Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Znaš li slučajno naplaćuju li kakve dodatne usluge osim ranije plaćene poštarine, čitao sam na par foruma da naplaćuju i posredovanje na carini iako paket ne podliježe taksama i PDV-u, pa mi čudno to malo.
U dva navrata mi je manja kutija bila otvorena i onda ponovo zapakovana i omotana trakom carina. Po dolasku poštara morao sam platiti 8 KM troškova carinskog pregleda. I dobio sam papir koji kaže procijenjenja virjednost je ispod minimuma za carinjenje i ne naplaćuje se carina ili tako nešto. Samo to je bilo prije 5- 6 godina kada se nije naplaćivala ni ova dostava št sad ima....Crno je što je prozvod koštao 12 KM ili sl..

& $ ?
Ma dobro, meni ne gine otvaranje paketa jer je težina preko 1 kg, tako da će vjerovatno otvoriti da vide o čemu se radi, ali vrijednost je 20$ i sadržaj ne podliježe carinjenju, tako da bi mi bilo glupo da me DHL propisno odere za posredovanje na carini. 

- NeumjesanTip
- Kontakt:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- ASD
- Kontakt:

Trenutn najveći šljam u TK.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Ma trenutni patron kantona Abdurahman Hodžić i 3 ključna podanika, Denijal Tulumović, Enver Bijedić i Samir Kamenjaković.
Živinička struja SDA.
Živinička struja SDA.
Svi su oni isti a najgori su mi ovi iz SDP-a sto dobiju izbore odu u opoziciju i onda krenu laprdati

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Hbg, ne volim SDP ali ovdje su sto posto u pravu.
Htjeli su napraviti vladu, odabrali su PDA kao manje zlo ali su pojedini članovi se prodali SDA i sklopili SDA vladu. Što je nonsens jer su otišli u vlast kao slabiji pregovarač. Ali već je jasno da je iz ličnih interesa urađeno jer su sad izašli zajedno na izbore.
Da je zakon normalan, članovi ne bi mogli prodavati funkcije ali tako je kako je.
Mada, iskren da budem, ta vlada kantona je manje bitna jer je kanton totalno zanemaren od strane SDA i Sarajeva. Svi oni ako išta žele moraju ciljati na Sarajevo.
Tamo su glavne institucije, tamo su sjedišta kompanija. Nevjerovatno je da je Elektroprivreda tamo, a ne u Tuzli.
S druge strane, to smo sve i zaslužili jer nam je SDA i dalje jak politički igrač na kantonu.
Ja ne znam zasto pojedinci toliko pjene protiv SDA , pa po meni je PDA vece zlo od SDA u TK jer su oni vladali zadnjih 20 godina ispred SDA pa sad samo promijenili dres. Nema neke razlike izmedju SDA, PDA, SDP-a i ostalih stranaka sve je to puno lopova i uhljeba samo sto se sad ti uhljebi medjusobno prepucavaju zbog opet svojih interesa. Sva sreca pa se na izborima moze glasati za pojedince a ne za stranak pa makar mozes nesto probrati
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
PDA je bila SDA.Slobodas je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:45Ja ne znam zasto pojedinci toliko pjene protiv SDA , pa po meni je PDA vece zlo od SDA u TK jer su oni vladali zadnjih 20 godina ispred SDA pa sad samo promijenili dres. Nema neke razlike izmedju SDA, PDA, SDP-a i ostalih stranaka sve je to puno lopova i uhljeba samo sto se sad ti uhljebi medjusobno prepucavaju zbog opet svojih interesa. Sva sreca pa se na izborima moze glasati za pojedince a ne za stranak pa makar mozes nesto probrati
Ni gori ni bolji od njih, samo su se podijelili. I u jednoj i u drugoj stranci sjede ljudi koji su od rata na vlasti.
Ali činjenica je da oni skipa čine stranku koja je napravila najveću štetu jer su najduže na vlasti. Od opština, kantona i entiteta.
Onu gore sam sliku okačio jer su oni trenutno ti koji čine najveću štetu.
- Beduin
- Kontakt:
Sad mi rodjak pokazuje trenerku Slobodinu PATRICK sa brojem 15, valjda iz OP, skoro pa nova, komplet trenerka + majica dugih rukava + suskavac + jakna i skidaju se rukavi pa moze biti i prsluk + ruksak prodaje za 100 KM.
Velicina M, meni pokratki gornji dijelovi, a htio ja sebi uzeti za utakmica i termina da imam.
Ako ko htjedne nek mi se javi u PP.
Velicina M, meni pokratki gornji dijelovi, a htio ja sebi uzeti za utakmica i termina da imam.
Ako ko htjedne nek mi se javi u PP.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:34Hbg, ne volim SDP ali ovdje su sto posto u pravu.
Htjeli su napraviti vladu, odabrali su PDA kao manje zlo ali su pojedini članovi se prodali SDA i sklopili SDA vladu. Što je nonsens jer su otišli u vlast kao slabiji pregovarač. Ali već je jasno da je iz ličnih interesa urađeno jer su sad izašli zajedno na izbore.
Da je zakon normalan, članovi ne bi mogli prodavati funkcije ali tako je kako je.
Mada, iskren da budem, ta vlada kantona je manje bitna jer je kanton totalno zanemaren od strane SDA i Sarajeva. Svi oni ako išta žele moraju ciljati na Sarajevo.
Tamo su glavne institucije, tamo su sjedišta kompanija. Nevjerovatno je da je Elektroprivreda tamo, a ne u Tuzli.
S druge strane, to smo sve i zaslužili jer nam je SDA i dalje jak politički igrač na kantonu.

& $ ?
Sve to stoji al ko je to dozvolio. Po meni najveci krivac za ovakvu SDA i za ovakvo ponasanje je opozicija tj SDP koji qurcem nije mrdnuo i kad su par puta pobijedili na izborima i formirali vlast nisu nista napravili, ljudi su prejadni nesposobni za bilo kakve promjene. SDP je duplo gori od SDA prvo jer su nesposobni da ih smijene drugo jer su isti ako ne i gori od SDA kada dodju na vlast , njima samo smetaju SDA uhljebi zbog kojih se ova stranka drzi na vrhu ima i SDP svoje uhljebe ali ne u tolikom brojuASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:34Hbg, ne volim SDP ali ovdje su sto posto u pravu.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Selam

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Povedi nas Grado u Evropsku uniju. 

- ASD
- Kontakt:
Da se razumijemo. SDP neće nikada biti u rangu SDA jer je ovo država nepismenih seljaka koji jedu slamu i glasaju za Bakira jer ih je on lično oslobodio u ratu, a njegov babo, on lično donio Islam u Bosnu.Slobodas je napisao/la: ↑16 okt 2020, 09:01Sve to stoji al ko je to dozvolio. Po meni najveci krivac za ovakvu SDA i za ovakvo ponasanje je opozicija tj SDP koji qurcem nije mrdnuo i kad su par puta pobijedili na izborima i formirali vlast nisu nista napravili, ljudi su prejadni nesposobni za bilo kakve promjene. SDP je duplo gori od SDA prvo jer su nesposobni da ih smijene drugo jer su isti ako ne i gori od SDA kada dodju na vlast , njima samo smetaju SDA uhljebi zbog kojih se ova stranka drzi na vrhu ima i SDP svoje uhljebe ali ne u tolikom brojuASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 16:34Hbg, ne volim SDP ali ovdje su sto posto u pravu.
Sviđalo se nama ili ne, SDA je postao sistem. Koji ima sela i koji još krade izbore.
SDP ne može nikako biti isti SDA jer nosu u vlasti ni blizu kao oni.
Mada, ne želim da zvučim kao njihov glasnogovornik jer nisam SDP niti ću glasati za njih.
Ali činjenica je da uvijek treba glasati kontra SDA i satelita, ko god to bio. Pogotovo mi na TK bi to trebali znati. Najmnogoljudniji smo kanton, a jedna sarajevska opština im je bitnija od nas skupa.
Slazem se al nemas za koga glasati o tome ja pricam , nema opozicije tj ima al je ko muda (ne bi nikad za njih glasao kad vidim kakvi su)ASD je napisao/la: ↑16 okt 2020, 10:51...
Da se razumijemo. SDP neće nikada biti u rangu SDA jer je ovo država nepismenih seljaka koji jedu slamu i glasaju za Bakira jer ih je on lično oslobodio u ratu, a njegov babo, on lično donio Islam u Bosnu.
Sviđalo se nama ili ne, SDA je postao sistem. Koji ima sela i koji još krade izbore.
SDP ne može nikako biti isti SDA jer nosu u vlasti ni blizu kao oni.
Mada, ne želim da zvučim kao njihov glasnogovornik jer nisam SDP niti ću glasati za njih.
Ali činjenica je da uvijek treba glasati kontra SDA i satelita, ko god to bio. Pogotovo mi na TK bi to trebali znati. Najmnogoljudniji smo kanton, a jedna sarajevska opština im je bitnija od nas skupa.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Pa hbg. Ako nećeš za opoziciju, uvijek možeš za vlast.
Ništa ne mijenjati, pustiti da SDA vlada.
Ništa ne mijenjati, pustiti da SDA vlada.
SDA je ko hobotnica, ima ih u svim porama, nikad ih ne mozes pobjediti.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.