FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ne kontas da postoji razlika kad igrac ima 3 godine jos ugovora i kad uđe u posljednju...
Jbg sjedes s njim vidis jel moguce produziti ugovor ako nije onda ga prodas sto prije il druga opcija ostavis ga da pomogne ekipi do kraja sezone i da ide besplatno.
Jbg sjedes s njim vidis jel moguce produziti ugovor ako nije onda ga prodas sto prije il druga opcija ostavis ga da pomogne ekipi do kraja sezone i da ide besplatno.
You are someone else I am still right here
Tataru bi odlicno bilo u Rusiji tu ima 10 jakih klubova , prilagodio bi se. Relano to bi mu bio vrh karijere ipak je Ruska liga po jacini 7 na svijetu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 okt 2020, 20:12, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nema od odlaska nista.Al eto nek se piše nesto do subote kad je tekma naša a i zatvara se taj prelazni rok .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:54Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.

1946~
Ne bi volio da ode, neka ga makar do kraja sezone.
Pustite debila Causevica kakva je to ponuda ako nije dosla na adresu kluba
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Utakmica za manje od 48h a vi o Tataru pricate, koji nema pravo nastupa uopste...
Ovaj @Mortem samo pare uzima na klikove, nikakvog reda ne uvodi, nije mu u interesu....

Ovaj @Mortem samo pare uzima na klikove, nikakvog reda ne uvodi, nije mu u interesu....
-
- Kontakt:

Nece Benjo nidje, nego Hebib pusta dezinformacije, da ga izgura iz prvih 11...stara je to varalica iz Konjica
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
1.5 m € ni feninga manje. Jer na igracima beno fanjimo moramo vratit gubitke napravljene na alzircu zidanu brazilcu cruzeru na siptaru krsteu dzaficu hodzicu i svejnu tvinu SUSICU
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije ni čudo što ga puškom ne možeš otjerati.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zacijeniš ti milion i po, ljudi se nasmiju i prst u uho godinu dana, pa ga džaba pokupe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
S obzirom na Benjin ugovor, tj. preostalo vrijeme do isteka istog, oko 300 000 eura bi bilo mjera. Sve ostalo mozemo sanjati, jbg.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Titula donosi puno više novca.
Ne kažem da je ne bih osvojili bez Tatara, al bi sigurno izgubili na kvaliteti ekipe.Ako ga već prodajemo daj bar da masno zaradimo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fascinantno je kako se ljudi lupaju ciframa i kontaju da to ide tako lako. Nije Master Leaguea sunce ti poljubim, milion ako dobiješ, udaraj se u zicagu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad ti je menadžer jaka agencija. Tu je velika lova svakako. Ljudi su i svjesni da on može ugovor produžiti. Da ima mnogo klubova koji bi ga slobodnog željeli svakako nebi oni da rizikuju za koju stotinu više nego što vrijedi pa i milionska ako će da se osiguraju to će i uplatiti. Da ne strahuju od drugih klubova koji ga slobodnog mogu predplatiti. A otom potom imaju ljudi koji o tome razmišljaju. Odlicno bi bilo kad bi otišao u takvu ligu... što za klub što za transfere jer imamo igrače koji će ga dostojno zamijeniti a ide sad prelazni rok zimski tako da vjerujem da će baš veselo biti. A prekosutra tekma konačno.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mashala menadzera na forumu kad citam ovako Riola je pickihin dim
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ja na Master ligi imam manje zahtjeve, od nasih strucnjaka ovde.
Pa Bayern za 6-7 miliona dovede Rocu (buduceg spanskog reprezentativca) jer je vrijeme pandemije, cijene DRASTICNO padaju, klubovi se GASE zbog problema s novcem...ali jok, ono bi lupilo 1,5 miliona eura i nebi nize, inace Uprava napolje !!! Zanimljivo je da su Tatara tjerali strucnjaci nedavno
Pa Bayern za 6-7 miliona dovede Rocu (buduceg spanskog reprezentativca) jer je vrijeme pandemije, cijene DRASTICNO padaju, klubovi se GASE zbog problema s novcem...ali jok, ono bi lupilo 1,5 miliona eura i nebi nize, inace Uprava napolje !!! Zanimljivo je da su Tatara tjerali strucnjaci nedavno
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, pierce, svemalim1 i 66 gostiju.