To bi bilo to Vinkec.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi naivan Nobel, uručen mu je otkaz prije skoro 2 mjeseca, samo još nisu javili.
BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 okt 2020, 18:43Fantastična vijest
Nažalost, za derbi na Koševu morali smo se pripremati bez trojice važnih igrača koji su imali reprezentativne obveze, a ni ozljede i viroze nas nisu zaobišle“, kazao je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić i požalio se kako u odnosu na utakmicu prije stanke neće moći računati na čak devetoricu igrača", rekao je Karačić na press konferenciji i dodao je:
"Za derbi na Koševu, pored Bernarda Matića koji je u stanci prešao u Real, ne konkuriraju Dario Miškić, Josip Pehar, Filip Brekalo, Zvonimir Begić, Marko Pervan, Luka Knežević, Toni Jović i Stipe Jurić.
Cekamo dok @Zukanovic ne javi za Comet.
Od ovih 9 "samo" 3-4 su standardna da kazes,covjek nabrojao 2 rezervna golmana da mu faleBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 okt 2020, 18:43Fantastična vijest
Nažalost, za derbi na Koševu morali smo se pripremati bez trojice važnih igrača koji su imali reprezentativne obveze, a ni ozljede i viroze nas nisu zaobišle“, kazao je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić i požalio se kako u odnosu na utakmicu prije stanke neće moći računati na čak devetoricu igrača", rekao je Karačić na press konferenciji i dodao je:
"Za derbi na Koševu, pored Bernarda Matića koji je u stanci prešao u Real, ne konkuriraju Dario Miškić, Josip Pehar, Filip Brekalo, Zvonimir Begić, Marko Pervan, Luka Knežević, Toni Jović i Stipe Jurić.
Slazem se ,ali mislim da nam na ovoj tekmi vise odg Susic i njegove kvalitete
To je to. Ovako bih i ja krenuo. Ako bude povuci potegni, imaš Jukića, Adukora, Handžića, Djokanovića, Šerbečića, joj širine braćo mila.
Dobro nije trenutni al ipak sto je previse, previse je...
Bivsi reprezentativac ima jos vecu tezinu, jer dolazi iz vremena kad je repka imala dobre igrace, da je sadasnji ne bi im zamjerio ovi su sad bezveze. Tako da je za mene ovo jednostavno neoprostivo, cak razmisljam da im clansku vratim...
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Rodman, Tatamata1946, Vanja8 i 32 gosta.