Druze to je klasicna forumska zajebancija u koju nisi upucen, Fedtardovi, Rafatardovi i sl. Djedica gacevaditelj itd. Ako ne znas za zajebanciju zaobidji i mene i moje postove. Ja tebi nisam direktno rekao da si retard kao ti menibombaysaphire je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:22Je li sam nazivaš navijače Federera retardi ? Kad se tebi odgovori istom mjerom , spominješ majku ...Goretzka je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:12Jest te mama lijepo vaspitalabombaysaphire je napisao/la: ↑14 okt 2020, 11:07
Retardu neka uzme Nadal uzme po mogućnosti završni masters , znaš onaj masters na kraju sezone gdje 8 najboljih igrača i gdje nema zagrijavanja protiv laganih protivnika , nego odmah u kost . Tih mastersa Nadal ima čak 0 .neka neka, svidja mi se to ponasanje iz razloga jer sam upravu, istina boli malecki
![]()
Neka djedica proba uzet zlato na OI, to je poslo za rukom samo najvecem kao i jednom Murrayu (2x) a djedici nijednom. Takodjer bih volio da ispegla malo H2H, doduse ni to nema kad jer se pripremaju stake za dedicuSta cemo sa drugim najvecim turnirima, tu takodjer nema sansi da stigne Rafaela. Jedino sto imate su te sedmice i taj WTF, al necete se uskoro ni na to moci vaditi. Pozdrav
![]()
Ja tvoju nisam spomenuo , zamolio bi te fino da izbrišeš dio gdje spominješ moju majku .
Prvi vrijeđaš , ja sam uzvratio istom mjerom ( tvojom ) .
Nema potrebe da se spominju roditelji .
Ako već hoćeš da se qrčiš , nema problema možemo i na taj način.
Sto se roditelja tice, nisam spomenuo u losem kontekstu, ako si nevaspitan to je nesto sasvim drugo, ni ja na majku ne dam pa tako ni ne vrijedjam tudje. U ovom slucaju nisam nikoga uvrijedio osim sto sam rekao da si nevaspitan i tjt. Isto tako ti mozes za mene reci, tvoje misljenje. Za majku nikad ne bih nesto ruzno rekao, pa tako ni sad, ne pravi od mrava slona i ne pisi na forumu ako on nije za tebe.