Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Samo ne starce
1. Kojima nije vise do života a kamoli do posla (do para jeste)
2. Koje boli briga za BiH. Realno, Bajevicu je sigurno stalo i radio je, ali bezuspješno...čovjek ne spava mirno jer mu je zao, tesko mu...s dr.strane recimo Muslina boli briga za nama a niti ce zapeti. Krstajic isto. Prosinecki, dobio otkaz, hladan covjek..boli ga briga.
Treba nam neko ko zna i kome je stvarno stalo, ko voli svoju domovinu..ili neko mladji a ko se zeli dokazivati dodatno, npr.nerealni Bjelica.
2. Koje boli briga za BiH. Realno, Bajevicu je sigurno stalo i radio je, ali bezuspješno...čovjek ne spava mirno jer mu je zao, tesko mu...s dr.strane recimo Muslina boli briga za nama a niti ce zapeti. Krstajic isto. Prosinecki, dobio otkaz, hladan covjek..boli ga briga.
Treba nam neko ko zna i kome je stvarno stalo, ko voli svoju domovinu..ili neko mladji a ko se zeli dokazivati dodatno, npr.nerealni Bjelica.
Ja mislim da ovaj fenomen samo u BiH postoji.
„Znam za necasne radnje, ali nemogu govoriti o tome“.
U tom kratkom opisu mozes opisati drzavu BiH i njen narod.
„Znam za necasne radnje, ali nemogu govoriti o tome“.
U tom kratkom opisu mozes opisati drzavu BiH i njen narod.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Nijedan ozbiljan trener nece preuzeti. Ko ce dozvolit sebi mjesanje u posao , samo onaj ko nema gdje i ko nema sta raditi.
Tipa Muslin , Krstajic
Tipa Muslin , Krstajic
Fabio Cappello, Sven-Göran Eriksson, pa Rusmir Cviko. Vrhunac karijere biti praktikant u Zelji, i debelo sminkanje biografije na Wikipediji. Realan kvalitet da bi mogao da odrzava Bajramske turnire malog nogometa u kantonu Sarajevo sa Bracom Hadziosmanovicem. I nikad niko nije pitao po kojim kriterijama je on izabran, a svima je bilo jasno na samoj pojavi da nesto ne stima.
Tako je, nema tu puno od EX-Yu trenera koji se ne daju zajebavat i koji bi je preuzeli u trenutnom stanju to se moze na prste jedne ruke izbbrojatTransfer1312 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:04Nijedan ozbiljan trener nece preuzeti. Ko ce dozvolit sebi mjesanje u posao , samo onaj ko nema gdje i ko nema sta raditi.
Tipa Muslin , Krstajic
Br 1 ne mijesati se u selektorov posao
Br 2 autoritet
Br 3 hoces trenirat i davat 100% igrat ces neces ima klupa
Br 4 spisak igraca a ne preko menadzera ovo ono ovaj mora igrat itd
Nazalost to necemo vidjet jos dugo dugo godina
mosa lošmi stićko tit-ula!
hurem je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:02Samo ne starce

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Covjek je znalac i takticki poznavalac.Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:18Fabio Cappello, Sven-Göran Eriksson, pa Rusmir Cviko. Vrhunac karijere biti praktikant u Zelji, i debelo sminkanje biografije na Wikipediji. Realan kvalitet da bi mogao da odrzava Bajramske turnire malog nogometa u kantonu Sarajevo sa Bracom Hadziosmanovicem. I nikad niko nije pitao po kojim kriterijama je on izabran, a svima je bilo jasno na samoj pojavi da nesto ne stima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- AlainProst
- Kontakt:
ne smije se dirati u mitove i legende iz doline duznika sa poznate adrese Zvornicka 27Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:18Fabio Cappello, Sven-Göran Eriksson, pa Rusmir Cviko. Vrhunac karijere biti praktikant u Zelji, i debelo sminkanje biografije na Wikipediji. Realan kvalitet da bi mogao da odrzava Bajramske turnire malog nogometa u kantonu Sarajevo sa Bracom Hadziosmanovicem. I nikad niko nije pitao po kojim kriterijama je on izabran, a svima je bilo jasno na samoj pojavi da nesto ne stima.
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Kod mene moze po svima. Pokusavam koliko toliko da bude kritican i objektivan prema svakome. Boli me kita ko je iz kojeg kluba kad je reprezentacija u pitanju. Isti mit postoji da je Safet Susic nas Didier Deschamps.AlainProst je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:30ne smije se dirati u mitove i legende iz doline duznika sa poznate adrese Zvornicka 27Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:18Fabio Cappello, Sven-Göran Eriksson, pa Rusmir Cviko. Vrhunac karijere biti praktikant u Zelji, i debelo sminkanje biografije na Wikipediji. Realan kvalitet da bi mogao da odrzava Bajramske turnire malog nogometa u kantonu Sarajevo sa Bracom Hadziosmanovicem. I nikad niko nije pitao po kojim kriterijama je on izabran, a svima je bilo jasno na samoj pojavi da nesto ne stima.
-
- Kontakt:
Drago mi je samo sto ovaj put nece trajati godinu dana do odluke ...
Izvor informacije: trust me broTransfer1312 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:04Druze izmedju ostalog to ali ima i puno vise od toga. Ali sta vrijedi pisati , ja imam info iz prve ruke ali sta imas pisati. Ljudi vole pisati kako je Dzeko levat , kako je Bajevic glup , Pjanic glumac. Nista od toga naravno nije istina nebi bili gdje jesu .. Nego pozadina price je problem ali to nema niko muda da javno kaze.Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 09:48@transfer1312, je li hoces da kazes da su igraci Armin Hodzic i Haris Hajradinovic upali u A reprezentaciju, preko Misimovica i agencije Lian Sports? Ili se radi o nekim drugim igracima? Mozes li isto navesti te igrace iz u21 reprezentacije koji moraju da igraju, jer Savez sa Begicem namece selektoru u21 reprezentacije?
Kao da koga realno zanima sta pise lik po forumu , to moraju preuzeti ozbiljni mediji a ne mi po forumu. A ako ja znam onda sam siguran da vecina medija to isto zna... Zasto sute?
Zavjeraši poput tebe mi se gade.
- AlainProst
- Kontakt:
sad ce nam Krstajic pokazati kako se voli domovinaTristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:36Kod mene moze po svima. Pokusavam koliko toliko da bude kritican i objektivan prema svakome. Boli me kita ko je iz kojeg kluba kad je reprezentacija u pitanju. Isti mit postoji da je Safet Susic nas Didier Deschamps.AlainProst je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:30ne smije se dirati u mitove i legende iz doline duznika sa poznate adrese Zvornicka 27Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:18
Fabio Cappello, Sven-Göran Eriksson, pa Rusmir Cviko. Vrhunac karijere biti praktikant u Zelji, i debelo sminkanje biografije na Wikipediji. Realan kvalitet da bi mogao da odrzava Bajramske turnire malog nogometa u kantonu Sarajevo sa Bracom Hadziosmanovicem. I nikad niko nije pitao po kojim kriterijama je on izabran, a svima je bilo jasno na samoj pojavi da nesto ne stima.
on nam je novi selektor pardon izbornik

Pape nas je odveo u Brazil
to je cinjenica a ne mit
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
@Transfer1312 sto je napisao ima logike. Armin Hodzic na klupi u Vidi. Dobiva poziv u reprezentaciju, poslije toga kao igrac Lian Sports Group prelazi u Kasimpasu. A nema se mjesto za igraca koji ima 21 godinu, dominirao u Svicarskoj i mladoj reprezentaciji, i ostvario transfer u Freiburg Sc. Nesto debelo ne stima.
Ako je Susic tolika trenerska velicina, kako to da daleko vecina navijaca Sarajeva to misli, a ostali ne? Ima i ostalih, ali velika vecina je tog kluba za koji je Susic igrao. Kako to da takvoj legendi PSG nikad nisu dali da vodi taj klub ili negdje drugo u Francuskoj? Kako to da nikad nista nije napravio u trenerskoj karijeri poslije reprezentacije BiH?AlainProst je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:41sad ce nam Krstajic pokazati kako se voli domovinaTristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:36Kod mene moze po svima. Pokusavam koliko toliko da bude kritican i objektivan prema svakome. Boli me kita ko je iz kojeg kluba kad je reprezentacija u pitanju. Isti mit postoji da je Safet Susic nas Didier Deschamps.AlainProst je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:30
ne smije se dirati u mitove i legende iz doline duznika sa poznate adrese Zvornicka 27
on nam je novi selektor pardon izbornik![]()
Pape nas je odveo u Brazil
to je cinjenica a ne mit
Safet Sušić iz Pariza za „Avaz“: Otići ponovo na Svjetsko prvenstvo bilo bi veliko čudo
ja ga ne gotivim ali u ovom trenutku je jedini s mudima!

Ja sam mozda lud, a definitivno sam nerealan jer se to nece desiti, ali bi volio da Adnan Custovic bude selektor u naredna dva ciklusa, bezobzira na rezultate.
Čustović je kao i Elvir Rahimić prije njega pasivan i nebitan u stručnom štabu, od pomoćnika samo se Cviko nametnuo i ostavio neki dojam.
Nema to veze s mudima, samo čovjek kaže kako jest, problem je naš što se kod nas bježi od istine ili traži krivac na svim stranama, jednostavno trebamo prihvatiti da nismo velika sila i da nemamo stručnjake a i talente da nešto očekujemo, ona generacija sa svjetskog se potrefila jednom u 30 godina i pitanje je kad će više.
Mi ćemo kroz godinu ili dvije, pasti skroz, bićemo kao što već svi znamo rang Estonije, Moldavije, Litvanije i to je to, desit će se ponekad koji bijesak ili puka sreća da napravimo dobar rezultat ali i to će biti samo zamazivanje očiju i bježanje od realnosti.
-
- Kontakt:
Susic je kao pojava nezanimljiv uglađenim Parizanima.
Komunikacija mu je slaba mana. Novinare ne mirise bas. Nije covjek od odjela i kravate ...
A, zasto nikada nije isao kroz klub na bilo koji nacin, a ipak legenda, bilo bi zanimljivo saznati ...
Komunikacija mu je slaba mana. Novinare ne mirise bas. Nije covjek od odjela i kravate ...
A, zasto nikada nije isao kroz klub na bilo koji nacin, a ipak legenda, bilo bi zanimljivo saznati ...
Ne bih se ja slozio da je pasivan, a pogotovo ne nebitan. Mislim da je on mozak operacije, samo sto nije u medijima nametljiv. On je jedna od nasih velikih trenerskih nada.
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 5 gostiju.