FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dobro, ima logike, ali Šubert nije proklamovan u budućeg diva među stativama
•
Nadam se da ćemo pobijediti.
Da Costa neće završiti utakmicu sa povredom.
Da Nubel neće dati pas protivniku u noge.
I da Choupo makar jedan gol postigne.
Da Costa neće završiti utakmicu sa povredom.
Da Nubel neće dati pas protivniku u noge.
I da Choupo makar jedan gol postigne.
Jedva čekam utakmicu da vidim Rocu u veznom redu, iako igra protiv petoligaša. Ima sve predispozicije da bude vrhunski veznjak u narednih 10 godina, nadam se da će mu Flick davati dosta šansi tokom sezone, on i Kimmich u veznom redu su budućnost Bayerna. Uz ovog momka iz Benfice koji je tek došao. Par treninga sa Goretzkom u teretani i bit će spreman za prvi tim

Ma nema smisla ocjenjivati ikoga u ovoj utakmici. S tim da smo upravo vidjeli opasan napad Durena. Očekujem par dobrih fora Douglasa Coste i tako neku opuštenu varijantu. Mada uvijek mi je čudno bilo kao mi koštamo milijardu eura, a ovi koštaju ne znam 100k€ ukupno i na terenu se ne vidi ta razlika, nego mi igramo isto protiv ekipe od 100k€ i protiv ekipe od milijardu eura. Jedan paradoks fudbala.
Joj krkanskog fudbala haha gledate li vi ovo?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Otprilike sa 30% snage igraju.
Dok Duren fizicki padne, trpace sami sebe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Sarr samo da popravi fizicku spremu i izbacit ce Pavarda iz prve postave.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja se iskreno ne sjećam kad je Bayern igrao na više od 40% snage protiv petoligaša i sličnih timova, čak i u Kovačevoj prvoj sezoni sjećam se da su sa jakim sastavom dobili nekog niželigaša 1:0, pa ona famozna utakmica protiv Heidenheima kad smo zamalo ispali i dobili 5:4 na guzove. Većinom se igra tek toliko da se niko ne povrijedi.coelho41 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:48Ma nema smisla ocjenjivati ikoga u ovoj utakmici. S tim da smo upravo vidjeli opasan napad Durena. Očekujem par dobrih fora Douglasa Coste i tako neku opuštenu varijantu. Mada uvijek mi je čudno bilo kao mi koštamo milijardu eura, a ovi koštaju ne znam 100k€ ukupno i na terenu se ne vidi ta razlika, nego mi igramo isto protiv ekipe od 100k€ i protiv ekipe od milijardu eura. Jedan paradoks fudbala.
Choupo opravdao ocekivanja

Ma ne govorim ja za Bayern, nego za Duren, maloprije im štoper u napadu, igraju svi sve, kao što smo sada vidjeli amaterski napraviše faul nad Choupom. Zabavna utakmica. Reče komentator da je Bayern Durenu platio troškove prevoza i organizovanja utakmice. Veoma lijepo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Musialina direktnost mi se dopada, nema kod tog djecaka vracanja lopte nazad.
Treba njemu dati minute u ovoj sezoni.
Pojacanja nisu losa iako ova utakmica nije mjerilo.
Mene vise zanimaju igre ovih mladih momaka a u drugom dijelu ocekujem Stillera i Dajakua te Sieba, jos jednog super-talentovanog napadaca.
Mene vise zanimaju igre ovih mladih momaka a u drugom dijelu ocekujem Stillera i Dajakua te Sieba, jos jednog super-talentovanog napadaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Musiala generalno pokazuje da ima itekako potencijala i imat će svoje minute. Šteta što je Richards povrijeđen, a večeras bi sigurno igrao i to vjerovatno stopera. Zirkzee zbog toga što je isto bio s reprezentacijom nije u kadru, iako se čak nagađalo i da će biti. I Zirkzeeu Flick želi i pored dolaska Choupo Moutinga dati prostora ove sezone, to je ove sedmice i spominjao.Omerbavarac je napisao/la: ↑15 okt 2020, 21:35Musialina direktnost mi se dopada, nema kod tog djecaka vracanja lopte nazad.
A iskristalisalo se to kod mladih, kome Flick vjeruje i kome želi dati priliku, vidjelo se to generalno po tome koga nominira u kadar. Zato mislim npr da je jedan Fein otpisan i da i neće biti njegovog povratka. A ovu dvojicu, trojicu treba svakako forsirati. Najavljivano je da će i ovaj Stiller vjerovatno dobiti priliku, špekulisalo da će čak početi, ali ovako će vjerovatno dobiti šansu s klupe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Uđite na Instagram FC Durena, ljudi uživaju, ovo je za njih historija i nešto što nikada više neće osjetiti u životu.
-
- Kontakt:
Ponistise Cupi cist gol 

Sad otvorih, bas simpaticno

Zadnja izmjena: Aki187, dana/u 15 okt 2020, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nur der FCB
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kontam dje var? Sjetih se da nema ovako rano.
Inace bas gledaju da je samo odrade onako lagano..osim par mladjih koji grizu malo vise.
Inace bas gledaju da je samo odrade onako lagano..osim par mladjih koji grizu malo vise.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Musiala ce biti top igra, pojacanja me nisu odusevila...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Roca nije pokazao ama baš ništa. S obzirom da je u pitanju petoligaš ove lopte unazad mi ništa ne znače. Musiala je dobar, ali malo jači vjetar puhne i odnese ga.
-
- Kontakt:
Dobro ba tek su ljudi dosli, dajte im malo vremena da se priviknu i porade na spremi.
Nemojte zaboraviti glasati. Iako je amaterska ekipica Durena, nije se mogla sama od sebe pobijediti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Musiala 2003. godiste. Hante malo.
Steta malog Sieba, samo da nije sta puklo...
Steta malog Sieba, samo da nije sta puklo...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.