FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa mi smo do jučer ismijavali kone da prodaju najboljeg igrača za 200 milja eura. Mi sad kao imamo para, a normalno nam da prodamo najboljeg igrača lige reprezentivca za 300 e. Pa koje ovde lud.
Ili ga prodaj i dobro zaradili, ili čovjeku ponudi dobru lovu i produži ugovor. Nešto se kurcimo ,a radimo kao i većina premijer ligaša, po principu daj šta daš.
Ili ga prodaj i dobro zaradili, ili čovjeku ponudi dobru lovu i produži ugovor. Nešto se kurcimo ,a radimo kao i većina premijer ligaša, po principu daj šta daš.
-
- Kontakt:
Ma upravu ste, ucijeniti Ruse i reci im "Dosta smo se mi vama prilOgodjavali" !
Grob te yebo, a da udje u zadnjih 6 mjeseci ugovora i ne produzi ugovor yebali bi Emiru do 47. koljena !!!
Grob te yebo, a da udje u zadnjih 6 mjeseci ugovora i ne produzi ugovor yebali bi Emiru do 47. koljena !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Ono sto nam Tatar moze donijet ostankom i titulom ..dobit cemo tako 4x vise para nego da ga prodamo..nek ide i dzaba posle.
Nego sto je to vama Sedloski dobar izbog za djecu i tu poziciju..vidim svi ok super al sto
Nego sto je to vama Sedloski dobar izbog za djecu i tu poziciju..vidim svi ok super al sto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma bez dobre cifre ga ne treba pustiti. Ako cemo iakreno ja bih volio da ostane i produzi ugovor ali ako je vrijeme da gradi karijeru u jacim ligama i da zaista ima zelju da ide u Rusiju u ovom trenutku mislim da je sve ispod milion eura ne prihvatljivo!
U novi boj ...
Niti ce otici dzaba, niti za marku manje nego sto mi mislimo da vrijedi. Ta vremena su prosla.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Kako bih dobro doslo sad onih 150 h € sto je otislo za zinedina zidan,pa proslijediti ih onome ko zasluzuje,al haj..amypitar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 21:51Pa mi smo do jučer ismijavali kone da prodaju najboljeg igrača za 200 milja eura. Mi sad kao imamo para, a normalno nam da prodamo najboljeg igrača lige reprezentivca za 300 e. Pa koje ovde lud.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jes gadno gledati pojedine avatare..ko da sam na krivoj strani foruma.
Dosta pozitivnih stvari od Sabrine, nekako sve potaman.
Tatara produziti pa na ljeto prodati ako nastavi sjajno igrati. Sad nije nikome u cilju da pravi transfer; u po sezone haman da mijenja klub, dok se navikne u Rus eto pauze..nema ga nigdje par mjeseci.
Dosta pozitivnih stvari od Sabrine, nekako sve potaman.
Tatara produziti pa na ljeto prodati ako nastavi sjajno igrati. Sad nije nikome u cilju da pravi transfer; u po sezone haman da mijenja klub, dok se navikne u Rus eto pauze..nema ga nigdje par mjeseci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa to.. Nije problem, dođi i lupi ti cifru pet milki, ali da vidimo koja će budala to istresti. Uz to, korona, slaba liga, sve to ima svoje. I ja bih najviše volio da uzmemo par miliona, ali malo realnosti nije na odmet.belosevic28 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 21:49Ja na Master ligi imam manje zahtjeve, od nasih strucnjaka ovde.
Pa Bayern za 6-7 miliona dovede Rocu (buduceg spanskog reprezentativca) jer je vrijeme pandemije, cijene DRASTICNO padaju, klubovi se GASE zbog problema s novcem...ali jok, ono bi lupilo 1,5 miliona eura i nebi nize, inace Uprava napolje !!! Zanimljivo je da su Tatara tjerali strucnjaci nedavno![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:16Kako bih dobro doslo sad onih 150 h € sto je otislo za zinedina zidan,pa proslijediti ih onome ko zasluzuje,al haj..amypitar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 21:51Pa mi smo do jučer ismijavali kone da prodaju najboljeg igrača za 200 milja eura. Mi sad kao imamo para, a normalno nam da prodamo najboljeg igrača lige reprezentivca za 300 e. Pa koje ovde lud.
Sam se odjavi s foruma molim te,,,,,,,,,
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al koji nam je ovo put da igrač uđe u zadnju godinu ugovora i poludi? 
Redom: Dulja, Sarić, Rahmanović, Tatar. Doduše Tatar je najstandardniji sa kvalitetom, al je i on sad daleko bolji nego lani u ovo doba, npr. Fascinantno.

Redom: Dulja, Sarić, Rahmanović, Tatar. Doduše Tatar je najstandardniji sa kvalitetom, al je i on sad daleko bolji nego lani u ovo doba, npr. Fascinantno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Nek on odigra ovako do kraja donese titulu pa nek na ljeto radi sta hoce.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Eh kako mi je zao para za Zidana sto se dadose...
Za otpremninu treneru...
Za seate...
Da se nije Zidan doveo, sad bi Tatar ostao, a i prodao se za 4.7 miliona eVra istovremeno. Eh Emire seoska varalice...
Za otpremninu treneru...
Za seate...
Da se nije Zidan doveo, sad bi Tatar ostao, a i prodao se za 4.7 miliona eVra istovremeno. Eh Emire seoska varalice...
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja imam ideju kako da prodamo Tatara, dovedemo jos boljeg od njega za manju platu.
Win - win situacija, ali me ne slusa niko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ima zamjena u gorazdu cak i prezime istoElCartel11 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:34Ja imam ideju kako da prodamo Tatara, dovedemo jos boljeg od njega za manju platu.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedva cekam da se zavrsi utakmica u subotu, da mozemo pisat i o drugim stvarima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sanco prodo Kovu a da ni klub ne zna.
Cestitam, a ne ko neki !!!
-
- Kontakt:
Znaju u klubu samo nece da kazu,vidis i golman vec kod nas po TM i drugim izvorima,a u klubu haman ne znaju..belosevic28 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:44Sanco prodo Kovu a da ni klub ne zna.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/adnan-kan ... ler/354017Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:49Znaju u klubu samo nece da kazu,vidis i golman vec kod nas po TM i drugim izvorima,a u klubu haman ne znaju..belosevic28 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:44Sanco prodo Kovu a da ni klub ne zna.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, mnon46, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 61 gost.