Nas ne jebu pozicije, nas **** nedefiniran stil i strategija i kao rezultat toga nemamo tim i tinsku igru.Hasansas1978 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:55Nama kroz cijelu istoriju naseg fudbala fale igraci na nekim pozicijama. Nikada nismo bili konpletniKad smo imali beton odbranu i napad, falio dobar igrac u sredini. Dosli Miske i Pjanic, to rijeseno al odbrana postala propuh. Taman i odbranu rijesili, nista u napadu a poslije ni po krilima.
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:

GROBARI BH FUDBALA!

-
- Kontakt:
ma ne mos to imat dok nemas barem 2 dobra i pouzdana igraca na svakoj poziciji.. mi to nikad nismo imaliJonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:57Nas ne jebu pozicije, nas **** nedefiniran stil i strategija i kao rezultat toga nemamo tim i tinsku igru.Hasansas1978 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:55Nama kroz cijelu istoriju naseg fudbala fale igraci na nekim pozicijama. Nikada nismo bili konpletniKad smo imali beton odbranu i napad, falio dobar igrac u sredini. Dosli Miske i Pjanic, to rijeseno al odbrana postala propuh. Taman i odbranu rijesili, nista u napadu a poslije ni po krilima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Živimo možda u najvećem šupku Evrope, po mnogim standardima i onda Kenijce nazivamo "gamad" i to je kao neki "humor".
u prevodu nas sve **** 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nego, kakva je atmosfera u repstaciji?
Kod nas ni u čemu, pa ni u fudbalu nema realnosti, niko neće otvoreno da kaže: nema kvaliteta, pola reprezentacije nam čine igrači iz smješne turske lige, imamo dva prava igrača od kojih je jedan sa 34 godine na zalasku karijere, pored njih još tri igrača u ligama petice, od kojih 2 igraju u velikanima Milanu i Arsanalu svaku 10 utakmicu i ni sami ne znaju od kud oni u tim timovima. Dakle, tanak roster i nema puno opcija, Duško je pozvao sve što vrijedi, neki spominju Demirovića, Gazibegovića, Hasića, jel stvarno neko misli da bi oni nešto odigrali protiv ovakvih protivnika i da bi pružili bolju igru od Džeke, Krunića ili Cipetića. Ja mislim da ne, odnosno da samo Demirović od njih trojice može ući roster i ne očekujem da može odigrati ništa bolje od Koljića i Prevljaka. Hasić i Gazibegović su zaigrani dječaci i treba puno vremena da prođe da bi imali mjesto u A selekciji. Nema kvaliteta i to treba prihvatiti kao realnu stvar i ne očekivati previše. Igrati sa onim što imaš, bez velikih očekivanja i nadati se da će se u narednim godinama pojaviti neki kvalitetni igrači/kao što su se pojavili Ahmethodžić i Hadžikadunić/i isprofilitati tim koji će po kvaliteti doseći onaj što je otišao na SP.
-
- Kontakt:
Ja sam drugačijeg mišljenja. Siguran sam da kvalitete ima, naš je problem što smo izgubili samopouzdanje, igramo pod nekom ručnom i strahom, bez velikog momentuma.ovisnik je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:12Kod nas ni u čemu, pa ni u fudbalu nema realnosti, niko neće otvoreno da kaže: nema kvaliteta, pola reprezentacije nam čine igrači iz smješne turske lige, imamo dva prava igrača od kojih je jedan sa 34 godine na zalasku karijere, pored njih još tri igrača u ligama petice, od kojih 2 igraju u velikanima Milanu i Arsanalu svaku 10 utakmicu i ni sami ne znaju od kud oni u tim timovima. Dakle, tanak roster i nema puno opcija, Duško je pozvao sve što vrijedi, neki spominju Demirovića, Gazibegovića, Hasića, jel stvarno neko misli da bi oni nešto odigrali protiv ovakvih protivnika i da bi pružili bolju igru od Džeke, Krunića ili Cipetića. Ja mislim da ne, odnosno da samo Demirović od njih trojice može ući roster i ne očekujem da može odigrati ništa bolje od Koljića i Prevljaka. Hasić i Gazibegović su zaigrani dječaci i treba puno vremena da prođe da bi imali mjesto u A selekciji. Nema kvaliteta i to treba prihvatiti kao realnu stvar i ne očekivati previše. Igrati sa onim što imaš, bez velikih očekivanja i nadati se da će se u narednim godinama pojaviti neki kvalitetni igrači/kao što su se pojavili Ahmethodžić i Hadžikadunić/i isprofilitati tim koji će po kvaliteti doseći onaj što je otišao na SP.
Prije se znalo izaći na megdan Njemačkoj, Španiji i Francuskoj sa velikim samopouzdanjem i napatit ih posteno. Ovi momci nemaju vjeru u sebe. To je kljuc.
- DonerKebab
- Kontakt:
Alibi fudbaleri od besike do groba. Gledas reprezentaciju, zasto igraju sporo?
Pa zato sto pychke ne smiju da pogrijese.
Kapitena nemas od Spahica da ih malo razdrma.
Selektor fin covjek ali izgubljen u vremenu.
Svijet u belaju svak se o sebi pa nije tesko podnijet ovo sve.
Yebo igrace ove sad pogotovo dzeko.
Pa zato sto pychke ne smiju da pogrijese.
Kapitena nemas od Spahica da ih malo razdrma.
Selektor fin covjek ali izgubljen u vremenu.
Svijet u belaju svak se o sebi pa nije tesko podnijet ovo sve.
Yebo igrace ove sad pogotovo dzeko.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- majestic24
- Kontakt:
Zasto narod krivi savez?? Ne znam kakve veze oni sad imaju sa trenutnim stanjem. Bajevic je bio zelja naroda i savez je to i prihvatio.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jel se zaj****s?majestic24 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:33Zasto narod krivi savez?? Ne znam kakve veze oni sad imaju sa trenutnim stanjem. Bajevic je bio zelja naroda i savez je to i prihvatio.
TŽV!
nadam se da si ironicanmajestic24 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:33Zasto narod krivi savez?? Ne znam kakve veze oni sad imaju sa trenutnim stanjem. Bajevic je bio zelja naroda i savez je to i prihvatio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Valjda zato sto su crnci, naci je li...ili je do humora, ni ja ne kontam.BIHpatriota je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:09
Živimo možda u najvećem šupku Evrope, po mnogim standardima i onda Kenijce nazivamo "gamad" i to je kao neki "humor".
Imas sad ove velike reprezentacije koje igraju moderni Gegenpressing Kloppov kao Njemacka, Francuska. Imas spansku Tiki-Taku ili ti ga od noge do noge, imas Italiju koja stoji crvsto, Engleze koji pucaju kontre itd lupam.
I ove manje reprezentacije su u sklopu njihovih mogucnosti kopirali ono sto je najblize njima, gledam snimak Makedonije i vidim da ne mogu prismrdit ozbiljno golu Gruzije, gledam sazetak Skotske i ljudi prepustili Ceskoj loptu i idu na kontre, vidim neki dan Tursku protiv Njemacke ljudi ih pritiscu na citavom terenu.
Samo ne znam koja je nasa taktika, mi uopste nemamo glavu i rep.
Petkovica kritikuju Svicarci jer je golman Sommer kiksao protiv Spanije u pokusaju otvorit igru. Kaze Petkovic tako treba, on cvrsto stoji iza te ideje da se iznese lopta kulturno.
Apsolutno svaka reprezentacija ima neku ideju samo mi ne.
Ovi igraci nasi nisu svetjske klase, u redu, ali ne moze mi niko reci da neki STRUCNJAK nas moze poslozit na bilo sta ono gore navedeno (ne covjek koji je trenirao ozbiljno zadjni put Olympiakos prije 20 godina)
Svi nasi imaju po 100 utakmica u ozbiljnim takmicenjima osim par izuzetaka, dodas ove mlade koji su prosli vrhunske skole - Demirovic i Gazibegic Red Bullovu, Hasic Dinamovu, Catic PSV-ovu, Ahmedhodzic u Engleskoj, Hadziakunic Svedsku itd.
Pa znaju igraci valjda bar necemu se prilagodit, samo nema im ko pokazat.
I ove manje reprezentacije su u sklopu njihovih mogucnosti kopirali ono sto je najblize njima, gledam snimak Makedonije i vidim da ne mogu prismrdit ozbiljno golu Gruzije, gledam sazetak Skotske i ljudi prepustili Ceskoj loptu i idu na kontre, vidim neki dan Tursku protiv Njemacke ljudi ih pritiscu na citavom terenu.
Samo ne znam koja je nasa taktika, mi uopste nemamo glavu i rep.
Petkovica kritikuju Svicarci jer je golman Sommer kiksao protiv Spanije u pokusaju otvorit igru. Kaze Petkovic tako treba, on cvrsto stoji iza te ideje da se iznese lopta kulturno.
Apsolutno svaka reprezentacija ima neku ideju samo mi ne.
Ovi igraci nasi nisu svetjske klase, u redu, ali ne moze mi niko reci da neki STRUCNJAK nas moze poslozit na bilo sta ono gore navedeno (ne covjek koji je trenirao ozbiljno zadjni put Olympiakos prije 20 godina)
Svi nasi imaju po 100 utakmica u ozbiljnim takmicenjima osim par izuzetaka, dodas ove mlade koji su prosli vrhunske skole - Demirovic i Gazibegic Red Bullovu, Hasic Dinamovu, Catic PSV-ovu, Ahmedhodzic u Engleskoj, Hadziakunic Svedsku itd.
Pa znaju igraci valjda bar necemu se prilagodit, samo nema im ko pokazat.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sve to pada u vodu kada dolaze ovdje u javasluk,dodju i obilaze familiju dok jedan Levandovski cami u kampu 15 dana i ne smije maknuti...
Jednostavno nas Bog nije dao za sport jer smo skloni javasluku i zabusavanju,zelimo samo nekog prevariti i sto manje raditi i to nema smisla i nikada nece dati rezultat...
Raspustiti repku i sport skroz ko nas i cao,svakako se i drzava raspada.
Jednostavno nas Bog nije dao za sport jer smo skloni javasluku i zabusavanju,zelimo samo nekog prevariti i sto manje raditi i to nema smisla i nikada nece dati rezultat...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebe nas to sto znamo dobro pite razvijat i praviti dobre baklavedelinjo je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:56Sve to pada u vodu kada dolaze ovdje u javasluk,dodju i obilaze familiju dok jedan Levandovski cami u kampu 15 dana i ne smije maknuti...

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.