FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kompanija NIKE već godinama oblači igrače FK Sarajevo. Ima li nekih novina u tom Ugovoru?
Moram reći da se mi zaista trudimo da unaprijedimo saradnju, ali nažalost do sada nismo imali previše uspjeha u tome, i to i navijači primjećuju. Nismo zadovoljni postojećim ugovorom i smatramo da u skladu sa razvojem kluba i našeg Fan Shopa možemo puno bolje iskoristiti potencijal u tom segmentu. Ove godine promijenili smo treću garnituru dresova u potpunosti, te samo jedan dio opreme za prvi tim. U idealnom scenariju trebali bi svake ili svake dvije godine imati novi dizajn svih garnitura dresova. Međutim, još uvijek smo daleko od toga. FK Sarajevo mora imati partnere kojima će on biti jedan od prioriteta, odnosno partnere koji će svoj model poslovanja oblikovati prema nama. Zato smo započeli potragu za takvima partnerima kako bi svim navijačima napokon omogućili artikle kakve zaslužuju.
Sto smo nosili nike nosili smo
Moram reći da se mi zaista trudimo da unaprijedimo saradnju, ali nažalost do sada nismo imali previše uspjeha u tome, i to i navijači primjećuju. Nismo zadovoljni postojećim ugovorom i smatramo da u skladu sa razvojem kluba i našeg Fan Shopa možemo puno bolje iskoristiti potencijal u tom segmentu. Ove godine promijenili smo treću garnituru dresova u potpunosti, te samo jedan dio opreme za prvi tim. U idealnom scenariju trebali bi svake ili svake dvije godine imati novi dizajn svih garnitura dresova. Međutim, još uvijek smo daleko od toga. FK Sarajevo mora imati partnere kojima će on biti jedan od prioriteta, odnosno partnere koji će svoj model poslovanja oblikovati prema nama. Zato smo započeli potragu za takvima partnerima kako bi svim navijačima napokon omogućili artikle kakve zaslužuju.
Sto smo nosili nike nosili smo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sa druge strane, nismo zadovoljni unutrašnjom organizacijom cjelokupnog Omladinskog pogona i tu pripremamo velike promjene u cilju poboljšanja uslova za trenažni proces i kvalitetniji trenerski kadar.
Činjenica je i da Akademija već neko vrijeme nema šefa. Kada možemo očekivati njegovo imenovanje?
Da, od početka godine pozicija šefa Omladinskog pogona je upražnjena. Naravno da je to veliki problem, ali mnogo veća šteta za Fudbalski klub Sarajevo predstavljala bi bilo kakva ishitrena odluka. U narednim danima bit će i zvanično imenovan novi šef Omladinskog pogona koji će odmah početi sa radom. Cilj je bio pronaći osobu koja će implementirati svjetske standarde kada je riječ o trenažnom procesu omladinaca. Kvalitet omladinskih selekcija se ne mjeri kroz osvojene titule već kroz broj igrača koji se, ne samo priključe prvom timu, već i zaista nametnu šefu stručnog štaba i postanu standardni igrači. Mislim da je unutrašnja organizacija i interni fokus na razvoj Omladinskog pogona najbitniji i tome ćemo se posebno posvetiti u narednom periodu.
Činjenica je i da Akademija već neko vrijeme nema šefa. Kada možemo očekivati njegovo imenovanje?
Da, od početka godine pozicija šefa Omladinskog pogona je upražnjena. Naravno da je to veliki problem, ali mnogo veća šteta za Fudbalski klub Sarajevo predstavljala bi bilo kakva ishitrena odluka. U narednim danima bit će i zvanično imenovan novi šef Omladinskog pogona koji će odmah početi sa radom. Cilj je bio pronaći osobu koja će implementirati svjetske standarde kada je riječ o trenažnom procesu omladinaca. Kvalitet omladinskih selekcija se ne mjeri kroz osvojene titule već kroz broj igrača koji se, ne samo priključe prvom timu, već i zaista nametnu šefu stručnog štaba i postanu standardni igrači. Mislim da je unutrašnja organizacija i interni fokus na razvoj Omladinskog pogona najbitniji i tome ćemo se posebno posvetiti u narednom periodu.
Sarajevo ljubavi moja.
Do kraja mjeseca su im nasi dali rok ili se mi kao klub povlacimo iz price.Ajnadzic je upravo trazio pomjeranje iz razloga dok prodju izbori i da mu ovo sve bude predizborna kampanja i kada eventualno uzme izbore opet bi nas j.ebavao i sve bi propalo jel eto kao nebi se dogovorili a on ima novi mandat i boli ga k.urac.samoSA je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:42Ajnadjic je to skino sa sebe sad je do "pregovarackog tima" ja ne mislim da ce se ista desiti u skorije vrijeme
Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.
Što se nas tiče, mi smo i dalje u toj priči svim srcem, opredjeljeni smo potpuno našem cilju da preuzmemo stadion na korištenje. Ali smo i oprezni i ne želimo dozvoliti da nas neko eventualno uvuče u okvire predizborne kampanje.
Također, ne želimo biti ni talac sporosti administracije. Definisali smo neki rok za realizaciju ovog Ugovora i on ističe krajem ovog mjeseca. Ukoliko izostane bilo kakav konkretan korak od strane Općine Centar do tada, bojim se da će se naš pregovarački tim morati povući iz ovih pregovora do okončanja lokalnih izbora u mjesecu novembru. Nadamo se da do toga neće doći.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ma nije to bas tako lagano. I da rijesimo papirologiju i dobijemo stadion nece rekonstrukcija ici brzo kako mi mislimo, sve to košta.Amca007 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:44Procitah sad interviju sa Sabrinom i sve je ok. Ali brate nista jos konkretno za stadion. Pa do kad cemo se mi vise patiti na ovom golubarniku. Pa vidjet cete terena i bruke kad bude derbi. Daj mjenjajte tu travu ebo ga vise trave, pa bile su se pare obezbjedile ne znam vise koji vam je k. Do kad cemo strepiti za Evropu hocemo li je igrat ovde ili u Ze. Bas bruka da jedan ovakav klub, na ovako zdravim nogama, ne moze igrati grupnu fazu iskljucivo zbog toga sto nemamo stadion, a garantujem da je Kosevo bili spremno da bi sad bili u grupnoj fazi....Dajte vise izvrsite taj pritisak...
-
- Kontakt:
Jel istina da je Goce Sedloski novi sef Akademije?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- f0rest1946
- Kontakt:
I ja sam to cuo, mislim da je dobar odabir

Ako ima negativan nalaz bujrum
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas san procitao da je napustio drugu ekipu Dinama.
- feniksptica
- Kontakt:
Pored nasih bordo legendi on da bude. Misli da je s nekim licencama i modernijim nacinom vidjenja fudbala bolji. Nema dok nasi ne objasne sta je Sarajevo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pored zivog Husrefa, oni tamo nekog makednoceta
- AngelDiMaria
- Kontakt:
najbolje bi bilo vinka u akademiju a husrefa vratit
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Posto ovaj sto voli klub vise od svog zivota voli marke, a nije da ne voli i Evre, idealna je pozicija za njega da bude sef OP.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
U pravu si totalno. Koja je bolja motivacija za mladog fudbalera nego da im neko psuje majku, oca, Boga i slicno.
PSPHM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne spominji ga ovdje zivota ti. Kakav je baksuz tema ce se ugasitiZip je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:24Ma nije moguce?robertkosar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:23Ima vec sest mjeseci kako je kesoljub zatvorio vrata guzicom i umro za FK Sarajevo![]()
Pa ne mogu da vjerujem - Baho
PSPHM
Opet tema kesoljub pa tacno mi se zgadi ovaj forum haahha. A sto se tice Goce odlican potez, bolje skolovan, kulturan, licenciran nego neka napuhana *legenda* pojma nema pojma o svom poslu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SedrenikHz
- Kontakt:
Evo Ermin Zec i Kosorić pričaju oko stanja u klubu im, haj standardno bezparica, ali kad sam cuo Kosorica, kaze ne bojim se derbija jer ce oni nas podcijeniti 
Kaze Zec bitno je dan ne odu preko 5b, oj sto oplakah

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
SedrenikHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:55Evo Ermin Zec i Kosorić pričaju oko stanja u klubu im, haj standardno bezparica, ali kad sam cuo Kosorica, kaze ne bojim se derbija jer ce oni nas podcijeniti

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO