Ovo je Milanova prekretnica i taman da osvoje oktobarski Scudetto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A meni je zabavno citati sta pise
E ako sad kad nam fali pola obrane i jos par igraca niste a vi u top formi niste u stanju pobjediti onda stvarno...nextterrain je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:48Interisti jeste li spremni za subotu i Hakanov masterclass![]()
Ovo je Milanova prekretnica i taman da osvoje oktobarski Scudetto![]()
Pjanicev je bio na Maksimiru. Ja cijeli dan u dresu po ZG, prije tekme na platou ispred Maksirima 10.000 purgera gleda u mene i psuje sve zivo i mrtvo. Kad su poceli prilaziti oni ekstremniji sa frizurom na 0 i 1, ja se pravio Talijan, kako oni prilaze ja proaktivno pruzam ruke da se slikamo, hanuma pretrnula.
True. Do mene bio DinoParatici je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:13Pjanicev je bio na Maksimiru. Ja cijeli dan u dresu po ZG, prije tekme na platou ispred Maksirima 10.000 purgera gleda u mene i psuje sve zivo i mrtvo. Kad su poceli prilaziti oni ekstremniji sa frizurom na 0 i 1, ja se pravio Talijan, kako oni prilaze ja proaktivno pruzam ruke da se slikamo, hanuma pretrnula.![]()
Sjecas se kad mi na ulazu ne dadose da udjem u dresu, pa dodje neki sef redara, kaze pustite ga da udje, kaze meni imas li sta preko obuc, ja vadim iz ruksaka Juventusov duks, kaze lik pa jel ti mene zajebavas.![]()
Prvi gol - tisina na istoku; drugi gol - par aplauza; treci gol - aplauzi, skidanje u dresove, gledanje onih do sebe i tekme opusteno; cetvrti gol - skakanje, grljenje, pricanje bosanskog zadnjih 5-10 minuta tekme bez ustrucavanja. Na kraju se ispostavilo da su 70% istoka bili balkanski juventini.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.