La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Jao Betisa nasao se izivljavati nad Tenerifama (0-3) nakon poluvremena . Tenerife ce se tesko spasiti od ispadanja u 3 ligu ,ubjedljivo su zadnji
Elche odigrao 1-1 protiv Rayo Vallecana . Celta vodi protiv Salamance

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nije ova Primera više zanimljiva, sa ovakvom Barcom.. jedino da se Barca na tri jednaka tima pa bi možda i ostali timovi imali šanse 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Zanimljiva je Primera ,ali nije zanimljiva borba za titulu
ako nista svjedoci smo nogometa s druge planete 
BTW : Celta ostalo 1-0 kao i Betis 0-3
Stanje na vrhu tabele
1 Betis 39
2 Rayo 34
3 Celta 33
4 Xerez 27
5 Barcelona B* 26
6 Cartagena* 25
7 Elche 25

Stanje na vrhu tabele
1 Betis 39
2 Rayo 34
3 Celta 33
4 Xerez 27
5 Barcelona B* 26
6 Cartagena* 25
7 Elche 25
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Re: Sevilla FC
Ovih 19 igraca je pozvano da igraju protiv Reala, dakle definitivno u timu nema Kanoutea, Alexisa, za njega vec znate razlog i Navasa.
Palop, Fazio, Martín Cáceres, Fernando Navarro, Romaric, Zokora, Luis Fabiano, Renato, Javi Varas, Escudé, Alfaro, Diego Capel, Negredo, Cigarini, Dabo, Acosta, Konko, José Carlos, Luis Alberto.
Palop, Fazio, Martín Cáceres, Fernando Navarro, Romaric, Zokora, Luis Fabiano, Renato, Javi Varas, Escudé, Alfaro, Diego Capel, Negredo, Cigarini, Dabo, Acosta, Konko, José Carlos, Luis Alberto.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sve je rečeno s ovim...juznjak> je napisao/la:Zanimljiva je Primera ,ali nije zanimljiva borba za tituluako nista svjedoci smo nogometa s druge planete
Stanje na vrhu tabele![]()
1 Betis 39
2 Rayo 34
3 Celta 33
4 Xerez 27
5 Barcelona B* 26
6 Cartagena* 25
7 Elche 25
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Protiv Reala nemate šta tražiti,danas im je potrebna pobjeda kako bi se nastavila utrka za Barcom,a i vi nemate sastav koji se može suprostaviti Mourinhu.
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
Ako Rayo udje u Primeru, bit ce 4 kluba iz Madrida
Neko spomene ovu Barcu Athletic, evo sad procitah, kaze... ako pojedini igrac iz B tima (Castille ili Barce) odigra vise od 6 utakmica za prvi tim nema vise pravo nastupa za drugi. Zato mali Thiago i Morata rijetko i dobivaju priliku da igraju u prvom timu, jer jbg, ipak su potrebniji drugom.
Neko spomene ovu Barcu Athletic, evo sad procitah, kaze... ako pojedini igrac iz B tima (Castille ili Barce) odigra vise od 6 utakmica za prvi tim nema vise pravo nastupa za drugi. Zato mali Thiago i Morata rijetko i dobivaju priliku da igraju u prvom timu, jer jbg, ipak su potrebniji drugom.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Cudo se ova tema prije nije otvorila. Neka je, Kanute je zvijerka, meni najdrazi igrac u Sevilli. Dobro je da ga nema vcrs , mada ionako mislim da je Real veliki favorit. Nadam se dobroj tekmi s puno golova
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nema Kanutea ali zato se vratio Fabiano
a i Negredo je tu , mirise mi na x ova tekma jer i Realu fali dosta igraca .
Thiago ce u 1. mjesecu preci u 1. tim , tako da nece imati pravo nastupa za Barcelonu B . Mislim da ce i Fontas takodjer preci u 1. tim , ali ostaje jos malo da se vidi .Portillo je napisao/la:Ako Rayo udje u Primeru, bit ce 4 kluba iz Madrida![]()
Odlcno Sevilla odigrala prvo poluvrijeme ,prije svega na sredini terena, u napadu Negredo nesto pokusavao al bezuspjesno dok je Fabiano bio neprimjetan .
Edit: Sevilla umjesto da napadne kada je imala igraca vise
ovako poraz 1-0. Nije mi jasno igrali su bolje bas do tog trenutka kada je Carvaljo fasovao crveni ..kasnije mnogo losiji
Negredo prije toga imao sansu utakmice ali nekim cudom fulao .
Edit: Sevilla umjesto da napadne kada je imala igraca vise
Kakav smo glup gol primili
nemogu da vjerujem. Palopu svaka čast, večeras je pokazao stvarno kvalitet, ali bruke kad ga je Di Maria uzeo "ševati" da niko od četvorice u odbrani ne stane na gol crtu, svi čekaju da ubaci. Nije mi krivo kad izgubi klub kad je stvarno nadigran, kad stvarno nezna jel došao il pošao, al večeras mi je stvarno krivo nakon ovako dobro odigrane utakmice, bez par ključnih igrača, u gostima kod Reala, halo, sa igračem više dobar dio utakmice, izgubit ovako, stvarno čovjeku ne bude svejedno. Real se radovao na kraju ko da su osvojili la ligu, a Mou se prepo nakon gola odma pojačava odbranu ko da je Barci dao gol u finalu lp-a. Stvarno mi je Real sve mrži i mrži klub
Sevilla ostaje na 11-oj poziciji, al Hercules i Racnig imaju tekmu manje, tako da ocekujem da cemo pasti vjerovatno na 12-tu poziciju. Ovaj tim stvarno zasluzuje bolje
Sljedeći meč u ligi protiv Osasune, aBd, iduće godine, drugog Januara.
Vamos Sevilla!
Vamos Sevilla!
- Nail for Real
- Kontakt:
Vi ste odigrali tako jadno, ocajno da ne kazem onu pogrdnu rijec, da se nemas na sta zaliti. Da je Benzema bio prisebniji u nekoliko situacija i da su sudije sudile bolje prosli biste vi sa vise golova u mrezi. Treba da budete zadovoljni. A na ono udaranje nasih igraca i zapocinjanje svadja nemam rijeci.onoffon je napisao/la:Kakav smo glup gol primilinemogu da vjerujem. Palopu svaka čast, večeras je pokazao stvarno kvalitet, ali bruke kad ga je Di Maria uzeo "ševati" da niko od četvorice u odbrani ne stane na gol crtu, svi čekaju da ubaci. Nije mi krivo kad izgubi klub kad je stvarno nadigran, kad stvarno nezna jel došao il pošao, al večeras mi je stvarno krivo nakon ovako dobro odigrane utakmice, bez par ključnih igrača, u gostima kod Reala, halo, sa igračem više dobar dio utakmice, izgubit ovako, stvarno čovjeku ne bude svejedno. Real se radovao na kraju ko da su osvojili la ligu, a Mou se prepo nakon gola odma pojačava odbranu ko da je Barci dao gol u finalu lp-a. Stvarno mi je Real sve mrži i mrži klub
Sevilla ostaje na 11-oj poziciji, al Hercules i Racnig imaju tekmu manje, tako da ocekujem da cemo pasti vjerovatno na 12-tu poziciju. Ovaj tim stvarno zasluzuje bolje
![]()
Vamos Sevilla!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na kraju
samo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.
u utakmici protiv dortmund-a se vidilo da ste dosta atraktivna ekipa..al nekako mi odbrana sevilje djeluje nesigurno..mozda sam stekao pogresan utisak al su mi nekako tromo izgledali..onoffon je napisao/la:Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na krajusamo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.
-PAJA Fan Club!!
jel 2 liga najvise sto mogu igrati barcin i realov drugi tim..vjerujem da jest al trebam potvrdu od nekog ko ima tacan info.. 
-PAJA Fan Club!!
Kao što sam i rekao da je Realu neophodna pobjeda, to se i desilo u neku ruku mi je žao Seville jer su primili baš glupo gol!
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
da , ne mogu imati 2 ekipe u primeri .
- Nail for Real
- Kontakt:
Aha, ja sam jedini koji tako tvrdionoffon je napisao/la:Veoma subjektivno mišljenje, kako sad s tobom raspravljat, a za borbu i prgavost, pa fudbal je, nije manekenstvo, neznam sta očekujete. Pa pogledaj samo bruku i sramotu koliko ste zutih zaradili. Sevilla je imala svoje sanse koje nije iskoristila, sta sad ja trebam reci eh da je uslo ovo, da je uslo ono, nije i kraj price, a najsmjesnije je to koliko ste se radovali na krajusamo sam ceko kad ce Mourinho baklju zapalit.
Ne velim ja da se ne treba borit na terenu, ostavit srce i to, ali manje kung-fu poteza i svi zadovoljni.
Ti zuti kartoni su potpuno neopravdano dosudjeni, sudija je bio veoma los.
Sevilla je imala jednu sansu, i to onu Negreda gdje je za divno cudo bio u ofsajdu!
Jok, no cemo da tugujemo
@Rossoneri, Sevilla je trebala i ranije da primi gol da nije bilo sramnih odluka sudija.
@BadBoy, ako su ti oni atraktivni onda stvarno
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Utorak
Betis - 20:00
Getafe -
Barcelona - 20:00 (Sport klub)
Athletic -
Córdoba - 20:00(Sport klub+)
Deportivo -
Valencia - 22:00 (Sport klub+)
Villarreal
Srijeda
Atlético - 20:00 (Sport klub+)

Espanyol -
Sevilla - 20:00
Málaga -
Almería - 20:00
Mallorca -
R. Madrid - 22:00(Sport klub )
Levante -
To je to od nogometa u ovoj godini sto se tice Spanije
Trenutno korisnika/ca: Evander, jasmin10, signalidunapark, strahmeipomisliti, VolimBiH96 i 10 gostiju.