NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Thibs je dobro vodio Bulls-e ali je istrošen trener koji se teško prilagođava ovoj modernoj no brain košarci.
-
- Kontakt:
Primjetio sam, pametuje li pametuje.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:37Ma pusti debila , među većim debilima foruma . Pazi njega on stavlja ljude na ignore i sa tim se hvali , pa debilčina na kvadrat...Straightforward je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:27Pitaj Noahu, Denga, Boozera itd šta misle o Thibsu.
Našao se stručnjak sa prozivanjem jer mu je neki bivši forumaš išao na qarinu.
Tvoje mišljenje je potvrda onoj tezi da je isto kao guzica svako ga ima.
LlullSergio ?! Ljudi ne vole direknost, različitost, činjenice i istinu, to nije moj problem nego njihov, u ovom slučaju vaš jer si se očito i sam pronašao.
Mene stavio na ignore jer dok je bio prvi udar korone pisao da nema šanse da se nastavi Seria A , da samo idioti misle da može da se nastavi , da glupani vjeruju u nastavak prvenstva itd ...
Kad se nastavilo prvenstveno Seria A , ja mu sve te njegove gluposti i vrijeđanja postavim i napišem šta bi buraz ?
Naravno da jad nije odgovorio, nego stavlja ljude na ignore eto kakav je to kreten ...
Inače Butler se posvađao sa Hoibergom i rekao mu da nema muda dok je ovaj vodio Bullse.
Pa i najveći igrači u NBA istoriji su imali nesuglasica sa svojim trenerima ali to ne znači da ti treneri nisu bili dobri. Pogledaj 2 Van Gundya, old school treneri I TO DOBRI i opet ne mogu danas nikoga da vode...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Danas sam naučio da old school znači biti limitiran, tvrdoglav i egomanijak.
-
- Kontakt:
Učiš i čitaš ono što želiš, nije to ništa novo za ljude da zaklope oči pred onim što svakako već ne vole ma koliko to bilo (ne)ispravno.
Ludost za prikazivanjem Thibsa kao relevantnog u 2020. prelazi svake granice.
ESPN ****: Houston Rockets general manager Daryl Morey is stepping down.
Uh gdje njega iskopa. Nije bez razloga godinama bez FO posla, ispao levat u Knicksima

A Morey jeste previse ekstreman, al mislim da bi zato mogao biti dobar fit jer bi radio zajedno sa Eltonom, a ne sam. Izislo je nedavno da Sixersi traze "president of basketball operations" covjeka, ne znam dal je to razlog za odlazak Moreya iz Houstona al volio bih da jeste.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uje.bo sve sto se moglo uje.bati i sad ode.

U narednim godinama, pikova ili nema ili druga ekipa ima pravo zamjene.Capa nema, najmanje jos 2 godine treba nositi ugovore Hardena i Westbrooka, a cisto sumnjam da ce se odreci i POa od 47mil

Ova situacija uveliko mirise na to da bi mogao biti popularni firesale, kao sto je to @alem znao najavljivati.

Jednostavno, novi GM bez nekog velikog trejda Hardena ili Westbrooka nema s cim da radi.
daryl morey ce lako naci novi posao, on sigurno nije bio problem u houstonu
sad bih ga uzeo umjesto neila olsheyja
on je sastavio ekipu sposobnu za pobjedit gsw i osvojiti titulu, no, desi se povreda cp3 i sve ode u propast
sad bih ga uzeo umjesto neila olsheyja
on je sastavio ekipu sposobnu za pobjedit gsw i osvojiti titulu, no, desi se povreda cp3 i sve ode u propast
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A kosarkaska analitika? Ne mozes uzeti titulu bez cijelog jednog kosarkaskog segmenta.Nema sanse.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prime Moreyevi Rocketsi bi pomeli i regularnu sezonu i playoff ove sezone, samo ih je potrefilo da igraju u eri prime Warriorsa. Razumijem ugao iz kojeg gledaš, ali apsolutno je moguće.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:34A kosarkaska analitika? Ne mozes uzeti titulu bez cijelog jednog kosarkaskog segmenta.Nema sanse.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SBBKBB moj @Donnie.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:00Prime Moreyevi Rocketsi bi pomeli i regularnu sezonu i playoff ove sezone, samo ih je potrefilo da igraju u eri prime Warriorsa. Razumijem ugao iz kojeg gledaš, ali apsolutno je moguće.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:34A kosarkaska analitika? Ne mozes uzeti titulu bez cijelog jednog kosarkaskog segmenta.Nema sanse.
Pa te sezone im taj segment i nije toliko falio obzirom da su imali jednog od najboljih u historiji kosarke sto se tice suta s poludistance.
Morey otisao jer se više nema šta napravit sa ovim rosterom bez nekih drastičnih promjena i okretanja smjera.Izvukao je koliko je mogao.

Ma sprdam se za ono ranije od danas,kakav Thomas

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa i tvoje je jednako nagađanje kao i moje, to što se nije desilo protiv Warriorsa koji su historijska ekipa, ne znači da se ne može nikako uspjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:01SBBKBB moj @Donnie.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:00Prime Moreyevi Rocketsi bi pomeli i regularnu sezonu i playoff ove sezone, samo ih je potrefilo da igraju u eri prime Warriorsa. Razumijem ugao iz kojeg gledaš, ali apsolutno je moguće.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:34
A kosarkaska analitika? Ne mozes uzeti titulu bez cijelog jednog kosarkaskog segmenta.Nema sanse.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zbog cega onda omalozavanje Hardena? Najbolji igrac top 5 ekipe ove decenijeDonnie Darko je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:00
Prime Moreyevi Rocketsi bi pomeli i regularnu sezonu i playoff ove sezone, samo ih je potrefilo da igraju u eri prime Warriorsa. Razumijem ugao iz kojeg gledaš, ali apsolutno je moguće.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moje je cisti fakt.Navedi mi jednu ekipu koja je osvojila titulu u NBA, a da nije sutirala midrange gotovo nikako?Donnie Darko je napisao/la: ↑16 okt 2020, 00:06Pa i tvoje je jednako nagađanje kao i moje, to što se nije desilo protiv Warriorsa koji su historijska ekipa, ne znači da se ne može nikako uspjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:01SBBKBB moj @Donnie.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:00
Prime Moreyevi Rocketsi bi pomeli i regularnu sezonu i playoff ove sezone, samo ih je potrefilo da igraju u eri prime Warriorsa. Razumijem ugao iz kojeg gledaš, ali apsolutno je moguće.
Ne kontam o cemu pricas plus su ti prime Rocketsi, koje pominjes imali i Paula, te nisu 100% igrali onako kako to Morey zamislja...
Njegova filozofija je ISKLJUCIVO trojka, obruc i sl.bacanja.Niko jos uvijek nije osvojio titulu igrajuci takvu kosarku.Zapravo, niko osim HOU i ne igra takvu kosarku koja je svojevrsno svetogrdje, po meni.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cinjenica je da u modernom NBA trojka vise nije ni plaho efikasnija od dvojke. Trojke se pucaju oko 36%(TS procenar 54%) a dvice oko 53%(TS procenat 53%).
Desava se sa tricom ono sto se desavalo sa poludistancom prije 20 godina a to je pretjerano silovanje. Efikasnije je uzeti otvoren midrange nego stepback preko ruke. Trica je dobra samo ako je otvorena ukoliko je ne puca neki vrhunski suter, u ostalim slucajevima je bolje uzeti dvojku prosjecne tezine/efikasnosti
Desava se sa tricom ono sto se desavalo sa poludistancom prije 20 godina a to je pretjerano silovanje. Efikasnije je uzeti otvoren midrange nego stepback preko ruke. Trica je dobra samo ako je otvorena ukoliko je ne puca neki vrhunski suter, u ostalim slucajevima je bolje uzeti dvojku prosjecne tezine/efikasnosti
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.