Ja samo odgovaram na direktne prozivke. A smirili su se malo ovi hejteri pa kuliram. Al sam mislima i srcem i dalje uz buntovnike, ako dođe do belaja, s njima sam.fera je napisao/la: ↑16 okt 2020, 12:12Sto bi se pobjednik ljutioDenchi je napisao/la: ↑16 okt 2020, 11:14Sto cu se uvrijedit, osujetio sam transfer IrfanaAlfredNobel je napisao/la: ↑16 okt 2020, 08:07.. Neki dan s Denchijem sam raspravljao do kraja, pa nešto ne vidim da se čovjek uvrijedio kao curica.
![]()
![]()
@nobel mogu vidjeti tvoje postove ako si im na ignore kad te citira neko drugi ko nije među ignorisanim.
Dobri ste momci svađajte se jos danas sutra mir da bude da se ne prenese nervoza na teren, ipak citaju igraci sve kaze mi oremus nije mogao 3 noci spavati kad je vidio sta pisemo samozdravlje i ja o njemu![]()
Al kako se škoro izvuce i uvali nobela koji je u međuvremenu postao tetka, iskakac iz pasteta i svasta nesto a ovaj sad o seatima tamo prica boli ga briga![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
I ja imam osjecaj da ce to babuka rijesiti
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Tacno, ja sam ga najvise kritikovao pa da spomenem da sad igra dosta bolje, mada pitanje je koliko je to bitno kad se vraca gore u januaru...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 12:19Serbecic odlicno odigrao protiv Njemacke, nadam se da ce se vratiti u svoju staru formu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
NaravnoKaunas je napisao/la: ↑16 okt 2020, 12:10Zato ces sad za vikend izbit na vrh tabele.Zundo je napisao/la: ↑16 okt 2020, 11:50Ja u skoli bio pa nisam stigao stavit prognozuMortemHz je napisao/la: ↑16 okt 2020, 11:05FK Radnički - FK Sarajevo
totalchaos87 - 7.5svaka čast.
TarpiTarpi - 6.5svaka čast.
Bordo23 - 5.5
Mortem - 4.5
Mokes - 4.5
JavierBosnia - 4.5
miky_hz - 4.5
SarajevoForza - 4.5
fera - 3.5
steven11 - 3.5
Arhitekt - 3.5
SaNa - 3.5
taremuha - 3.5
ZeroStyle - 3
hordasDoboj - 2.5
Napapijri - 2.5
crnehorde - 2
mirzatele - 1![]()
![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sisin igraci se samo loze na utakmicu protiv prvaka.
U laznim Mostarcima i ostalim uhljupima se skidaju
Vec u prvom poluvremenu
Bolje mu je da se uhvati kamiona
U laznim Mostarcima i ostalim uhljupima se skidaju
Vec u prvom poluvremenu
Bolje mu je da se uhvati kamiona
-
Historicar
- Kontakt:
Zrinjski nam je sigurno največi konkurent za titulu, ona pobjeda u Mostaru je zlata vrijedna.Baš me zanima šta ce Nalić izjaviti nakon utakmice 
Da su bili ravnopravni garantHistoricar je napisao/la: ↑16 okt 2020, 16:00Zrinjski nam je sigurno največi konkurent za titulu, ona pobjeda u Mostaru je zlata vrijedna.Baš me zanima šta ce Nalić izjaviti nakon utakmice![]()
I da su gosti imali bolju zavrsnicu
Ko ih jhebe gube i sljedecu od sirokog 100%
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zrinji Filipovic znaci ko nama Tatar
Ma znaš šta je. Ja sam bio stavio prognozu sedmicu prije ali sam bio zaboravio na ovu utakmicu U21 pa sam cini mi se medju strijelce ili asistente stavio Pidru i Đanija. I ja izbrišem prognozu, reko staviću kasnije samo izmjenjenu, i zaboravim na to
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
Historicar
- Kontakt:
Hvala mu sto je preskocio proslo kolo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Potop.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
Historicar
- Kontakt:
Realno, bit ce gotovo nemoguče da im kone otkinu bod, ali treba vjerovati, čuda su moguča.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi ih zguzimo u Mostaru a vi našli pricu, da im kone otkinu bod ccc 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ova stranica svakim danom sve vece izvale objavljuje. Ova je ludja nego i ona da je uprava podnijela ostavke.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ništa od broja šest na dresu, Oremuš je tu, uz to mu Oremuš zauzima i mjesto u prvoj postavi
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fanimo, Jukić?? Hoćel konkurisat sutra??
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.