NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2010, 03:21

marseille_unique je napisao/la:ma nemoj o jetsima ovdje pisu da su fekalije, a

a ko se zadnji smije najslade se smije

interception and packers lead by three points

lets go packers

pa kakve veze ima sto ljudi pisu protiv Jetsa?...pa ne voli vas niko kakve to veze ima jeli to razlog da ti nekog nazivas jadnicima?...de ba malo ohladi svi mi simpatisemo svoje ekipe i trpimo poraze i uzivamo u pobjedama,ali da neko jos ovako pise kao ti zaista jos nije bilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2010, 03:23

alfarouqaminu je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:and brady is sacked and he looks scared now hehehe they lost the ball i packersi imaju napad

samo tako dobro i za nas a i lose za bearse sto je odlicno
pokazace vam brady ko je caar u ovom trenutku u NFL...polako otprati do kraja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pokazat ce vam Bearsi slijedece sedmice koliko su slabi :)...samo da ne bude povreda sutra na onom ledu...ako ne osiguramo play off sutr akojim soucajem, vi nemate sanse u CHicagu vjeruj mi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 dec 2010, 03:24

SaltCityAttack je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ma nemoj o jetsima ovdje pisu da su fekalije, a

a ko se zadnji smije najslade se smije

interception and packers lead by three points

lets go packers

pa kakve veze ima sto ljudi pisu protiv Jetsa?...pa ne voli vas niko kakve to veze ima jeli to razlog da ti nekog nazivas jadnicima?...de ba malo ohladi svi mi simpatisemo svoje ekipe i trpimo poraze i uzivamo u pobjedama,ali da neko jos ovako pise kao ti zaista jos nije bilo
bravo salt pokazi mu ;)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 dec 2010, 04:26

SaltCityAttack je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:and brady is sacked and he looks scared now hehehe they lost the ball i packersi imaju napad

samo tako dobro i za nas a i lose za bearse sto je odlicno
pokazace vam brady ko je caar u ovom trenutku u NFL...polako otprati do kraja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pokazat ce vam Bearsi slijedece sedmice koliko su slabi :)...samo da ne bude povreda sutra na onom ledu...ako ne osiguramo play off sutr akojim soucajem, vi nemate sanse u CHicagu vjeruj mi

opravdanja opravdanja hajd nemoj kukat unaprijed i ne moras pokazivati da si isprepadan pa se sad naso opravdavati , haman si se vec usro u gace
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 dec 2010, 04:28

btw packers td, samo tako i to jos bez rogersa ma bolji su ljudi od vas bez prepirke, mislim da se vi vec mozete poselamiti sa play off-om
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 dec 2010, 04:39

haman ce biti jos jedan td packersa ako bogda
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2010, 04:55

ovo je ba smijesno :)... navijaci im zvizdfe ovaj nece ni da baca loptu :)...isto koda ih ba pustaju majkemi moje..ona dva TD Packersa beze majkemi...mislim naranvo zezam se sa tim pustaju, ali izgleda mi kao da Patriotsi nece ni da igraju, kao da nisu zainteresovani.

Sto to se ja imam bojati vas majketi u Chicagu?...bolje vam je da Patriotsi nocas dobiju i mi sutra, vece su vam sanse zabiljeziti pobjedu u Chicagu ha ja :)... ovako ako ostane onda mi dobijemo Minesotu i vas i onda je gotovo :)...znaci vas bi morali oderati kuci nema nam druge

EDIT;

BRAVO PATRIOTSI :)...SAMO ODBRANA IM LOSA TOTALNO STA JE OVO PROLAZE OVI EBIGA
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2010, 05:29

HVALA PATRIOTSIMA :).... AKO BOG DA SUTRA PROSLAVITI TITULU NFC NORTH I ONDA DOCEKATI JETSE NA NOZ I TO BI BILO TO DO PLAY OFFA I AKO NAS CEKA TA JOJ JEDNA UTKAMICA PROTIV PACKERSA U GREEN BAYU :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2010, 11:23

Teška pobjeda Patriotsa, ekipa je nekako bezvoljno igrala. salty, nadam se da ćete pobijediti večeras i sljedeći tjedan. Sretno vam
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 20 dec 2010, 14:28

Bezveze je doslo u pitanje pobjeda New Englanda, mislim Flynn baca loptu koja se treba presjeci i dva Patriotsa se sudare. Rezultat: 66 yard TD pass.
Meriweather presjece pass, ali nije interception vec je penalty jer je Banta-Cain isao s rukama prema licu nekog linijasa.
Bespotrebni penaltyi koji su ocuvali drive Packersa puno puta. Nije postojao neki vremenski balans, Green Bay je imao loptu 40 minuta, naspram New Englandova 20.
Mogli smo sami sebe pobjediti, ali nismo i preostaje nam samo da odemo na 14-2, jer ne vjerujem da nas Buffalo i Miami mogu pobjediti pomocu filmskih trikova.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2010, 14:33

Ma neće nam oni stvarati probleme, vjerujem da ćemo obje utakmice pobijediti i da ćemo čitav playoff imati prednost domaćeg terena što smo svojim igrama i zaslužili
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 dec 2010, 17:36

kakav mec phille i vicka, gubili 21 poen i na kraju pobedili :D :D :D

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 20 dec 2010, 21:36

Phila je uradila nemoguće. 4 touchdowna u 7 minuta igre. svaka im cast. ako se san diego ne plasira u playoff navijacu za njih

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 03:01

ne mogu vjerovat da smo napravili penalty i da nam propade ova uzeta lopta :(...pa u pm isti slucaj kao sinoc Patriotsi :)...odbrana nam nesto lose izgleda na pocetku i suvise lagano su Vikingsi napravili prednost od 7:0

Peppers evo uzima loptu :)... hajmo sad uzeti ovo, ako ne useremo kao uvjek na end zone :(

Po obicaju lakse napravimo TD da 40 yardi nego sa end zone :(...hajde valjda ce nas krenut ebiga u nastavku utakmice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 03:16

ne mogu vjerovat da smo napravili 2 penala za redom , a imali dobru poziciju da napravimo nesto sa 40 yardi na Vikingsovoj polovini..... nakon ta dva penala Cutler baca za Knoxa 60 yardi TD :).... polahko nalazimo svoju igru, ali mogli smo sami sebe ubit sa ova dva penala koja smo napravili inace sam vec udario nogom u vrata od nervoze :(

Kako sam i rekao to se i ispostavilo :)... mi lakse postizemo TD sa velikih udaljenosti, jer imamo brze recivere, dok iz blizine uglavnom grijesimo, jer oni nisu izrazito visoki ili stali vec ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 dec 2010, 03:27

SaltCityAttack je napisao/la:ne mogu vjerovat da smo napravili 2 penala za redom , a imali dobru poziciju da napravimo nesto sa 40 yardi na Vikingsovoj polovini..... nakon ta dva penala Cutler baca za Knoxa 60 yardi TD :).... polahko nalazimo svoju igru, ali mogli smo sami sebe ubit sa ova dva penala koja smo napravili inace sam vec udario nogom u vrata od nervoze :(

Kako sam i rekao to se i ispostavilo :)... mi lakse postizemo TD sa velikih udaljenosti, jer imamo brze recivere, dok iz blizine uglavnom grijesimo, jer oni nisu izrazito visoki ili stali vec ebiga
perfekt za nas nama odgovaraju te vase mane imamo sjajnog recisa koji ce da cuva t evase kako reci brze recivcere u sta ne vjerujem da imate
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 03:46

Hester nije brz?..znas li ti da je Knox brzi od Hestera?...pa vidio si i sam maloprije ne trebam ti pricati.....ovo smo mi, jer vec imamo prednost od 17:7 :)...i ovdje ce trenutno biti u utkamici ko stekne prednost, on ce i pobjediti kao i u utakmici Bears-Patriots slicno, jer vec tamo pada jaci snijeg nego u samom pocetku...

Ako kojim slucajem nocas izgubimo, nemoj se nadati pobjedi Jetsa u Chicagu, jer mi zelimo kuci onda osigurati titulu NFC NORTH :)...s obzirom da se nasa odbrana stabilzovala, nakon prvog pokusaja Favra kada je napravio TD, cisto sumnjam da mogu Vikingsi dobiti nas, jer vec sad dominiramo ebiga.... tebi ovo godi ako dobijemo, jer mi necemo rizikovati povrede da bi vas dobili i vjerovatno cemo odmarati one koji su povredjeni, naprimjer Briggsa...mi svakako necemo stici Atlantu, tako da nam poraz ili pobjeda isto dodje ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 04:01

ej ebiga Cutler ides u pm ...nigdje veze mogli smo uzeti 3p i otici sa velikom prednosti u odnosu na Vikingse...ovo i jeste problem, jer vazda dole pravimo te greske, koje su na smogle kostati play offa.. u ona dva poraza kuci smo najmanje 2-3 puta grijesili u ovakvim situacijama

Nego unikatni tuzlak hoces li u Atlantu na utkamicu nase reprezetacije protiv Mexica?...pa nemoj ovo propustati i ja cu doci dole, pa ako si voljan da mi o NFL i Fukaramo popricamo dole, ebes forum :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 04:23

HESTER HESTER HESTERRR :)... NJEGA NE HVATA NIKO... MALO JE FALILO DA UDJE U HISTORIJU, ALI VEC JE ON TU HAHAHAH... malo falilo da covjek prodje do 5 yardi na VIkingsovoj teritoriji je ipak ostao :(

ebo majku i mi opet nismo napravili TD :(...PA KAKO SMO LOSI NA END ZONE TO JE NEVJEROVATNO :(...sta smo poena propustili u ovioj utakmici, a da ne govorim ranije...steta za Hestera, jer ipak covjek onoliko otrca, a ovi nisu ustanju napraviti TD pihhhh
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 04:34

odeee Hester ponovooooooo odeeeeeeeeeee odeeeeeeeeee TD TDD HESTER U HISTORIJIIIIIIIII NAJBOLJIIIIIIIIIIII ... JA STA COVJEK RADIIII.. NIKO NJEMU NE SMIJE ISPUCAT VISE LOPTE :)..... TOOOOOOOOOO MAJSTOREEEE........... JETSIII pazite kako izpucavate loptu slijedece sedmice, inace Hester ce i vama ovako dva puta trcati :)....reko sam ja da je ono samo bio los dan za Bearse protiv Patriotsa....isti slucaj kao i veceras, jer sad su Vikingsi prinudjeni da grijese, jer vrijeme je takvo da ekipa koja ima prednost, ne mora zuriti i grijesiti, dok oni koji gube ebiga moraju... to se nama desilo protiv Patriotsa ...idemo dalje idemo jos jos jos jos :)

Vala sad nas i sudija zeznu, jer ovo nije penalty za Wrighta, nije ga dirao ebiga cccccccccc..ejsss sudija u pm :(
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 dec 2010, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.