FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Stigao golman iz Zvijezde, barem nismo na jednom golmanu
- L' Imperator
- Kontakt:
Platili obeštećenje za golmana.
Puno sreće u novom klubu želimo našem Marković Igoru, želimo da se zahvalimo na korektnom odnosu prema klubu i navijačima. Detalje ovog transfera nećemo upotpunosti iznositi ali reci ćemo da smo dobili procenat od narednog transfera i solidno obeštećenje za naše uslove. Još jednom puno sreće " " hvala ti na svemu!
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Sreća pa imate doktora fudbala u ekipi!
Ali, kao što sam ranije pisao, propustit će on još dosta utakmica do kraja prvenstva zbog svojih živaca tako da morate naći još jednog veznjaka bar približnog kvaliteta.
U još važnijoj utakmici od ove danas nećete moći računati na njega. Veliki hendikep!
Ali, kao što sam ranije pisao, propustit će on još dosta utakmica do kraja prvenstva zbog svojih živaca tako da morate naći još jednog veznjaka bar približnog kvaliteta.
U još važnijoj utakmici od ove danas nećete moći računati na njega. Veliki hendikep!
#samoRudar #zauvijek
Ma lik je izrastao bas u top igrača u PL. Uz njega ima jos dva tri igrača za koje možeš reći da su PL nivo. Ovo ostalo je tanko da tanje ne može biti. Ugovor mu je do ljeta a sada će sigurno biti na radaru drugih ekipa tako da da već se možemo početi pozdravljati i sa njim. FK Pijaca nastavlja sa svojim dosadašnjim radom.L' Imperator je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:06Sreća pa imate doktora fudbala u ekipi!
Svaka čast momcima na pobjedi, da su izgubili ne bi bilo fer prema njima zbog borbe i zalaganja. Vidjelo se da imaju tekmu, i da treba malo pribranosti i da će uspjeti u namjeri. Svaka čast prvenstveno Hirošu na maestralnoj patriji, sva 3 gola je sam izmislio i da njega nije bilo ne bi se moglo dobiti sigurno. Također, velike zasluge idu i mladom Mahmiću koji je sjajno odigrao utakmicu i pokazao da se ozbiljno treba računati na njega i da će biti nasljednik Aladina
Po meni potreban je igrač i na poziciji zadnjeg veznog, koji će malo povezati redove bolje, jer iskreno Biber uz malog Begića ne ostavlja neku dozu sigurnosti, nisam primjetio da su danas bar jednu loptu oduzeli iz duela. I najlošiji danas po meni Ćerimagić, puno prodatih lopti, na kraju i ona kontra 2 na 1, jedini sa negativnom ocjenom.
Po meni potreban je igrač i na poziciji zadnjeg veznog, koji će malo povezati redove bolje, jer iskreno Biber uz malog Begića ne ostavlja neku dozu sigurnosti, nisam primjetio da su danas bar jednu loptu oduzeli iz duela. I najlošiji danas po meni Ćerimagić, puno prodatih lopti, na kraju i ona kontra 2 na 1, jedini sa negativnom ocjenom.
Tako blizu, a tako daleko.
- ASD
- Kontakt:
Čitava ofanziva se svodi na Hadžića i Hiroša, malo nekad Vazda, ali i to sitno.
Fali pravi veznjak, neko kao Pezer ko može malo graditi napad kroz pass igru. Biber i Begić nisu nivo Premijer lige.
Fali pravi veznjak, neko kao Pezer ko može malo graditi napad kroz pass igru. Biber i Begić nisu nivo Premijer lige.
- L' Imperator
- Kontakt:
Veznjak tipa Pezer, Arežina, Goran Brkić i napadač tipa Gedeon Guzina.
Ako to dovedu, ne moraju se brinuti za opstanak!
#samoRudar #zauvijek
Utakmica sa Krupom će pokazati gdje smo. Bez Hirosa ce to jos gore da izgleda. Ako kojim slučajem pobijedimo onda sigurno puno mirnije ulazimo u ostatak prvenstva.
Nisam neki preveliki optimista.
Nisam neki preveliki optimista.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ova je utakmica važnija od one s Radnikom, jer Radnik se sigurno neće boriti za opstanak.
Dobar bi i bod sutra bio, ali treba ići na pobjedu!
#samoRudar #zauvijek
Sve pohvale za trenera koji pravi pravu Mladost. Svaka čast i igračima samo da nastave ovako. Zaista se vidi sa ovaj trener ima smisao. Igra Mladosti se drastično promjenila mi konačno igramo lopte, a i trcimo. Danas debitovao veladzic nadam se da je opravdao ocekivanja. Idemo dobit Borca i vratit im za ono u Banja luci.
Pobjeda zlata vrijedna. Sada 6 bodova iznad zone ispadanja. Izgleda da smo bili bolji po ovom izvještaju ali su oni pred sam kraj imali stativu. Izgleda da nam se sreća napokon osmjehnula a i dva penala u zadnja dva kola bas izenadjujuce.
Sljedeca kući protiv Borca. Radnik je pokazao da se oni mogu pobjediti. I bod bi bio dobar samo da se nastavi berba bodova. Mislim da će igrači sada igati puno opustenije.
Sljedeca kući protiv Borca. Radnik je pokazao da se oni mogu pobjediti. I bod bi bio dobar samo da se nastavi berba bodova. Mislim da će igrači sada igati puno opustenije.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sorry na upadu, Borac presmijesna ekipa. Borbenom igrom i korektnim sudenjem mozete ih dobiti. SretnoWolffire je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:24Pobjeda zlata vrijedna. Sada 6 bodova iznad zone ispadanja. Izgleda da smo bili bolji po ovom izvještaju ali su oni pred sam kraj imali stativu. Izgleda da nam se sreća napokon osmjehnula a i dva penala u zadnja dva kola bas izenadjujuce.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Čestitke na pobjedi i želim vam da što prije dođete u mirnu luku i da dobijete sve tekme osim Sarajeva 
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Kvalitetno čuvati Ziljkića i Zakarića i 90% posla je završeno. Na ovaj dvojac mora ići u svakoj situaciji i osigurač i to je to.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:50Sorry na upadu, Borac presmijesna ekipa. Borbenom igrom i korektnim sudenjem mozete ih dobiti. SretnoWolffire je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:24Pobjeda zlata vrijedna. Sada 6 bodova iznad zone ispadanja. Izgleda da smo bili bolji po ovom izvještaju ali su oni pred sam kraj imali stativu. Izgleda da nam se sreća napokon osmjehnula a i dva penala u zadnja dva kola bas izenadjujuce.
Sljedeca kući protiv Borca. Radnik je pokazao da se oni mogu pobjediti. I bod bi bio dobar samo da se nastavi berba bodova. Mislim da će igrači sada igati puno opustenije.![]()
Mladost se konačno zahuktala, igra nam je sve bolja i bolja, vraća se i Hiroš, tako da je sve posloženo za dobru tekmu i realno, nova tri boda.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sta ce biti sa Hirosem. Ove sezone je sazrio i pokazuje odlične partije. Ugovor do kraja ove sezone sto znaci ako Musija misli uzeti pare mora će otići sada na polusezoni. O obnovi ugovora neću ni pričati to se nije desilo od kad klub postoji, da se produži ugovor igraču.
Bgmi natrpa Borac i Rudara. Bit će veselo za vikend. Valjda su se potrošili i ispucali.
- L' Imperator
- Kontakt:
Rudar s par juniora i drugim sastavom igrao, ali nema opravdanja za ovu blamažu.
Vi ako dadnete maksimum u nedjelju i ako Hiroš bude raspoložen, nema šanse da vas Borac dobije.
#samoRudar #zauvijek
Vidio sam da nije bilo standardnih nekih igrača. Vidjet ćemo za vikend sta mogu..L' Imperator je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:26Rudar s par juniora i drugim sastavom igrao, ali nema opravdanja za ovu blamažu.
Vi ako dadnete maksimum u nedjelju i ako Hiroš bude raspoložen, nema šanse da vas Borac dobije.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sa ovom pobjedom i nova tri boda bi najvjerovatnije osigurali opsanak, s obzirom da Olimpik i Krupa teško mogu do nekakvog iznenađenja u ovom kolu.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Odlično prvo poluvrijeme. Možda smo čak i konkretniji bili. Hiros odličan na lopti šteta što Hadžić ne ugura onu loptu.
Sudija možda i pogriješio za onaj faul dedica ali kasnije i čist faul njima nije svirao.
Možemo ovo dobiti aBd.
Sudija možda i pogriješio za onaj faul dedica ali kasnije i čist faul njima nije svirao.
Možemo ovo dobiti aBd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.