FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
I Alaba bi mogao na posudbu...Sve više me strah ovog zimskog prelaznog roka, moglo bi to biti samo tako osipanje našeg kadra...
An einen vorübergehenden Abschied vom FC Bayern denkt indes der 18-Jährige Österreicher David Alaba. Gegenüber der Tageszeitung "Kurier" meinte der ÖFB-Teamspieler, er möchte sich nach der Herbstsaiosn mit der Bayern-Führung zusammensetzen und seine Lage besprechen.
In Frage käme für den wahlweise als Linksverteidiger oder Mittelfeldspieler einsatzbaren Youngster nur eine Leihvariante. Mit seinen insgesamt neun Bundesliga-Einsatzminuten im Herbst sei er zwar ganz und gar nicht zufrieden, seine langfristige fusballerische Zukunft sieht Alaba dennoch bei den Bayern. Zwei Interessenten aus der deutschen Bundesliga soll es bereits geben.
An einen vorübergehenden Abschied vom FC Bayern denkt indes der 18-Jährige Österreicher David Alaba. Gegenüber der Tageszeitung "Kurier" meinte der ÖFB-Teamspieler, er möchte sich nach der Herbstsaiosn mit der Bayern-Führung zusammensetzen und seine Lage besprechen.
In Frage käme für den wahlweise als Linksverteidiger oder Mittelfeldspieler einsatzbaren Youngster nur eine Leihvariante. Mit seinen insgesamt neun Bundesliga-Einsatzminuten im Herbst sei er zwar ganz und gar nicht zufrieden, seine langfristige fusballerische Zukunft sieht Alaba dennoch bei den Bayern. Zwei Interessenten aus der deutschen Bundesliga soll es bereits geben.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
etzt ist es offiziell: Der FC Bayern hat bei der TSG Hoffenheim wegen Luiz Gustavo nachgefragt. Dies bestätigte Ralf Rangnick. "Ja, es gibt ein offiziell hinterlegtes Interesse von den Bayern", erklärte der 1899-Coach in der "Bild". Mäzen Dietmar Hopp kann sich einen Verkauf des Brasilianers anscheinend vorstellen. "Ich sage nicht, dass das nicht Charme hätte." Bislang hatten Rangnick und Hopp einen Wechsel stets weit von sich gewiesen. Die Schmerzgrenze für den 2008 für eine Million Euro verpflichteten Linksfuß soll der Zeitung zufolge bei 15 Millionen Euro liegen. Sollte der Wechsel klappen, könnte zudem das Thema van Bommel und Wolfsburg noch einmal Fahrt aufnehmen.
Eto sad je i ragnick potvrdio da smo se raspitivali za Luis Gustava!
Eto sad je i ragnick potvrdio da smo se raspitivali za Luis Gustava!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ja mislim da je to riješena stvar. "Samo" su detalji neizvjesni.anton 1983 je napisao/la: Eto sad je i ragnick potvrdio da smo se raspitivali za Luis Gustava!
Brazilac košta 15 mio, Bayo bi da utrpa Klose-a i na taj način ušpara 5 mil. Odlazak Ibiševića je veoma muguć, tako da bi svima odgovaralo. Ali, pošto Bayern ne misli dovoditi pajačanje u napadu (barem ne zimus) kako misli izgurati samo sa jednim pravim špicem. Ok, i Muller može igrati po potrebi najisturenijeg, dok je vrlo moguće da Olić odigra koju utakmicu ove sezone.
Ako dođe do ovog deala onda mi ništa neće biti jasno.
Sa van Bommel-om je po svemu sudeći završena priča. Njegov menadžer je pokušao izmajmunisati dvogodišnji ugovor, koji uprava nije prihvatila, tako da je početkom decembra njemu dato do znanja da se ne planira sa njim.
Bio bi kuriozitet da kapiten napusti ekipu u zimskoj pauzi.
I ovaj odlazak zavisi od Gustava, tako da nas očekuje veoma topla zima.
Putevi MvB-a bi mogli biti Wolfsburg, PSV ili Katar.
Vom Jäger zum Gejagten
evo mene, ime mi je dudo, imal´ neko da primi moje... savjete
bem ti transfer
taman se pomirim sa cinjenicom da nas taj super-kvalitetan igrac nece pojacati, kad ono medjutim
gero, ta bi od riberija
bem ti transfer
gero, ta bi od riberija
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
nek´ zovnu mene da ga nabijem nogom uguzicccuuugeronimo je napisao/la:
Sa van Bommel-om je po svemu sudeći završena priča. Njegov menadžer je pokušao izmajmunisati dvogodišnji ugovor, koji uprava nije prihvatila, tako da je početkom decembra njemu dato do znanja da se ne planira sa njim.
Bio bi kuriozitet da kapiten napusti ekipu u zimskoj pauzi.
I ovaj odlazak zavisi od Gustava, tako da nas očekuje veoma topla zima.
Putevi MvB-a bi mogli biti Wolfsburg, PSV ili Katar.
niko sretniji od mene ako nas napusti ovaj amater koji za svoj nerad prima kraljevsku placu.
slusam sinoc kajzera i cova kaze da bi gustavo trebao u zadnju liniju sa badtrubom.
el ima ko zivi???
Dok je mene ne smiješ prerano donositi zaključke.torrenteS je napisao/la: bem ti transfertaman se pomirim sa cinjenicom da nas taj super-kvalitetan igrac nece pojacati, kad ono medjutim
![]()
![]()
gero, ta bi od riberija
Zar nisu na SKY-ju ništa pričali o tome?
Igrač utakmice je Muller (mada je Gomez, al' eto
Vom Jäger zum Gejagten
Kajzer nije u toku. Objasni malo tu njegovu zamisao.torrenteS je napisao/la: slusam sinoc kajzera i cova kaze da bi gustavo trebao u zadnju liniju sa badtrubom.
Vom Jäger zum Gejagten
ko i sta su pricali
stvarno ne kontam. haj malo jasnije. ****, barem na druga meres potrosit 5 minuta
nego, ja kazem da je riberi igrac utakmice i moje se pika jer sam veci strucnjak od gaala, kajzera i efenberga.
kajzer misli da bi gustavo trebao igrati u odbrani jer tu smo najtanji. u vezi imamo kroosa, svajnija(zagarantovano mjesto) i timoscuka.
nego, ja kazem da je riberi igrac utakmice i moje se pika jer sam veci strucnjak od gaala, kajzera i efenberga.
kajzer misli da bi gustavo trebao igrati u odbrani jer tu smo najtanji. u vezi imamo kroosa, svajnija(zagarantovano mjesto) i timoscuka.
el ima ko zivi???
Ja to malo aludiram na tvoje sredstvo informisanja.torrenteS je napisao/la:ko i sta su pricalistvarno ne kontam. haj malo jasnije. ****, barem na druga meres potrosit 5 minuta
![]()
Hoću reći, ima i drugih sredstava informisanja.
Šalim se, neka tebe skayovcu jedan, jer mi samo fali taj kanal ili izvor informacije.
Ah tako misli Kajzer
Vom Jäger zum Gejagten
uf, sto mene zaboli sta pisu novinarcici tamo nekog kikerageronimo je napisao/la:Odeš danas kupiš novi Kicker i sve saznaš.![]()
Igrač utakmice je Muller (mada je Gomez, al' eto). Ribery moRe bolje i više, ja niks cufriden.
ja sam za njih izmislio fucu
da, muler je takodjer bio odlican a to sam i rekao u prvom postu nakon zavrsetka tekme.
sto se tice sinosnjeg palamudjenja o dzeki, moja visost smatra da nam nije potreban
gomeza mijenjati za toresa - jah, al gomu za slicnog igraca - never
teveza ne bih ni pod razno. yebo zasicenog igraca. osim toga, muler bi se morao gurnuti skroz naprijed da bi pendo igrao na nj. poziciji.
bolje bi bilo dovesti farfana da bi stedjeli robena gurnuvsi ga iza mulera. vjerujem da bi se njih dvojica perfektno nadopunjavali.
ps
vise nas dvojica znamo sta se desava u bayinim kancelarijama nego kajzerica.
sinoc je prezno da nejjma blage
osim toga, kajzer je slab takticar tako da nije kompetentan sprehati o formacijama
el ima ko zivi???
jel ima ko zivi???
Gde ste drugari???
jel ima snega.???
jean od najdrazih forumasha
Gde ste drugari???
jel ima snega.???
el ima ko zivi???
- bayern4ever
- Kontakt:
Bavarci su uvijek zivitorrenteS je napisao/la:jel ima ko zivi???
Gde ste drugari???
jel ima snega.???
![]()
![]()
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
a jel ima snega.???

el ima ko zivi???
Aaaa misliš na Kanađanina.torrenteS je napisao/la:jel ima ko zivi???
Nego, haj' ti prebroj ove igrače (da vidimo koliko još fali) pa da počnemo.
Srijeda, Benz-Arena i prvo tipovanje.
Vom Jäger zum Gejagten
moras mi reci kto je kanadjanin
ti, klare, omer, silver siti
jesam li nekoga zaboravio
dakle, pogadjaju se utakmice i to ono klasicno: 1, X, ili 2.
osim toga, kandidati ce pogadjati i rezultate s tim da promasaj ne znaci oduzimanje poena. onaj ko pogodi i rezultat dobija 1 bonus-bod.
osim toga, ja kao organizator imam pravo da postavljam pitanja
sastanak svaku ili svaku drugu vece u 20.00 ili vrijeme koje odgovara takmicarima.
meni odgovara od 16.00 - 20.00 i u tom vremenu cu postavljati pitanja. nema prevare, nema gugla, samo najbrzi dobija bodove. znaci, bodovi se pisu onome ko prvi posta i odgovori nakon postavljenog pitanja.
bitno je da kandidati budu onlajn.
ako bi 3 i vise kandidata bilo odsutno kviz se odgadja za sljedeci dan.
utakmice, tj. parove biram ja.
gero, ti bi mogao voditi listu jer ja to ne umijem.
pa da pocnemo
stutgart - bayern
lion - okser
monako - soso
vila - totenhem
arsenal - celzi
28.12 zbrajamo poene.
dakle, bod za pogodjenu utakmicu, bod za tacan rezultat i bod za tacan odgovor na pitanje koje ja postavim.
samo da se jos jednom prebrojimo i vidimo ima li nas/vas dovoljno.
dakle, pogadjaju se utakmice i to ono klasicno: 1, X, ili 2.
osim toga, kandidati ce pogadjati i rezultate s tim da promasaj ne znaci oduzimanje poena. onaj ko pogodi i rezultat dobija 1 bonus-bod.
osim toga, ja kao organizator imam pravo da postavljam pitanja
sastanak svaku ili svaku drugu vece u 20.00 ili vrijeme koje odgovara takmicarima.
meni odgovara od 16.00 - 20.00 i u tom vremenu cu postavljati pitanja. nema prevare, nema gugla, samo najbrzi dobija bodove. znaci, bodovi se pisu onome ko prvi posta i odgovori nakon postavljenog pitanja.
bitno je da kandidati budu onlajn.
ako bi 3 i vise kandidata bilo odsutno kviz se odgadja za sljedeci dan.
utakmice, tj. parove biram ja.
gero, ti bi mogao voditi listu jer ja to ne umijem.
pa da pocnemo
stutgart - bayern
lion - okser
monako - soso
vila - totenhem
arsenal - celzi
28.12 zbrajamo poene.
dakle, bod za pogodjenu utakmicu, bod za tacan rezultat i bod za tacan odgovor na pitanje koje ja postavim.
samo da se jos jednom prebrojimo i vidimo ima li nas/vas dovoljno.
el ima ko zivi???
Mene ste zaboravili 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Gerd Muller koliko znamJetSet_Hantraga je napisao/la:@guber90
Ti kazes da ti Gomez nije dobar jer ne moze predriblati par igraca i dati gol. Eh sad pazi nesto.![]()
Uredu je ako ti kazes da ti se ne svidja Gomez, da ti je antipatican, ali reci da je los zbog toga jer nije tip igraca Robinha recimo, to vec nije OK. Ja bih u Bayernu uvijek prije gledao Gomeza nego nekog kao Robinha koji ima tehniku, dribling i brzinu, ali opet nece dati golova koliko ce ih Gomez dati. Gomez je klasicni centarfor.
I samo jedno pitanje za tebe. Znas li ti ko je najbolji napadac Bayerna svih vremena i kakvim je stilom igrao, kakve je karakteristike imao?
Sto se tice Robinha (ili bilo kog igraca tog tipa) njega ne bih volio ni smrtnom neprijatelju volio dati, jer ja ne volim previse sebicnog igraca, volim igrace koji igraju za tim, a ne za sebe, dok su takvi tipovi igraca sami sebi na prvom mjestu pa ostali.
Nego da mi promjenimo temu? Jer ova poredjenja idu u brutalnost, a vracamo se u 30-ak godina u proslost, sto stvarno nije potrebno.
EDIT: Takodjer Gerd me impresionirao sa nekim pogotcima glavom, s obzirom na njegovu visinu
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 20 dec 2010, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
pa tako se sam deklariso...alfarokamandoljinatorrenteS je napisao/la:moras mi reci kto je kanadjanin![]()
jok ja samtorrenteS je napisao/la:
evo kandidata:
ja, tj. gero
omo
hantro
klare
doktor
van gall
the game
------------------------------------------------------------
Ovom prilikom pozivam i ostale Bavarce da se prijave na kviz (ili neka vrsta kladionice).
Nagrada nije mala, šta više, donijeće pobjedniku jedinstvenu priliku da vidi svoje ljubimce uživo i posjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu. Putni troškovi, smještaj, karta za utakmicu (negdje krajem marta, početkom aprila) će vam/nam obezbjediti organizator ovog takmičenja, jedan jedini neponovljivi šećer/torrenteS.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
e sad malo o samom takmičenju, koje mi nije jasno u detalje.
dobro, alles klar.torrenteS je napisao/la: dakle, pogadjaju se utakmice i to ono klasicno: 1, X, ili 2.
ne valja to, no no, nope, njet.torrenteS je napisao/la: meni odgovara od 16.00 - 20.00 i u tom vremenu cu postavljati pitanja. nema prevare, nema gugla, samo najbrzi dobija bodove. znaci, bodovi se pisu onome ko prvi posta i odgovori nakon postavljenog pitanja.
čuj samo najbrži dobija poene, pa nismo na revolveraškom dvoboju.
zašto si postavio onda ove parove prije zakazanog vremena?
prve 3 tekme su u srijedu, kad ovi englezi igraju?
ne razbiram bate bre.
odaberi dan (ako nećemo svaki dan igrati) postavi 5 parova u toku dana, mi do početka utakmice damo svoje prognoze i vidimo gdje, ko i kako.
nije problem voditi, ali ne bih da ja vodim. pošto imam mogućnost da mjenjam postove pa da ne bi neko posumnjao. daleko od toga da bi šta pokušao (ionako kontam ako dobijem da poklonim nekome, npr. klaretu
hajd' rekoh nagledao sam se ja utakmica, pa da malo ovi naši poletarci odlepršaju.
Iako nisam nikad bio na allianz-u, samo sam je posmatrao preko šoferšajbe.
klare, ne se radovati unaprijed, moram prvo da dobijem, da vidim koja će se utakmica potrefiti i na kraju je veliko pitanje...hoćeš li mi biti simpatičan do marta.
ps: šećko, kakva li ćeš ti pitanja postavljati?
Vom Jäger zum Gejagten
Ajde i ja se prijavljujem 
ta ti sad nije jasno, ljubi te tvoj deda-zika
vidis, utakmice mozes tipovati sad ili kad god hoces. bayo igra u srijedu, dok ce se zadnja tekma iz ponude odigrati 27.12.
pitanja koja sam spominjao a koja si i ti spomenuo, nemaju veze sa tipovanjem rezultata.
pitanja ce biti vezana za bayu. npr.: ko je zabio za bayu u finalu 1999
onaj ko najbrze odgovori njemu se pise poen i zbog toga je bitno da svi budo online - istovremeno.
dakle, tipovanje utakmice 1 poen(jedna utakmica jedan poen), ko pogodi i rezultat dobija bonus-poen. osim toga moja malenkost ce postavljati pitanja i svaki tacan odgovor nosi 1 poen.
mayku mu, sta je tu nejasno
ps
pobjednik putuje na utakmicu i nagrada se ne moze prenositi jer ako bi bilo drukcije, vjeruj da ne bi bilo zanimljivo.
pps
ko je ustvari kanadjanin
vidis, utakmice mozes tipovati sad ili kad god hoces. bayo igra u srijedu, dok ce se zadnja tekma iz ponude odigrati 27.12.
pitanja koja sam spominjao a koja si i ti spomenuo, nemaju veze sa tipovanjem rezultata.
pitanja ce biti vezana za bayu. npr.: ko je zabio za bayu u finalu 1999
onaj ko najbrze odgovori njemu se pise poen i zbog toga je bitno da svi budo online - istovremeno.
dakle, tipovanje utakmice 1 poen(jedna utakmica jedan poen), ko pogodi i rezultat dobija bonus-poen. osim toga moja malenkost ce postavljati pitanja i svaki tacan odgovor nosi 1 poen.
mayku mu, sta je tu nejasno
ps
pobjednik putuje na utakmicu i nagrada se ne moze prenositi jer ako bi bilo drukcije, vjeruj da ne bi bilo zanimljivo.
pps
ko je ustvari kanadjanin
el ima ko zivi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.