Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Znaci po @suntu jeu Dzeko je trnokop,krampu vec imamo u Hofferu,budak igra u Monpelieru.Imamo i sarafziger u Lyonu,Sejo je malj,Miske motokultivator itd.tako da mozemo organizovati poljoprivednu-mehanicarsku zadrugu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma, po njemu sada nece moci biti ni trnokop. evo gledam gomes upravo postize hettrik protiv, ove godine, strasnog stutgarta. samo sto treba znati gledati utakmicu i vidjeti sa koliko srece ih je postigaoharishp je napisao/la:Znaci po @suntu jeu Dzeko je trnokop,krampu vec imamo u Hofferu,budak igra u Monpelieru.Imamo i sarafziger u Lyonu,Sejo je malj,Miske motokultivator itd.tako da mozemo organizovati poljoprivednu-mehanicarsku zadrugu.

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Dzeki je ovo najbolja polusezona po ucinku od kako je u Bundesligi,to je velika stvar..ubjedjen sam da ce Dzeko 90% otici iz Wolfsburga vec u januaru,vjerovatno u Englesku! bice zanimljivo kakva ce pojacanja dovesti Wolfsburg u januaru,vjerujem da ce oni biti puno jaci,plus im se vraca Fridrih u odbrani,moguce i Misimovic..ne vidim niti jedan razlog da Edina sada ne puste,jer Wolfsburg nema sanse da izbori Evropu,borit ce se za opstanak,a to mogu i bez Dzeke,tako da je pitanje dana kada cemo saznati ime novog kluba bosanskog dijamanta!
Meni je ove sezone Lakić više impresionirao nego Džeko. Ništa posebno od Edina nisam vidio, a da od drugih napadača nisam vidio i čak bolje.starigrad je napisao/la: PS
nadam se da mozes shvatiti, odnosno, da je dovoljno na hrvatskom. hebo te lakic
Šta je to Džeko ? Traže i Almeidu Juventus, Real, itd.. Gomeza.. sve njih traže samo što vi to ne pratite.. pratite samo šta se dešava u vezi Edina. Da bi bilo objektivni morate sva dešavanja u vezi Bundeslige pratiti pa onda donositi zaključke.
Edin jest dobar napadač, ali nema tog kluba koji će za njega dati 40 miliona, jer uopće toliko ne vrijedi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Eh da, hebo tebe Džeko.

Ovaj Lakic ne moze pisnuti Dzeki. Mora jos on pure jeste da bi bio nesto a kamoli nesto drugo.
A u ostalmo koga briga za tog Lakica, valjda je teme Edin Dzeko.
A u ostalmo koga briga za tog Lakica, valjda je teme Edin Dzeko.
Ima li ikakav video zapis, a da nije iz ove polusezone ? Pa covjece za tog Lakica se tek "culo" ove sezone i to u BL okvirima, dok za Dzeku zna svaki covjek koji imalo prati fudbal. Znas li ti sta znaci rijec konstantnost ? Znas li ti da Dzeko ove vec trecu sezonu hara BL i ako nije prvi strijelac, onda je drugi ? Ti nasao porediti Lakica koji je tek jednu zapazljivu polusezonu odigrao sa Dzekom koji razvaljuje, bukvalno razvaljuje tri godine? Halo, dozovi se...
Almeidi je bio i ostace vrhunac BL u kojoj je prosjecni napadac. Gomez takodje. Lakica besmisleno spominjati. Trebaju mu jos minimum dvije-tri ovakve polusezone da bi se mogao naci u istoj recenici sa Dzekom. Al cisto sumnjam. On je otprilike nivo Gekasa i slicnu mu karijeru predvidjam, tako da moze sanjati o HSV, Schalkeu, Bayjernu, a Real, Juve, Milan mi ofirno i spominjati.
EDIT
Evo svabo, sta misle tvoje svabe, koje prate BL koliko i ti. Nevjerovatno, zar ne
Edin Dzeko - 30.000.000 €
Srdjan Lakic - 3.500.000 €
Almeidi je bio i ostace vrhunac BL u kojoj je prosjecni napadac. Gomez takodje. Lakica besmisleno spominjati. Trebaju mu jos minimum dvije-tri ovakve polusezone da bi se mogao naci u istoj recenici sa Dzekom. Al cisto sumnjam. On je otprilike nivo Gekasa i slicnu mu karijeru predvidjam, tako da moze sanjati o HSV, Schalkeu, Bayjernu, a Real, Juve, Milan mi ofirno i spominjati.
Kako ti znas da niko ne prati. Zar ne vidis da ovdje pisu momci koji ne samo da prate njemacke tv kanale i sajtove, vec prate i forume i ne pricaju na prazno. I naravno, svi misle da je Dzeko klasa za nekakve Gomeze, Almeide, Lakice. Za cudo jedno, kao sto vidis u Bosnu doso' internet, pa mozemo malo i mi zaviriti i u njemacki raj, da vidimo sta se desava. Ovo ti nije prvi put da se tako obracas, kao da mi vamo nikad nista nismo ni vidjeli, ni dozivjeli svabo. Ohladi malosuntu jeu je napisao/la:Šta je to Džeko ? Traže i Almeidu Juventus, Real, itd.. Gomeza.. sve njih traže samo što vi to ne pratite.. pratite samo šta se dešava u vezi Edina. Da bi bilo objektivni morate sva dešavanja u vezi Bundeslige pratiti pa onda donositi zaključke.
EDIT
Evo svabo, sta misle tvoje svabe, koje prate BL koliko i ti. Nevjerovatno, zar ne
Edin Dzeko - 30.000.000 €
Srdjan Lakic - 3.500.000 €
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajd´ kad si toliko zaljubljen u listu strijelaca nije mi bilo tesko potraziti statistiku ovih igraca iz proslih sezona, ipak je u fudbalu konzistencija vrlo bitna.suntu jeu je napisao/la:Principatus je napisao/la:Stvar je tako jednostavna. Dzeko je najbolji napadac Bundeslige. Bez konkurencije.
.
Gekas (Eintracht) 14
Cisse (Freiburg) 13
Lakić (K'lautern) 11
Džeko (Wolfsburg) 10
Almeida (Werder) 9
Gomez (Bayern)
Ya Konan (Hannover)
Raul (Schalke)
Schürrle (Mainz)
Barrios (Dortmund) 8
Kagawa (Dortmund)
Grafite (Wolfsburg) 7
Ne ynam onda gdje igraju svi ovi ostali ljudi ? Lakić je isto tako dobar, ako ne i bolji od Džeke. Tu su još Gekas, Raul i Cisse.
-------------- 2008/09 ----------2009/10--------2010/11 ------UKUPNO
Gekas ........ 2 .................6 .................14........... 22
Cisse ........ - ..................6 ................13 ........... 19
Gomez ....... 24................10 ................12............46
Lakic .........12*................ 7* ...............11............19* + 11
Dzeko.........26................22 .................10 ...........58
Almeida.........9................7 ..................9 ..........25
* Bundesliga 2
Ali nije sve u golovima, Dzeko je ubjedljivo najkompletniji napadac od navedenih. Mislim, to je svima koji prate fudbal ocigledno, ali ako se ipak ne slazes, molim te da navedes ko je to kompletniji od njega. Hvala.
A stO je to BundesligO?suntu jeu je napisao/la:Da bi bilo objektivni morate sva dešavanja u vezi Bundeslige pratiti pa onda donositi zaključke.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
...drago dijete, niko ne spori da u bl ima jako mnogo dobrih igraca; meni je ovaj mali lakic jedan od onih koji mogu postati super igracima; gekas igra kao nikad u zivotu i sve mu polazi za rukom...meni je najjaci igrac bl roben, ali ja to ne mislim o njemu zato sto je odigrao jednu polusezonu ili 4 - 5 kola na visokom nivou, nego naprotiv...iza njega su sada vec godine igara na visokom nivou ( osim kad nije na postedi zbog povreda )...o tome da li edin vrijedi 40 miliona, ne vrijedi trositi jagodice; po meni nijedan covjek - igrac ne vrijedi toliko; ali ako cristina vrijedi 90, onda je edin jos i jeftin za 40 mil...eh, kad se sve ovo uzme u obzir pri stvaranju predstave o nekom igracu, onda ne mogu a da ne pomislim da ti jednostavno imas nesto protiv nekog "tek tako, jer ga ne mirises"...recimo, kod mene je takav slucaj sa raulom; nikad tog covjeka nisam mirisao, pa niti danassuntu jeu je napisao/la:Meni je ove sezone Lakić više impresionirao nego Džeko. Ništa posebno od Edina nisam vidio, a da od drugih napadača nisam vidio i čak bolje.starigrad je napisao/la: PS
nadam se da mozes shvatiti, odnosno, da je dovoljno na hrvatskom. hebo te lakic
Šta je to Džeko ? Traže i Almeidu Juventus, Real, itd.. Gomeza.. sve njih traže samo što vi to ne pratite.. pratite samo šta se dešava u vezi Edina. Da bi bilo objektivni morate sva dešavanja u vezi Bundeslige pratiti pa onda donositi zaključke.
Edin jest dobar napadač, ali nema tog kluba koji će za njega dati 40 miliona, jer uopće toliko ne vrijedi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Eh da, hebo tebe Džeko.

e moro sam se maksuz prijavit na forum da odgovorim na ove gluposti mada sam imao samo u planu da citam komentare uz kafu....
Pa dokle ta glupost ide da se poredi neki Lakic za kojeg i ne znam gdje igra te neki kloc Gekas sa Dzekom....Prvi put u zivotu se slazem sa Principatusom u necemu....
Dzeko je prevaziosao BL i jedini klub gdje Dzeko moze da igra u BL je Bayern mozda...Pa ne znam sta ljudi gledaju u fidbalu, valjda samo listu strijelaca...Gomez daje po 3 gola na utakmici ali niko ne vidi sto taj kloc samo nogu ili glavu postavi i dadne gol. Isti je slucaj i sa Kloseom ili Luca Tonijem. To su nule za mene, nikakvi igraci....
Pa Dzeko nosi na ledjima pola odbrane, 2-3 igrama su mu non stop na ledjima no on ih razbaca oko sebe ko neke panjeve, niko to ne vidi..Niko ne vidi sto Dzeko ima strasan pregled lopte, strasnu kontrolu, driblinge, pasove, gradjenje, otkrivanje....Vi samo gledate listustrijelaca..Daj djeco odrastite ili idite drkajte i igrajte managera na kompjuteru....
odoh sad doruckovati, ogladnio sam
Pa dokle ta glupost ide da se poredi neki Lakic za kojeg i ne znam gdje igra te neki kloc Gekas sa Dzekom....Prvi put u zivotu se slazem sa Principatusom u necemu....
Dzeko je prevaziosao BL i jedini klub gdje Dzeko moze da igra u BL je Bayern mozda...Pa ne znam sta ljudi gledaju u fidbalu, valjda samo listu strijelaca...Gomez daje po 3 gola na utakmici ali niko ne vidi sto taj kloc samo nogu ili glavu postavi i dadne gol. Isti je slucaj i sa Kloseom ili Luca Tonijem. To su nule za mene, nikakvi igraci....
Pa Dzeko nosi na ledjima pola odbrane, 2-3 igrama su mu non stop na ledjima no on ih razbaca oko sebe ko neke panjeve, niko to ne vidi..Niko ne vidi sto Dzeko ima strasan pregled lopte, strasnu kontrolu, driblinge, pasove, gradjenje, otkrivanje....Vi samo gledate listustrijelaca..Daj djeco odrastite ili idite drkajte i igrajte managera na kompjuteru....
Pa eto, vidiš da onda nemaš šta da pričaš dok ništa ne znaš o Bundesligi. Nije mi jasno zašto se onda javljaš ? Bolje je da se nisi javio. Naravno da ne znaš, jer ne pratiš Bundesligu i mene bi bilo stid to reći. Ali naravno, ti i ostali ćete i dalje slijepo biti zaljubljenu u Edina i svršavati na to, dok će te i dalje osporavati nake Almeide, Raule, Gomeze, Klose, Ribery, Robbene, itd..Analitico je napisao/la:
Uživajte u vašoj novoj vjeri, Džekomanija.

Uostalom pročitajte od mog prvog posta šta sam napisao...nemojte biti retardirani i trpati mi u usta nešto što nisam rekao.
maloprije ovdje gledam onaj dnevni talkshow o premier league, zovu bivseg igraca city-a i njemackog reprezentativca uwe røslera iz manchestera i pitaju ga za situaciju teveza. govori im lik kako on misli da je dzeko jedan od bolji napadaca u europi i da ce biti odlicna zamjena za teveza u cityu! al' zajebi to, ipak je onaj kloc lakic bolji od naseg dzeke

Zadnja izmjena: Steve, dana/u 20 dec 2010, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
potpis......jos si samo zaboravio kako edin dobro izvodi jedanesterceAnalitico je napisao/la:e moro sam se maksuz prijavit na forum da odgovorim na ove gluposti mada sam imao samo u planu da citam komentare uz kafu....

Pogresno sam se skroz odrazio ebiga, digli mi zivac, cak i da samo gledaju listu strijelaca ne bi niko nista smio reci protiv Dzeke jer eno covjek im je iznijeo statistiku za zadnjih par sezona pa neka se zapitaju...
E jos da je i one sve penale zabio sto je fulao mozda bi i neki rekord oborio....
Ja sam tvrdio da Dzeko ne vrijedi 40 miliona jer je to puno novca, no opet kad se sve sagleda i kada vidim koliko neki klocevi uzmu na ugovorima, onda je Dzekina realna cijena 40-60 miliona...Njega zeza ovaj usrani klub Wolfsburg i okruzenje i koci mu progresiju.....
Morat cu ja licno napisati mail direktoru Wolfsburga i zaliti se pa da vidimo odgovor..Trebo bi mi neko da mi prevede na njemacki ali tacno u rijec sve sto napisem....
E jos da je i one sve penale zabio sto je fulao mozda bi i neki rekord oborio....

Ja sam tvrdio da Dzeko ne vrijedi 40 miliona jer je to puno novca, no opet kad se sve sagleda i kada vidim koliko neki klocevi uzmu na ugovorima, onda je Dzekina realna cijena 40-60 miliona...Njega zeza ovaj usrani klub Wolfsburg i okruzenje i koci mu progresiju.....
Morat cu ja licno napisati mail direktoru Wolfsburga i zaliti se pa da vidimo odgovor..Trebo bi mi neko da mi prevede na njemacki ali tacno u rijec sve sto napisem....
Kakav je ba Lakic igrac i odakle je on odjednom isplivao??
Ne sjecam se bas da su igraci tipa Rooney, Tevez, Raul , Nistelrooy, Ronaldo i jos neki pola svoje igracke karijere trosili po seoskim nizim ligama a jarane bundesliga II je cisto sijelo amatera.....Dakle taj tvoj doticni Lakic nece nikad biti ni Dz od Dzeke, cak ni ono samo D...
Ne sjecam se bas da su igraci tipa Rooney, Tevez, Raul , Nistelrooy, Ronaldo i jos neki pola svoje igracke karijere trosili po seoskim nizim ligama a jarane bundesliga II je cisto sijelo amatera.....Dakle taj tvoj doticni Lakic nece nikad biti ni Dz od Dzeke, cak ni ono samo D...
- Principatus
- Kontakt:
Zaokruzit cu ovaj datum na kalendaru debelo sa crvenom bojom.Analitico je napisao/la:Prvi put u zivotu se slazem sa Principatusom u necemu....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Neka ga proglase praznikom na kalendaru ss.ba....Principatus je napisao/la:Zaokruzit cu ovaj datum na kalendaru debelo sa crvenom bojom.Analitico je napisao/la:Prvi put u zivotu se slazem sa Principatusom u necemu....

e svasta cuj neki Lakic bolji od Dzeka
koji botovi vladaju forumom
,....
da, vidimo strijelci bundes velike lige 1.Gekas, 2. Papa Demba Cisse.....zatim Dider ya Konan, Andrev Sccchurle, i veliki Srdjan Lakic
koji je zabio cak jedan gol vise od Dzeka.....woooow fascinantan podatak nema sumnje, kad je jedan Lakic toliko bolji od Dzeka sta tek reci za prve topnike Gekasa, Papu Dembu i Ya Konnana.......citava vasiona je u potrazi za tim igracima, a narocito za do juce anonimusom a sada vec velikom i najvecom zvijezdom Lakicem
eno City je odusevljen Lakicem
koji je inace u 27 godini zivota proglasen za velikog talenta i najboljeg napadaca 

da, vidimo strijelci bundes velike lige 1.Gekas, 2. Papa Demba Cisse.....zatim Dider ya Konan, Andrev Sccchurle, i veliki Srdjan Lakic

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Ma Lakic je jos mlad, ima nade za njega, tek su mu prvi zubi ispali... 

Ma skim se raspravljate, ispadate smjesniji od njega
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.