako,igraci takodjer...uvijek je sreca,odnosno nesreca...sudija i sta sve neDrFilgud je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:11Kažem, baliluk ui punom sjaju.JonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:08Ovo je najporaznije od svega.Napoli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:07Jel moguće da u ovih nekoliko utakmica niti jedan igrač, niti jedan član stručnog štaba ili možda slučajno neki novinar ne istakne niti jednu negativnu stvar u našoj igri,postavci...
Da niko od ovih ljudi nema obraza niti dozu samokritičnosti?
Uvijek je nedostatak sreće,penal,umor,ofsajd....
Nije bilo lahko ubiti svaku draž praćenja ove reprezentacije hebo im pas mater nesposobnu
Sve je super, uz mudru politiku saveza, novinarskog ološa, ovih ljigavaca poput Baljića, Nalića što se nadaju selektorskoj poziciji.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobili smo nekoliko mladih igrača- Alibi 4.
- feniksptica
- Kontakt:
Inace igraju na EP mi ne. U 4 od 5 utakmica bi nas dobili. A i nebitno o kvalitetu. DA iz jednog uredjenog sistema dodjes u ovo mozes pozeljet samo neprijatelju na dijetu svomMaestro je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:09Inace svedska bolje igra ovu ligu nacije nego mifeniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:02Koliko ljubav prema roditeljima i strahopostovanje moras imat da izaberes BiH prije Svedske![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.