FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Šta mislite ko će nam biti prvi napadač kada se Lewandowski penzioniše?
Haaland-a treba dovesti zbog smiješne klauzule (zbog panedmije i nije smiješna), ako ode u Real, kako vam se čini Cunha iz Herthe? Ima li kapacitet da bude prvi napadač kod nas.
Zanimljivo je da Lewa ima 32 godine, a kod nas ugovor do 2023. godine.
Haaland-a treba dovesti zbog smiješne klauzule (zbog panedmije i nije smiješna), ako ode u Real, kako vam se čini Cunha iz Herthe? Ima li kapacitet da bude prvi napadač kod nas.
Zanimljivo je da Lewa ima 32 godine, a kod nas ugovor do 2023. godine.
Arp.
Werner.
Werner.
-
- Kontakt:
Cunha izgleda odlicno u Herthi, baš je iznenadio i uvjerljivo je najbolji igrač tamo, dali moze mijenjati Lewu nez ali nije ti loša ta ideja.
Wernera nikako ne zelim, nije on meni los igrac, dapače ali to nije to.
Haaland je idealan da se ne lazemo ali sumnjam.
Mozda Luka Jović, on će i tako i tako morati bjezat od doli i zas mu ne dat priliku.
Mozda Andre Silva ako se razvije u Eintrachtu u klasu neku veću, ma ima tu igraca nać će se nesto ne sumnjam.
Wernera nikako ne zelim, nije on meni los igrac, dapače ali to nije to.
Haaland je idealan da se ne lazemo ali sumnjam.
Mozda Luka Jović, on će i tako i tako morati bjezat od doli i zas mu ne dat priliku.
Mozda Andre Silva ako se razvije u Eintrachtu u klasu neku veću, ma ima tu igraca nać će se nesto ne sumnjam.
Silva i Jović pa ova dvojica ne bi mogli zamjeniti rahmetli Varupu iz Travnika a kamo li najboljeg špica današnjice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rijetko se kad slažem sa Sarmom ali sad moram. 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Haaland, Lautaro,Cunha, Jesus, Martial, Isak, Kane, Boadu, ...
Neke navodim iako su nerealni...
Neke navodim iako su nerealni...

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Haaland i mirni smo cenera.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sta mislite o Daki?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
jedino sto je vrijedno spomena je Halland , ali on ce u RealFRANK RIBERY je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:38Haaland, Lautaro,Cunha, Jesus, Martial, Isak, Kane, Boadu, ...
Neke navodim iako su nerealni...![]()
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
A Smajo Prevljak ako ga krene u Eupenu.
Imamo dobra iskustva sa Hercegovcima

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ova ekipa koja igra u kupu večeras vjerovatno može dobiti 60% timova iz BL
- Centre forward
- Kontakt:
Jedini CF koji bi kol'ko tol'ko mog'o da zamijeni Lewu je Hary Kane.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Mislim da je Haaland idealna zamjena za Lewandowskog u budućnosti. Ima taj killer-instinct Lewandowskog i neumoljiv je, dosta snažan igrač, ali iskreno mislim ako Real ne uspije dovesti Mbappea onda je on prva meta da pređe tamo.Centre forward je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:49Jedini CF koji bi kol'ko tol'ko mog'o da zamijeni Lewu je Hary Kane.
Ja vjerujem da će Real dovesti obadvojicu. Posljednje dvije sezone za njih je zatišje pred buru. Moguće da će sačekati tri godine pa napraviti spektakl pred otvaranje stadiona.
Iskreno, sumnjam da mogu dovesti obojicu + Camavingu iz Rennesa. Nekako više vidim da će Camavinga i Mbappea završiti tamo, jer ih obojicu želi ZZ.
- Centre forward
- Kontakt:
Jesil' ti novi il' si neka naša @paratici verzija ?Sensei je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:51Mislim da je Haaland idealna zamjena za Lewandowskog u budućnosti. Ima taj killer-instinct Lewandowskog i neumoljiv je, dosta snažan igrač, ali iskreno mislim ako Real ne uspije dovesti Mbappea onda je on prva meta da pređe tamo.Centre forward je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:49Jedini CF koji bi kol'ko tol'ko mog'o da zamijeni Lewu je Hary Kane.

Haaland nezaustavljivo napreduje, mada se može desiti da njega to jednostavno prodje. Nije još izgradjen igrač, k'o što je recimo Kane. Tuče objema, glavom, brz je, jak i ima mozga. Sposoban je da izmisli gol. Nikako mi nije jasno zašto nije otiš'o negdje do sad iz Totenhema. Takav igrač mora uzimat' trofeje, a on ih haman nema nikako. Možda čeka Perin poziv il' da Firmino grohne, a na dobrom je putu.
Mada trenutno imamo najboljeg CF na svijetu, istina nije neki reper, ali to se i sinoć vidjelo. On može još dvije sezone odgovorit' zadacima, a šta će biti poslije, ko zna.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ne ne, 100% sam noviCentre forward je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:35Jesil' ti novi il' si neka naša @paratici verzija ?Sensei je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:51Mislim da je Haaland idealna zamjena za Lewandowskog u budućnosti. Ima taj killer-instinct Lewandowskog i neumoljiv je, dosta snažan igrač, ali iskreno mislim ako Real ne uspije dovesti Mbappea onda je on prva meta da pređe tamo.Centre forward je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:49Jedini CF koji bi kol'ko tol'ko mog'o da zamijeni Lewu je Hary Kane.![]()
Haaland nezaustavljivo napreduje, mada se može desiti da njega to jednostavno prodje. Nije još izgradjen igrač, k'o što je recimo Kane. Tuče objema, glavom, brz je, jak i ima mozga. Sposoban je da izmisli gol. Nikako mi nije jasno zašto nije otiš'o negdje do sad iz Totenhema. Takav igrač mora uzimat' trofeje, a on ih haman nema nikako. Možda čeka Perin poziv il' da Firmino grohne, a na dobrom je putu.
Mada trenutno imamo najboljeg CF na svijetu, istina nije neki reper, ali to se i sinoć vidjelo. On može još dvije sezone odgovorit' zadacima, a šta će biti poslije, ko zna.

Mislim da je razlog što je Kane još uvijek u Spursima to što traže previše para za njega, inače bi vjerovatno završio u Realu prije dvije godine. Sad ga jedino vidim u nekom većem klubu u EPL, mislim da neće nigdje izvan Engleske.
- farinelli123
- Kontakt:
Da ga nisi zamijenio za Schuberta?farinelli123 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:50Koliko će puta nemački Kepa Arizabalaga večeras vaditi loptu iz mreže?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.