Svejedno mi, ko god dođe opet cemo gledati menadzerske igrace i ocajnu 4-3-3.
3-5-2 najbolja opcija.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Svejedno mi, ko god dođe opet cemo gledati menadzerske igrace i ocajnu 4-3-3.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:34
cilj ispunjen, zaradit ce se na ovom amateru.
i cime je tacno odusevio, time sto je krivac za golove protiv Sj. Irske i Italije? Jucerasnjim letom kod stative za Lewandovskog?
![]()
4 Španska liga, Cafu u premijer ligi, najgori igrač u reprezentaciji?Chapman1886 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:51akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:34
cilj ispunjen, zaradit ce se na ovom amateru.
i cime je tacno odusevio, time sto je krivac za golove protiv Sj. Irske i Italije? Jucerasnjim letom kod stative za Lewandovskog?
![]()
![]()
![]()
šta li je opravdao da mi je znati![]()
Sigurno bi mogao u Slovačku ili Sloveniju gdje su odlazili lošiji igrači iz Premijer lige i tamo bez ikakvih problema postali igrači koji redovno igraju po 90 minuta, još ih počnu prizivati u reprezentaciju. Često kritikovani stoper Željezničara Rodin je poslije bio standardan u HNL, a sad i u Poljskoj.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:544 Španska liga, Cafu u premijer ligi, najgori igrač u reprezentaciji?![]()
Postavlja se jednostavno pitanje, da li bi mogao igrati u Hajduk II?
Koga bi za lijevog štopera?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:27Svejedno mi, ko god dođe opet cemo gledati menadzerske igrace i ocajnu 4-3-3.
3-5-2 najbolja opcija.
Hadzikadunic-Bicakcic-Ahmedhodzic klupa Memisevic i Sunjic.ASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:46Koga bi za lijevog štopera?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:27Svejedno mi, ko god dođe opet cemo gledati menadzerske igrace i ocajnu 4-3-3.
3-5-2 najbolja opcija.
Dzeko se zajebavo i izgubio loptu na nasoj polovini, od tog nasta crveni...
Hadžikadunić je sporiji od Ahmedhodžića, teško on može na tu poziciju.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:53Pa Saničanina valjda, u sredini Ahmedhodžić jer ima najbolji "na lopti", takav igrac vazda igra srednjeg odbrambenog u formaciji sa 3. I desno naravno Hadžikadunic. Problem nisu štoperi nego pozicija desnog wingbacka u toj formaciji. Problem jer ga nemamo.![]()
Reci to Conteu i Allegriju.
Koju tačno? Ja sam mislio desnog štopera u formaciji sa 3 štopera, ne na beka.ASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:55Hadžikadunić je sporiji od Ahmedhodžića, teško on može na tu poziciju.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:53Pa Saničanina valjda, u sredini Ahmedhodžić jer ima najbolji "na lopti", takav igrac vazda igra srednjeg odbrambenog u formaciji sa 3. I desno naravno Hadžikadunic. Problem nisu štoperi nego pozicija desnog wingbacka u toj formaciji. Problem jer ga nemamo.![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 6 gostiju.