La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 18 dec 2010, 19:01

Jao Betisa nasao se izivljavati nad Tenerifama (0-3) nakon poluvremena . Tenerife ce se tesko spasiti od ispadanja u 3 ligu ,ubjedljivo su zadnji :| Elche odigrao 1-1 protiv Rayo Vallecana . Celta vodi protiv Salamance slika 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 dec 2010, 21:44

Nije ova Primera više zanimljiva, sa ovakvom Barcom.. jedino da se Barca na tri jednaka tima pa bi možda i ostali timovi imali šanse :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 dec 2010, 21:48

Zanimljiva je Primera ,ali nije zanimljiva borba za titulu :lol: ako nista svjedoci smo nogometa s druge planete :roll:
BTW : Celta ostalo 1-0 kao i Betis 0-3slika

Stanje na vrhu tabele 8-)

1 Betis 39
2 Rayo 34

3 Celta 33
4 Xerez 27
5 Barcelona B* 26
6 Cartagena* 25

7 Elche 25
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

onoffon
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la onoffon » 18 dec 2010, 23:45

Ovih 19 igraca je pozvano da igraju protiv Reala, dakle definitivno u timu nema Kanoutea, Alexisa, za njega vec znate razlog i Navasa.

Palop, Fazio, Martín Cáceres, Fernando Navarro, Romaric, Zokora, Luis Fabiano, Renato, Javi Varas, Escudé, Alfaro, Diego Capel, Negredo, Cigarini, Dabo, Acosta, Konko, José Carlos, Luis Alberto.
Big club, great history, Nottm Forest.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 dec 2010, 01:33

juznjak> je napisao/la:Zanimljiva je Primera ,ali nije zanimljiva borba za titulu :lol: ako nista svjedoci smo nogometa s druge planete :roll:
BTW : Celta ostalo 1-0 kao i Betis 0-3slika

Stanje na vrhu tabele 8-)

1 Betis 39
2 Rayo 34

3 Celta 33
4 Xerez 27
5 Barcelona B* 26
6 Cartagena* 25

7 Elche 25
Sve je rečeno s ovim... :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Rossoneri
Kontakt:

Post Postao/la Rossoneri » 19 dec 2010, 08:14

Protiv Reala nemate šta tražiti,danas im je potrebna pobjeda kako bi se nastavila utrka za Barcom,a i vi nemate sastav koji se može suprostaviti Mourinhu.;)
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 dec 2010, 11:50

Ako Rayo udje u Primeru, bit ce 4 kluba iz Madrida :mrgreen:
Neko spomene ovu Barcu Athletic, evo sad procitah, kaze... ako pojedini igrac iz B tima (Castille ili Barce) odigra vise od 6 utakmica za prvi tim nema vise pravo nastupa za drugi. Zato mali Thiago i Morata rijetko i dobivaju priliku da igraju u prvom timu, jer jbg, ipak su potrebniji drugom.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 12:07

Cudo se ova tema prije nije otvorila. Neka je, Kanute je zvijerka, meni najdrazi igrac u Sevilli. Dobro je da ga nema vcrs , mada ionako mislim da je Real veliki favorit. Nadam se dobroj tekmi s puno golova
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 dec 2010, 13:04

Nema Kanutea ali zato se vratio Fabiano 8-) a i Negredo je tu , mirise mi na x ova tekma jer i Realu fali dosta igraca .

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:25

Portillo je napisao/la:Ako Rayo udje u Primeru, bit ce 4 kluba iz Madrida :mrgreen:
Neko spomene ovu Barcu Athletic, evo sad procitah, kaze... ako pojedini igrac iz B tima (Castille ili Barce) odigra vise od 6 utakmica za prvi tim nema vise pravo nastupa za drugi. Zato mali Thiago i Morata rijetko i dobivaju priliku da igraju u prvom timu, jer jbg, ipak su potrebniji drugom.
Thiago ce u 1. mjesecu preci u 1. tim , tako da nece imati pravo nastupa za Barcelonu B . Mislim da ce i Fontas takodjer preci u 1. tim , ali ostaje jos malo da se vidi .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 dec 2010, 21:54

Odlcno Sevilla odigrala prvo poluvrijeme ,prije svega na sredini terena, u napadu Negredo nesto pokusavao al bezuspjesno dok je Fabiano bio neprimjetan .

Edit: Sevilla umjesto da napadne kada je imala igraca vise :roll: ovako poraz 1-0. Nije mi jasno igrali su bolje bas do tog trenutka kada je Carvaljo fasovao crveni ..kasnije mnogo losiji :? Negredo prije toga imao sansu utakmice ali nekim cudom fulao .

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 20 dec 2010, 01:13

Kakav smo glup gol primili :evil: nemogu da vjerujem. Palopu svaka čast, večeras je pokazao stvarno kvalitet, ali bruke kad ga je Di Maria uzeo "ševati" da niko od četvorice u odbrani ne stane na gol crtu, svi čekaju da ubaci. Nije mi krivo kad izgubi klub kad je stvarno nadigran, kad stvarno nezna jel došao il pošao, al večeras mi je stvarno krivo nakon ovako dobro odigrane utakmice, bez par ključnih igrača, u gostima kod Reala, halo, sa igračem više dobar dio utakmice, izgubit ovako, stvarno čovjeku ne bude svejedno. Real se radovao na kraju ko da su osvojili la ligu, a Mou se prepo nakon gola odma pojačava odbranu ko da je Barci dao gol u finalu lp-a. Stvarno mi je Real sve mrži i mrži klub :twisted: Sevilla ostaje na 11-oj poziciji, al Hercules i Racnig imaju tekmu manje, tako da ocekujem da cemo pasti vjerovatno na 12-tu poziciju. Ovaj tim stvarno zasluzuje bolje ;)

Sljedeći meč u ligi protiv Osasune, aBd, iduće godine, drugog Januara.

Vamos Sevilla!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 dec 2010, 01:16

onoffon je napisao/la:Kakav smo glup gol primili :evil: nemogu da vjerujem. Palopu svaka čast, večeras je pokazao stvarno kvalitet, ali bruke kad ga je Di Maria uzeo "ševati" da niko od četvorice u odbrani ne stane na gol crtu, svi čekaju da ubaci. Nije mi krivo kad izgubi klub kad je stvarno nadigran, kad stvarno nezna jel došao il pošao, al večeras mi je stvarno krivo nakon ovako dobro odigrane utakmice, bez par ključnih igrača, u gostima kod Reala, halo, sa igračem više dobar dio utakmice, izgubit ovako, stvarno čovjeku ne bude svejedno. Real se radovao na kraju ko da su osvojili la ligu, a Mou se prepo nakon gola odma pojačava odbranu ko da je Barci dao gol u finalu lp-a. Stvarno mi je Real sve mrži i mrži klub :twisted: Sevilla ostaje na 11-oj poziciji, al Hercules i Racnig imaju tekmu manje, tako da ocekujem da cemo pasti vjerovatno na 12-tu poziciju. Ovaj tim stvarno zasluzuje bolje ;)

Sljedeći meč u ligi protiv Osasune, aBd, iduće godine, drugog Januara.

Vamos Sevilla!
Vi ste odigrali tako jadno, ocajno da ne kazem onu pogrdnu rijec, da se nemas na sta zaliti. Da je Benzema bio prisebniji u nekoliko situacija i da su sudije sudile bolje prosli biste vi sa vise golova u mrezi. Treba da budete zadovoljni. A na ono udaranje nasih igraca i zapocinjanje svadja nemam rijeci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 20 dec 2010, 01:22

Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na kraju :o samo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 dec 2010, 15:19

onoffon je napisao/la:Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na kraju :o samo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.
u utakmici protiv dortmund-a se vidilo da ste dosta atraktivna ekipa..al nekako mi odbrana sevilje djeluje nesigurno..mozda sam stekao pogresan utisak al su mi nekako tromo izgledali..
-PAJA Fan Club!!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 dec 2010, 15:24

jel 2 liga najvise sto mogu igrati barcin i realov drugi tim..vjerujem da jest al trebam potvrdu od nekog ko ima tacan info.. :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Rossoneri
Kontakt:

Post Postao/la Rossoneri » 20 dec 2010, 16:10

Kao što sam i rekao da je Realu neophodna pobjeda, to se i desilo u neku ruku mi je žao Seville jer su primili baš glupo gol!
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 20 dec 2010, 16:12

da , ne mogu imati 2 ekipe u primeri .

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 dec 2010, 16:15

onoffon je napisao/la:Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na kraju :o samo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.
Aha, ja sam jedini koji tako tvrdi :roll:

Ne velim ja da se ne treba borit na terenu, ostavit srce i to, ali manje kung-fu poteza i svi zadovoljni.

Ti zuti kartoni su potpuno neopravdano dosudjeni, sudija je bio veoma los.

Sevilla je imala jednu sansu, i to onu Negreda gdje je za divno cudo bio u ofsajdu!

Jok, no cemo da tugujemo :roll:

@Rossoneri, Sevilla je trebala i ranije da primi gol da nije bilo sramnih odluka sudija.

@BadBoy, ako su ti oni atraktivni onda stvarno :roll: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 dec 2010, 20:22

slika

Utorak

Betis - 20:00
Getafe -
Barcelona - 20:00 (Sport klub)
Athletic -
Córdoba - 20:00(Sport klub+)
Deportivo -
Valencia - 22:00 (Sport klub+)
Villarreal

Srijeda

Atlético - 20:00 (Sport klub+) slika
Espanyol -
Sevilla - 20:00
Málaga -
Almería - 20:00
Mallorca -
R. Madrid - 22:00(Sport klub )
Levante -

To je to od nogometa u ovoj godini sto se tice Spanije :)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Evander, jasmin10, signalidunapark, strahmeipomisliti, VolimBiH96 i 10 gostiju.